Hae mukaan Microsoft Akatemiaan

Hae mukaan Microsoft Akatemiaan

Hakuaika päättyy 22.4.2019.

Hae pian sillä haastattelut ja esittelyt yrityksiin käynnistyvät jo hakuaikana!

  1. Täytä TE-toimiston hakulomake alla olevasta painikkeesta (te-palveluiden koulutusnumero: 685421).
  2. Tee Sarasen osaajaprofiili. Huom. Täytäthän oman osaamisprofiilisi huolella, sillä esittelemme sen avulla osaamistasi yrityksille. Voit täydentää profiiliasi myöhemmin jo jätettyäsi profiilin.

 

 

 

Pääset tältä sivulta hakemaan Uudenmaan ja Kaakkois-Suomen (Lappeenranta, Kotka ja Kouvola) Microsoft Akatemiaan (sekä Azure Akatemiaan että Dynamics 365 Akatemiaan).

Mikäli olet kiinnostunut muiden paikkakuntien totetuksista, lue lisää ja hae mukaan:

Turun seutu | Itä- ja Keski-Suomi

________________________________________________________________________________________

Infotilaisuus ti 16.4.2019 klo 15:00 – 16:30

Tervetuloa kaikille avoimeen infoon kuulemaan lisää Microsoft Akatemiasta, ja keskustelemaan aiheesta. Varaathan paikkasi infosta. 

Sarasen toimisto, 4. kerros. Tekniikantie 12, Espoo.

Hakukelpoisuus

Voit hakea Microsoft Akatemiaan, jos olet vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä, irtisanomisuhan alla tai parhaillaan työttömänä. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

Microsoft Akatemia soveltuu sekä työuransa alussa oleville vastavalmistuneille että jo kokeneemmille ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa tai syventää ammattiosaamistaan koulutusten ja työssäoppimisen kautta. Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kiinnostusta aiheeseen. Koulutustaustaltasi voit olla ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon suorittanut (esim. tietojenkäsittelystä, tietoliikenteestä, tilastotieteistä, luonnontieteistä, ohjelmistotekniikasta tai kaupalliselta puolelta). Lisäksi sinulla voi olla jo aiempaa IT-alan tuntemusta sekä mahdollista aiempaa kosketusta pilviteknologioihin, ohjelmointiin, identiteetin hallintaan tai data-analytiikkaan.

Sinun ei tarvitse vielä olla valmis osaaja, sillä oppiminen tapahtuu käytännön työskentelyn ja asiantuntijakoulutusten avulla. Rekrytoiville yrityksille tärkeintä onkin motivaatiosi kehittää ammatillista osaamistasi ja kasvaa kysytyksi asiantuntijaksi Microsoft-teknologioiden pariin.

Valinnat

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:

Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15
koulutusneuvonta@te-toimisto.fi
Facebookissa www.facebook.com/Koulutusneuvonta/

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Microsoft Akatemia on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Microsoft Akatemia F.E.C. toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Microsoftin, rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.