Kaikki ohjelmat

Green Data Academy

Oletko valmis ottamaan uraharppauksen kasvualan kysytyksi osaajaksi? Kasvatamme Green Data Academy rekrytoivassa koulutusohjelmassa erilaisia data-analytiikan asiantuntijoita, jotka pääsevät tutustumaan mm. tulevaisuuden yrityksiltä vaadittuun vastuullisuusraportointiin.

Ohjelmassa on yhteensä 22 avointa paikkaa ja se järjestetään huhtikuusta alkaen Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

Alue:
Uusimaa
Varsinais-Suomi

Ohjelma alkaa:
17.04.2024 (kesto 5,5 kk)
Hakuaika:
19.2.-15.03.2024
Uusia osaajia etsimässä mm.
cgi-healthtech-academy-saranen
Datasense_1logo
Pinja-logo-1
Masino_logo
hsy logo
digia_logo_black
adconsys-logo

Ohituskaistalta IT-alan edelläkävijäksi

Haluatko löytää väylän mielenkiintoisiin data-analytiikan tehtäviin? Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi Data Scientistin, Business Analystin, Data Engineerin tai vaikkapa vastuullisuusdata-analyytikon työt? Yrityksissä tarvitaan monenlaisia dataan perehtyneitä osaajia ja esimerkisi vastuullisuuskysymyksiin perehtyneistä osaajista on pulaa. Ohjelmassa on tarjolla myös erilaisia liiketoimintaa tukevia strategisia rooleja. Ota siis varaslähtö kysytyksi osaajaksi ja hae mukaan ohjelmaan! 

Green Data Academy rekrytoivan koulutuksen kautta saat mahdollisuuden kehittää taitosi uudelle tasolle ja suunnata kohti sinua kiinnostavia rooleja. Ohjelman tarkoituksena on kasvattaa osaamistasi laadukkaiden koulutuspäivien sekä uudessa työssä tapahtuvan oppimisen kautta. RekryKoulutuksen tavoitteena on, että koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät mukana oleviin yrityksiin koulutusohjelman päätyttyä.

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Tällöin ehdimme etsiä rauhassa sinulle sopivimman yrityksen.

Keitä etsimme?

Uuden oppimisesta motivoituneitaUuden oppimisesta motivoituneita

Kiinnostaako uudet aiheet ja tulevaisuuden teknologiaratkaisut?

Ratkaisukeskeisiä osaajia

Ratkaisukeskeisiä osaajia

Rakastatko ongelmanratkaisutehtäviä, etkä hätkähdä, vaikka et aina löytäisi perille heti? Ongelmanratkaisusta innostuva nauttii haasteiden kohtaamisesta ja niiden ratkaisemisesta. 

Pohjatiedoilla varustettuja

Pohjatiedoilla varustettuja

Onko sinulla tekninen, matemaattinen, kaupallinen tai IT-alan koulutus tai työkokemusta? Yksisarvista emme etsi, mutta pohjatiedot ja -taidot joltain edellä mainituista aloista olisi sinulla hyvä olla.

Rekrytoiva koulutus, mikä juttu?

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääset yhdistämään uudet työtehtävät ja uuden asiantuntijaosaamisen nopeasti ja tehokkaasti yhteen pakettiin, urasi vaiheesta riippumatta.

Green Data Academy rekrytoiva koulutus järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksien, TE-palveluiden, Green Carbonin,  kouluttajakumppanien, rekrytoivien yrityksien sekä koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa.

saranen-ely-te-logot-2
Kasva nopeasti uuteen työhön

Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 5,5-6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Koulutusohjelman aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Näin pääset yhdistämään uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin.

Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Tutustu avoimiin rooleihin tarkemmin sivun lopusta!

Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi. 

Lue lisää koulutuskokonaisuudesta tästä.

Vähennä työn hakuammuntaa ja hakemuksien määrää

Me Sarasella toimimme työnhaun agenttinasi. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

RekryKoulutus antoi minulle valtavasti varmuutta työelämään. Luotan itseeni ja omaan osaamiseeni aiempaa enemmän ja tiedän, ettei minun tarvitse olla täydellinen osaaja menestyäkseni uralla. Koulutusohjelman aikana sain paljon tärkeitä kontakteja alalta ja uskon, että ne helpottavat työnhakua tulevaisuudessa.
sini-nelio

Sini Aalto

Kaiken kaikkiaan koulutus oli tosi hyvä. Eniten yllätyin siitä, kuinka suuri vaikutus jo yhdellä koulutuspäivällä voi olla omaan osaamiseen. Työskentelyni on parantunut dramaattisesti koulutuksen jälkeen. Ehkä kyse on siitä, että oma tekeminen urautuu helposti vuosien varrella. Koulutusohjelman aikana oli aikaa reflektoida omaa osaamista ja päivittää se ajantasaiseksi.
Janne_Blom_pieni_nelio

Janne Blom, Etteplan

Olen suorittanut rekrytoivan koulutusohjelman kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran lähdin mukaan ohjelmaan 10 vuotta sitten, kun halusin muuttaa oman urani suuntaa. Tällöin huomasin rekrytoivan koulutusohjelman olevan erinomainen väylä päästä sisälle yrityksiin, joissa on hyviä uramahdollisuuksia.
Marle_kokemus

Marle Heiskanen, Rantalainen

Työskentelin hotellissa Revenue Managerina, kun korona rantautui Suomeen ja jouduin lomautetuksi tuhansien muiden tapaan. Jossain vaiheessa tajusin, että nyt olisi erinomainen tilaisuus hakeutua mukaan Sarasen rekrytoivaan koulutusohjelmaan. Olin kuullut ohjelmasta aiemmin, sillä pari ystävääni oli löytänyt uuden uran sitä kautta. Jutellessani aiheesta enemmän, sain kuulla paljon hyvistä kokemuksista ja ihmisten menestystarinoista.
petri-dagmar-kokemus

Petri Hänninen, Dagmar

Vastuullisuusosaaminen noussut kysytyksi taidoksi yrityksissä.

Tiesitkö, että EU:n kestävyysdirektiivi (CSRD) velvoittaa vuoteen 2027 mennessä yrityksiä vastuullisuusraportointiin? Monelle tämä fakta tulee yllätyksenä, joten sinulla on mahdollisuus olla aikaasi edellä ja oppia vastuullisuudesta lisää – olipa uratähtäimesi sitten liiketoiminnan, data-analytiikan tai muut IT-alan tehtävät. 

Mitä tuo vastuullisuusraportti tarkoittaa käytännössä? Raportissa tulee mm. selkeässä muodossa esittää yrityksen olennaiset vaikutukset ympäristöön ja yhteiskuntaan. Alkoiko aihe kiinnostaa?

Nyt on erityisen suotuisa hetki tutustua vastuullisuusdaan ja nostaa työmarkkina-arvoa uudelle tasolle. Green Data Academyn myötä pääset muiden mukana tutustumaan direktiivin tuomiin vaatimuksiin ja samalla saat myös avaimia sen tuomien haasteiden ratkaisemiseen.

Koulutusohjelman sisältö

Hae mukaan nyt.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus ohjelmaan matalalla kynnyksellä! TE-palveluiden hakemuksen lisäksi tarvitsemme Sarasen osaamisprofiilin täyttämisen, jotta voimme edistää paikkaasi ohjelmassa.

Huomaa, että jokaisella alueella täytetään oma TE:n hakemus + oma Sarasen hakuprofiili.

Hae mukaan

 

Uusimaa
Hakuohjeet

Voit hakea Green Data Academy rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Täytä ensin TE-palveluiden hakemus sekä sen jälkeen Sarasen osaamisprofiili.

1. Jätä hakemus TE-palveluille
Jätä hakemus
2. Täytä Sarasen osaamisprofiili
Täytä osaamisprofiili
Varsinais-Suomi
Hakuohjeet

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Täytä ensin TE-palveluiden hakemus sekä sen jälkeen Sarasen osaamisprofiili.

Huom! Ohjelmaan hakeminen tapahtuu Varsinais-Suomen alueella DigiTalent-ohjelman kautta.

1. Jätä hakemus TE-palveluille
Jätä hakemus
2. Täytä Sarasen osaamisprofiili
Täytä osaamisprofiili

Kysymyksiä? Meillä on vastauksia.

Heräsikö kysyttävää ohjelmasta, koulutuksesta, avoimista rooleista tai jostain muusta? Katso alta usein kysytyt kysymykset tai ota suoraan yhteyttä. Autamme mielellämme.

 

  

Uusimaa

emilia-ropponen-640x640-web

Emilia Ropponen
044 460 2340 (Soittoajat maanantaisin ja perjantaisin klo 14-15)
emilia.ropponen@saranen.fi

 

Varsinais-Suomi

Leivo_Samuel
Mikä ihmeen Green Data Academy?

Green Data Academy on rekrytoivaa työvoimakoulutusta, jonka tavoitteena on työllistää osaajat koulutuksen yhteistyöyrityksiin koulutusjakson päätteeksi.

Green Data Academy yhdistää asiantuntijakoulutuksen ja työssäoppimisen tehokkaasti yhteen pakettiin. Ohjelman ajasta noin 30% on asiantuntijakoulutusta ja loput 70% työssäoppimista. 

Koulutuspäivinä osallistuja saa asiantuntijakoulutuksen lisäksi mahdollisuuden verkostoitua muiden koulutusta käyvien osaajien kanssa.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alla tai pian päättyvässä työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Voit suunnata uusiin tehtäviin monenlaisella taustalla.

Koulutusohjelma sopii esimerkiksi teknisen, matemaattisen, kaupallisen tai IT-alan koulutuksen omaaville työnhakijoille, joilla on halukkuutta suunnata uraansa data-analytiikkaa ja vastuullisuutta hyödyntäviin rooleihin.

Tekninen taustakoulutus/-ymmärrys, liiketoimintaymmärrys tai projektijohdollinen kokemus  auttavat sinua ohjelmaan hakiessa, mutta ennen kaikkea etsimme motivaatiota ja kiinnostusta kasvaa uusiin, vastuullisiin tehtäviin.

Sinun ei tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

 

Koulutussisältö?

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Data-analytiikka: johdanto ja mittarit (noin 3 päivää)
 • Vihreä Siirtymä: ilmastonmuutos, päästölaskennan menetelmät, tiedonkeruu ja rajaukset (noin 3 päivää)
 • Datalake/Snowflake (noin 1 päivä)
 • Pilvipalvelut (noin 1 päivä)
 • Tietosuoja ja GDPR (noin 1 päivä)
 • Konsultatiivinen työskentely asiakasrajapinnassa (noin 1 päivä)
 • Python-ohjelmointi (noin 3 päivää)
 • Integraatiot, API-rajapinnat (noin 2 päivää)
 • Tekoäly ja koneoppiminen (noin 1 päivä)
 • SQL, relaatiotietokannat (noin 2 päivää)
 • Datan visualisointi: Power BI (noin 2 päivää)
 • Modernit työelämätaidot (noin 2 päivää)
Ohjelman pituus ja ajankohta?

Ohjelman kesto on
5,5 kk Uudellamaalla
6 kk Varsinais-Suomessa

Koulutusohjelma alkaa 17.04.2024.

Työllistyminen

Koulutuksen tarkoituksena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen ohjelman kautta. Tämä voi tapahtua ohjelman päätteeksi, tai jopa ohjelman aikana. Keskimäärin yli 80% osallistujista rekrytoituu uuteen rooliin koulutusohjelman päätteeksi.

Toteutustapa ja kieli?

Varsinais-Suomen alueella tietopuoliset koulutuspäivät järjestetään pääosin etätoteutuksena.  Uudellamaalla tietopuolinen koulutus järjestetään suurimmaksi osaksi lähiopetuksessa Espoon Otaniemessä. Koulutukseen sisältyy myös joitakin Online -päiviä. Tietopuolisen opetuksen koulutuspäiviä on noin 1–2 kertaa viikossa. Loput koulutuksesta opiskelija suorittaa työssä oppimalla yhteistyöyrityksessä livenä, hybridinä tai etänä yrityksen omien käytäntöjen mukaisesti.

Ohjelman koulutuskieli on suomi (vaadittava suomen kielen taito B1.1).

Ohjelman kokonaisuudesta n. 30% on asiantuntijakoulutusta ja 70% aktiivista työssäoppimista.

Kuinka hakuprosessi etenee? Entä koulutusohjelma?

Meillä Sarasella saat yksilöllistä tukea rekrytointiprosessin alusta saakka sparrailun, ohjauksen ja valmennuksen merkeissä.

1. TE:n hakemuksen käsittelyn ja esivalinnan jälkeen kutsumme sinut haastatteluihin kanssamme.

2. Kun olemme päässeet tutustumaan sinuun tarkemmin, alamme edistämään hakuprosessiasi. Pääset kertomaan osaamisestasi potentiaaliselle yhteistyöyrityksellesi kätevästi Sarasen osaamisprofiilin kautta. Toimimme siis työnhaun agenttinasi.

3. Tarjoamme ja sovimme sinulle ajat esihaastatteluihin. Valintojen jälkeen solmimme sinun ja yrityksen välille koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Koulutuksen tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen vakituiseen työsuhteeseen ohjelman päätteeksi.

Voit tutustua hakuprosessiin sekä koulutusohjelman kulkuun tarkemmin täältä!

Rekrytoivat yritykset

Tutustu tässä tarkemmin Green Data Academyssa mukana oleviin yrityksiinsä ja heillä avoinna oleviin tehtäviin Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa  Monet yrityksistä ovat avoimin mielin liikkeellä, joten älä takerru liikaa yritysten kirjaamiin toiveisiin! 

Päivitämme alle avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti, joten hae rohkeasti mukaan! Yleisesti ottaen ohjelmasta voi työllistyä mm. seuraaviin rooleihin: 

 • Data-analytiikan roolit
 • Myynnilliset roolit
 • Vastuullisuusasiantuntijaroolit
 • Konsulttiroolit
 • Liiketoiminnan kehitysroolit
 • Strategisen tuen roolit

Klikkaa plussasta ja lue, mitä yritykset kertovat itsestään sekä toiveistaan hakijaa kohtaan!

Rekrytoivat yritykset Uudellamaalla

Yritys- ja roolikuvaukset päivittyvät pian!

HSY | Data- ja analytiikkaharjoittelija

Helsinki

HSY

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee yli 800 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 400 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun turvaamalla puhtaan veden ja jätehuollon palvelut sekä ilmasto- ja paikkatietoa yli miljoonalle pääkaupunkiseutulaiselle. Data- ja analytiikka verkostossa pääset uudistamaan organisaatiomme datan hallintaa ja luomaan perusteita tiedolla johtamiselle.

Data- ja analytiikkaharjoittelija

Data- ja analytiikka harjoittelijana pääset kehittämään datainsinööriosaamistasi ulkoisen palveluntuottajan ja uuden data- ja analytiikka-asiantuntijaverkoston kanssa. Saat keskittyä osaamisesi kehittämiseen ja halutessasi osallistua erilaisiin kehittämistehtäviin. Tukenasi on osaava ja avulias 29 henkinen ICT-yksikkö, jonka tehtäviin kuuluvat erilaiset ICT-hankkeet, alusta- ja infrapalvelut sekä asiakirjahallinto.

 
Digia Finland | Junior Data Engineer

Helsinki/Tampere

Digia Finland

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Lue lisää täältä.

Junior Data Engineer

Etsimme innostunutta Junior Data Engineeria, jolla on osaamista SQL:stä ja tietokannoista, sekä intoa kehittää näitä taitoja. Hakijalta odotetaan myös syvällistä kiinnostusta analytiikkaan ja dataan. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan proaktiivisuutta, vahvaa yhteistyökykyä, valmiutta toimia asiakkaiden kanssa ja hyvää kokonaisuuksien hahmotuskykyä. Sinun ei tarvitse olla vielä kaikilta osin valmis tekijä - meillä pääset oppimaan ja kehittymään yhdessä huumorintajuisen tiimin kanssa!

Pinja Digital Oy | BI/DW Expert

Espoo

Pinja Digital Oy

Pinja on innovatiivinen ja kasvava ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen huippuluokan digitaalisia ratkaisuja.

Toimimme monipuolisesti eri toimialoilla, ja olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan digitaaliset tavoitteensa tehokkaasti ja tuloksellisesti. Kehitämme ja tuemme asiakkaan liiketoimintaa sen koko elinkaarella: konsultoinnista suunnitteluun, toteutuksesta ylläpitoon tai täysin uusiin liiketoimintamalleihin.

Olemme pohjoisen IT-ammattilaisia, joilla on monipuolista osaamista ja tietoa. Olemme ylpeitä tiiviistä Pinja-perheestämme, jossa jokainen uskaltaa olla oma itsensä. Onnellisuuden ja yhteenkuuluvuuden kulttuuri on perintömme, jonka siirrämme ammattilaisten sukupolvelta toiselle. Me <3 dataa. Se on koodattu DNA:hamme. Varmistamme asiakkaidemme liiketoiminnan tulevaisuuden luomalla datasta tietoa. Ensimmäisestä päivästä lähtien olet osa #datalovers perhettämme yhdessä satojen kollegoiden kanssa.

Masino Group Oy | ESG-Data Specialist/Trainee

Vantaa

Masino Grou Oy

Masino Group on suomalainen perheomisteinen yritysryhmä, joka palvelee muun muassa metalli-, kaivos- ja rakennusteollisuuden tarpeita laajalla asiantuntemuksella ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla. Edustustuotteiden lisäksi on omaa tuotantoa, loppukokoonpanoa sekä sopimusvalmistajilla valmistettavia tuotteita. Palveluita ovat mm. teollisuushuolto sekä hyllytys- ja varastointipalvelut. Liikevaihto on noin 80 M€ ja henkilöstön määrä 180. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa ja Virossa. Masino Groupille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus vuosina 2019-2022. Lisätietoja saat täältä.

ESG-Data Specialist/Trainee

Pääset suunnittelemaan vastuullisuusraportoinnin toteuttamista CSRD-vaatimusten mukaisesti yhdessä muun organisaation kanssa. Tavoitteena on luoda systemaattinen raportointimalli tietojärjestelmiä hyödyntäen ja saada luotettavaa dataa vastuullisen liiketoiminnan tueksi.

Arvostamme halua oppia ja omaksua uusia asioita sekä kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen data-analytiikan avulla.

Adconsys Oy | Data Scientist

Vantaa

Adconsys Oy

Adconsys on kotimainen rakennusautomaatiota tarjoava yritys, jonka ratkaisut tekevät kiinteistön hallinnasta helppoa ja asumisesta miellyttävämpää. Automatisoidut hallintajärjestelmämme tuovat seurantatoimenpiteet ulos pannuhuoneesta. Nojaamme toiminnassamme kustannustehokkuuteen, ekologisuuteen sekä ihmisläheisyyteen, jotka näkyvät käytännössä sujuvana kiinteistön hallintana ja rakennuskohtaisesti suunniteltuina järjestelminä.
Tutustu lisää yritykseen sen omilla nettisivuilla.

 

Data Scientist

Etsimme tiimiimme datan analysoinnista ja hyödyntämisestä syttyvää henkilöä kasvamaan Data Scientistin rooliin ottamaan haltuun, analysoimaan ja hyödyntämään kiinteistöautomaatiodataa ylläpitotoimenpiteiden ennakointiin, energian käytön optimointiin sekä asiakkaillemme tarjottavaksi lisäpalveluksi.

Tehtäviin onnistuneen kasvamisen kannalta toivomme, että sinulla on jo jonkinlaista aiempaa taustaa data-analytiikan parista esimerkiksi opintojesi tai aiempien työtehtäviesi kautta. Prosessiautomaation tuntemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä pystyt oppimaan näitä asioita koulutusjakson aikana tiimimme tukemana. Voit työskennellä roolissasi joko toimipisteellämme tai myös etänä työskentely onnistuu.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, mainitse ‘Adconsys’ hakulomakkeen kohdassa “yritykset, joista olen kiinnostunut”.

 

Third Rock Finland Oy | Vastuullisuuskonsultti

Helsinki

Third Rock

Third Rock haluaa pelastaa maapallon, yksi kivi kerrallaan. Palvelemme yrityksiä ja organisaatioita vauhdittaaksemme vastuullista liiketoimintaa. Yhtenä tärkeimpänä tavoitteenamme on helpottaa muutosta kohti hiilineutraalia kiertotaloutta. Lue lisää verkkosivuiltamme.

Vastuullisuuskonsultti

 • Lumoudut organisaatioiden vastuullisuustyön edistämisestä.
 • Tunnistat tai olet kiinnostunut seuraavista lyhenteistä: CSRD, ESRS, GRI, TCFD, UNGC.
 • Tunnet ja tunnistat vastuullisuustyön merkityksen osana liiketoimintaa sekä sen tuomat edut yrityksille ja organisaatioille.
 • Haluat ydintehtäviesi ohessa kehittää Third Rockin toimintaa esimerkiksi myynnin tai viestinnän kautta.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Merkityksellistä ja vaihtelevaa työtä aikamme suurimpien haasteiden parissa monenlaisten organisaatioiden vastuullisuustyön kehittäjänä.
 • Mahdollisuuden johtaa projekteja osaamisesi kehittyessä.
 • Joustavan ja elämäntilanteesi huomioivan työn.
 • Paikkariippumattoman työn. Tarjoamme toimiston Helsingin ydinkeskustasta, mutta työtä voi tehdä pääsääntöisesti mistä tahansa.
 • Osallistavan ja arvopohjaisen hyvän hengen työyhteisön, jossa sinulla on paljon vaikuttamismahdollisuuksia.
 • B Corp ja Green Office -sertifioidun, eettistä liiketoimintaa sydämen asiana pitävän työnantajan. Päästöintensiteettimme vuonna 2022 oli 0,04 kg CO2e per liikevaihtoeuro.

Mitä odotamme sinulta?

 • Tarkkuutta ja projektinhallintakykyjä.
 • Yhteistyökykyä ja tiimitaitoja.

Lisäksi arvostamme

 • Kokemusta vastuullisuustyöstä
 • Rohkeutta haastaa asiakkaita kunnianhimoisempiin vastuullisuustekoihin sekä tukea heitä vastuullisuustyön edistämisessä positiivisessa ja kannustavassa hengessä.
 • Sujuvaa kielitaitoa.
 • Myyntikokemusta.

 

Rekrytoivat yritykset
Varsinais-Suomessa

Datasense Oy | Data Analyst

Salo

Datasense Oy

Datasense on 2016 perustettu ympäristötutkimuksen ja älymaatalouden mittausratkaisujen ja datapalveluiden kehitykseen erikoistunut yritys. Toimitamme laadukkaat ja monipuoliset kasvihuonekaasujen, sääolosuhteiden, maaperän, kasvuston, pohjaveden pinnankorkeuden ja veden laadun mittausratkaisut, laiteasennukset ja data-analyysit. Asiakkaamme ovat mm. elintarviketeollisuuden, kaivosteollisuuden ja maatalouden sektoreilta. Etsimme nyt joukkoomme innokasta ja analyyttista Data Analystia.

Data Analyst

Data Analystin tehtävässä huolehdit laadukkaasta datan keräämisestä ja varmistat sen luotettavuuden.

Pääset mukaan asiakasrajapintaan ja luontoon osallistumaan maaperä- ja vedenlaadun mittauksiin. Arjessamme pääset tekemään päästölaskentaa ja kehittämään sekä ylläpitämään datavarastojamme.

Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus ympäristötutkimuksesta, tilastollisista menetelmistä, pilvipalveluista, Big Datasta, ohjelmoinnista ja koneoppimisesta.

Tehtävässä tarvitset suomen lisäksi englannin kieltä sekä ajokortin ja auton, jotta pääset mukaan kenttätyöhön.

Jos olet tarkka, analyyttinen ja sinulla on intohimo vaikuttaa tulevaisuuden ympäristöön ohjaa hakemuksesi meille.

CGI Suomi Oy | Data Engineer trainee / Junior ESG-raportointiasiantuntija

Turku

CGI

CGI on maailmanlaajuinen IT-alan johtava toimija, joka tarjoaa luotettavaa kumppanuutta digitalisaatiomatkalla. Suomessa meillä on yli 3 800 asiantuntijaa yli 160 paikkakunnalla, ja olemme läsnä globaalisti yli 400 toimipisteessä. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti läsnä olevaa palvelua yhdistettynä globaaleihin resursseihin.

Data Engineer trainee / Junior ESG-raportointiasiantuntija

Liity joukkoomme rakentamaan digitaalista tulevaisuutta!

Etsimme oma-aloitteista ja innokasta data-asiantuntijaa kasvamaan osaksi CGI:n asiantuntijatiimiä. Tule mukaan kehittämään Power BI- ja SQL-taitojasi Azure-ympäristössä ja syventymään ESG-asioihin. Vaikka tekninen tausta on tässä tehtävässä plussaa, arvostamme henkilöitä, joilla on innokas asenne uuden oppimista kohtaan ja halua palvella asiakasrajapinnassa monia toimialoja (mm. teollisuus). Hyvä suomen- ja englanninkielen taito on tässä tehtävässä välttämätön. Data-tiimimme sijaitsee pääosin Turussa, mutta työskentelemme paljon etänä ja sen myötä itseohjautuvuus korostuu tiimissämme. Tule mukaan CGI:n asiantuntijatiimiin ja vaikuta digitalisaation kehitykseen!