Microsoft Azure Akatemia

Info

Osaamisalue IT & Teknologia
Paikkakunta Uusimaa, Kaakkois-Suomi
Hakuaika päättyy 30.3.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen ajankohta 23.4.–23.10.2020

Työpaikka pilvipalveluasiantuntijana Microsoft Akatemian kautta! 

Haku päättynyt!

---

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä. Haluamme vaalia kaikkien terveyttä ja taata samalla hakijoillemme mahdollisimman turvallisen ja vaivattoman hakukokemuksen. Hae siis huoletta mukaan – anna meidän auttaa työllistymisessäsi!

---

Innostutko teknisistä haasteista ja haluat työskennellä pilvipalveluiden parissa? Onko sinulla kokemusta IT-alalta ja kiinnostaako sinua uusimmat sovellukset sekä teknologiaratkaisut? Hae Microsoft Akatemia -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja nappaa työpaikka sertifioituna Azure-asiantuntijana alalta, jossa työt etsivät tekijäänsä!

Datan määrä on kasvanut räjähdysmäisesti digimurroksen ja informaatioteknologian nopean kehityksen vuoksi. Suuria datamassoja varten tarvitaan älykkäitä palveluratkaisuja, jossa data saadaan jalostettua ymmärrettävään muotoon kustannustehokkaasti, nopeasti ja skaalautuvasti. Pilvipalveluasiantuntijoista onkin suuri kysyntä työmarkkinoilla, sillä teknologiat kehittyvät nopeammin kuin mitä uusia osaajia syntyy. Tämän takia yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia Azure-asiantuntijoita kasvavalle alalle. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Rekrytoivan koulutusohjelmamme kautta uusia osaajia etsivät mm. CSC Oy, Digia Oy, Efima Oy, Global VoiceLink GVL Oy, Plandent Oy, Symbio Finland Oy, Digital Illustrated Oy, VM IT Oy, Mikrovirta OY ja TietoEvry Oy. Voit tutustua avoinna oleviin paikkoihin tarkemmin alempana.

Kenelle koulutus sopii? 

Microsoft Akatemia on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka ovat joko vastavalmistuneita tai jo pidempään työskennelleitä ammattilaisia, joilla on kiinnostus kehittyä ja luoda uraa Microsoftin teknologioiden parissa.

Azuren parissa uusissa työtehtävissä arvostetaan erityisesti aiempaa IT-koulutusta tai -osaamista työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta.

Ennen kaikkea työnantajat etsivät tehtäviin henkilöitä, jotka ovat innostuneita oppimaan uutta ja kehittämään osaamistaan Microsoftin teknologioiden parissa. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Kannattaa hakea jo tänään! Rekrytoivat työnantajat odottavat innolla kuulevansa sinusta lisää. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja teemme esivalintoja parhaillaan! 

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä: 

 • Olet analyyttinen, hahmotat teknisiä kokonaisuuksia ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi.
 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä esim. IT-alalta, palvelimista, verkko- ja tietoliikenteestä, käyttäjähallinnasta, helpdesk-tehtävistä, työasemista tai ohjelmistokehityksestä.
 • Voit olla koulutustaustaltasi esim. insinööri, tradenomi, datanomi, DI, FM (tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede, ohjelmistotekniikka, tietoliikennetekniikka), tai jokin muu soveltuva tausta, joka antaa hyvän pohjan kehittyä teknisiin rooleihin.
 • Haluat tehdä tulevaisuudessa töitä pilvipalveluiden, järjestelmäintegraatioiden, käyttöönottoprojektien, optimoinnin tai koneoppimisen parissa.
 • Työkalut ja teknologiat kuten Azure, AWS, Google cloud, Power BI, Python, C#, .NET, SQL server ja Windows Server herättävät sinussa innostusta ja saatat joitain tuntea jo tarkemminkin.
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi teknologian kehitystä tai sinulla on jotakin harrastuneisuutta alalta.
 • Haluat tehdä töitä asiakkaiden ongelmanratkaisun, pilviteknologioiden tai monipuolisen teknisen konsultoinnin parissa.
Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakulomaketta: TE:n hakulomakkeen ja Sarasen osaajaprofiilin.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia tarvittaessa hakuaikana.

Jätä TE:n hakemus                Täytä Sarasen osaamisprofiili

Meille ja rekrytoiville yritykselle tärkeintä on halusi kasvaa Microsoft-teknologioiden ja niihin liittyvien prosessien asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Hae mukaan ja työllisty Microsoft Azure -asiantuntijan tehtäviin!

Azure-asiantuntijoilla on ainutlaatuinen rooli yritysten toimintojen kehittämisessä uusien pilviratkaisujen ja -ympäristöjen kautta. Microsoft Akatemiasta aukeaa siis monipuoliset uravaihtoehdot! Kovan osaajakysynnän vuoksi uusia työntekijöitä etsitään niin Microsoftin kumppaniverkostoihin asiantuntijoiksi, kuin myös yritysten loppukäyttäjiksi.  Voit löytää itsesi tulevaisuudessa mm. seuraavista rooleista: 

 • Cloud Specialist
 • System Specialist
 • Cloud Developer
 • Cloud Architect
 • Cloud Engineer
 • Service Desk Talent

Sertifioidu Azure -asiantuntijaksi 

Microsoft Akatemia on 6 kuukauden mittainen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kasvattaa sinut Microsoft-teknologioiden asiantuntijaksi ja työllistää sinut yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, kokemustasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, josta löydät uuden, kiinnostavan työn.

Microsoft Akatemian kautta jo yli 350 tekijää on löytänyt työnsä pilviratkaisujen asiantuntijatehtävissä. Ja töitä todella riittää tulevaisuudessakin! 

Saat ainutlaatuisen ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja taidot haltuusi alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamana ja pääset soveltamaan taitojasi työtehtävien parissa. Koulutuksen kautta saat mahdollisuuden suorittaa useita Microsoftin sertifikaatteja, ja pääset osoittamaan asiantuntijuutesi konkreettisesti. Tähtäimessä olevan uuden työn lisäksi investoit omaan osaamiseesi sekä tulevaisuuden uraasi.  

Ohjelmaan sisältyy noin 20 huipputason koulutuspäivää Microsoftin pilviratkaisuista, Power Platformista, Azuresta ja Microsoft365:stä. Opetus tapahtuu pääosin suomeksi, mutta alan termistö, koulutusmateriaalit ja osa koulutuksista voivat olla myös englanniksi. Koulutukset järjestetään verkossa ja mahdollisuuksien mukaan myös lähiopetuksena Espoossa ja Helsingissä. 

Hakemalla nopeasti varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivalinnastasi mahdollisimman nopeasti. Älä siis epäröi, vaan hae mukaan mahdollisimman pian! 

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista hakukelpoisuutesi

Voit hakea Microsoft Akatemiaan, jos olet työttömänä, vastavalmistunut tai irtisanomisuhan alla. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 691561

Jätä hakemus

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Tee osaajaprofiili

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Mukana olevat yritykset

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy  toteuttaa laajaa kirjoa palveluita ja projekteja tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin ja julkishallinnon asiakkuuksille. Olemme asiakkaidemme omistama, voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tavoitteena on luoda parhaat puitteet asiakkaidemme toiminnalle. Me katalysoimme asiakkaittemme menestymistä ja teemme työtä, jolla on merkitys.

Tutustu CSC:hen lisää täältä

CSC etsii joukkoonsa järjestelmäasiantuntijaa

Palveluidemme käytön laajentuessa etsimme joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tukena korkeakoulutuksen ja julkishallinnon mahdollistamassa palveluiden digitalisaation kehittymistä.

Toivomme sinulta:

 • Kokemusta tai kiinnostusta sovelluskehitystä ja skriptausta kohtaan
 • Windows- ja Linux palvelinkäyttöjärjestelmien tuntemusta
 • Mielenkiintoa tietojärjestelmien kehittämistä kohtaan
 • Kiinnostusta ”infrastructure as code” - tyyppistä tietojärjestelmien hallintaa kohtaan
 • Motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi

Järjestelmäasiantuntijana toimit eri tietojärjestelmien ylläpito- ja kehitystehtävissä varmistamassa laadukasta palvelutuotantoa. Palvelulupausten ylittäminen ja palveluiden toimintavarmuus ovat meille kunnia-asia. Työskentelet osana tiimiä, joka ylläpitää ja kehittää tietojärjestelmäkokonaisuuksia. Osa tietojärjestelmäkokonaisuuksien palvelualuistoista on Azuressa ja osa CSC:n oman konesalin virtualisointialustoilla.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

VoiceLink on luotettava asiantuntijaorganisaatio, joka on erikoistunut monipuolisten viestintäratkaisujen ja IT-infrastruktuurien rakentamiseen, ylläpitoon, loppukäyttäjäpalveluiden tuottamiseen sekä operaattoritoimintaan. 

 • Perustettu 2010
 • Liikevaihto n. 3Milj.€
 • Työllistää 14 alan ammattilaista
 • Erikoisosaaminen talon sisällä
 • 100% henkilöstönsä omistama yritys
 • Toimipiste Helsingin Metsälässä 

Tutustu lisää yritykseemme nettisivuillamme

Ketä etsimme?

Haemme tiimiimme uutta järjestelmäasiantuntijaa. Tähän tehtävään etsitään henkilöä, joka tarttuu innokkaasti niin työasemaympäristön ongelmatilanteisiin kuin erilaisiin projekteihinkin. IT-tiimi on erittäin osaava ja auttaa sinua. Työskentely tapahtuu pääasiassa Helsingin toimipisteessä sekä asiakkaiden luona.


Tehtäviisi kuuluvat erilaiset projektit, joihin toivomme sinulta aiempaa tuntumaa töiden kautta, mm. projekteihin liittyvää suunnittelu- aikataulutus- ja toteutusosaamista. Voit myös vaikuttaa omalta osaltasi esim. asiakkaiden kehityshankkeisiin.

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti monipuolisesta tehtävänkuvasta ja vaihtelevista tilanteista kiinnostuneelle, asiakasrajapinnassa mielellään toimivalle, tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta it-tuesta ja teknisten ongelmien ratkomisesta.

Kommunikoithan myös sujuvasti englanniksi, koska osa asiakkaista on kansainvälisiä.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

VM IT on vuonna 2013 perustettu IT-palveluja pk-yrityksille ja yhteisöille tarjoava yritys. Toimintamme perustuu asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen sekä parhaiden ja sopivimpien teknologiaratkaisujen tuominen asiakkaan tueksi. Espoon toimistollamme työskentelee nyt kuusi työntekijää, mutta joukkomme kasvaa hyvää vauhtia. Lue lisää meistä nettisivuillamme.

Kasvavien markkinoiden myötä etsimme lisävahvistusta tiimiimme. Tarvitsemme rautaisen ja ongelmanratkaisukykyisen M365 & O365 -asiantuntijan, joka osaa ja uskaltaa vetää vaativiakin projekteja.

Haluamme kuulla sinusta, jos olet Microsoft 365 ja Microsoft Azure -teknologioiden kokenut osaaja, mutta yhä halukas kehittämään osaamistasi rennossa ja ammattimaisessa työympäristössä. M365 ja O365 -osaamisen lisäksi hallitset monipuolisesti eri verkkolaiteratkaisut ja tietoturva on kaiken tekemisesi kivijalka. Perustason infra, kuten sähköposti-, palvelin- ja työasemamigraatiot sekä Windows Server, Active Directory, ja PowerShell, hoituu sinulta vaivattomasti.

Kovan luokan ammatillisen osaamisen lisäksi edellytyksiä työssä menestymiselle ovat ongelmanratkaisukyky, erinomaiset projektinhallintataidot ja kyky johtaa itseään. VM IT on tiivis ja kasvava porukka, jossa on hyvä ja rento työilmapiiri. Pidämme toisistamme ja asiakkaistamme huolta, mutta annamme asiantuntijoillemme vapauden suorittaa työnsä parhaiten katsomallaan tavalla.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

TietoEVRY luo digitaalista kilpailuetua yrityksille ja yhteiskunnalle. Olemme digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö, joka yhdistää paikallisen osaamisen sekä globaalit kyvykkyydet asiakkaidemme eduksi. Pohjoismaiset arvot luovat perustan menestymisellemme. Lue lisää toiminnastamme täältä.

TietoEVRY etsii joukkoonsa Microsoft-teknologiat hallitsevaa sovelluskehittäjää

Etsimme Customer Experience Management -yksikköömme sovelluskehittäjää vaativien asiointipalveluiden toteuttajaksi. Osaat .net-perusteet ja ainakin yksi Microsoftin pilvialustoista O365, D365 ja Azure on sinulle tuttu.

Toivomme sinulta:

 • Kokemusta tai kiinnostusta sovelluskehitystä ja pilvipalveluita kohtaan
 • Rohkeutta ja proaktiivisuutta asiakkaiden suuntaan
 • Mielenkiintoa kehitystehtäviä kohtaan
 • Järjestelmällisyyttä ja proaktiivista työtapaa
 • Motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi
 • Hyvää englanninkielen puhuttua ja kirjallista taitoa

Sovelluskehittäjämme auttavat asiakkaita toimittamiemme palveluratkaisujen kehittämisessä, käyttöönottamisessa ja ylläpidossa. Näitä voivat olla esimerkiksi terveydenhuollon palvelujärjestelmät ja eri yritysten sisäiset sovellukset, joissa korkea käytettävyys on merkityksellistä. Työskentelet kokeneempien kollegoidesi kanssa tyypillisesti muutamassa eri asiakastoimituksessa, joissa opit sekä projektityöskentelyä että teknisiä taitoja.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Mikrovirta Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen tietotekniikan palvelutoimittaja, joka on erikoistunut erilaisten IT-asiantuntija ja ylläpitopalveluiden tarjoamiseen pienille ja keskisuurille yrityksille. Haluamme tarjota luotettavia ja asiakasläheisiä IT-ratkaisuja. Haluamme ansaita luottamuksenne ja ottaa vastuun tekemisestämme. Tämä johtaa molemmin puolin kannattavaan pitkäkestoiseen yhteistyöhön, joka on myös tavoitteemme. Laajan partneriverkoston avulla pystymme tarjoamaan asiakkaan tarpeiden mukaiset kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut niin ohjelmisto, laite kuin tietoturvapuolella.

Tutustu yritykseemme nettisivuillamme.

Ketä etsimme?

Asiantuntijatiimissämme työskentelee yhdeksän IT-alan ammattilaista ja nyt etsimme kymppipaikalle uutta innostunutta IT-alan osaajaa kasvumme tueksi. Tehtäviisi kuuluu IT-projektien ja hankkeiden suunnittelu, asennustyöt sekä järjestelmien ylläpito ja käyttötukitehtävät. Työskentely tapahtuu suurimmaksi osaksi asiakkaidemme luona pääkaupunkiseudun alueella, joten työsi on hyvin liikkuvaa.

Näin menestyt kanssamme:

 • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä
 • haluat tehdä liikkuvaa työtä
 • sinulla on valmiudet itsenäiseen ja luovaan ongelmanratkaisuun sekä kyky viedä asiat loppuun

Edellytämme perusosaamista:

 • lähiverkoista, langattomista verkoista ja Internet liittymistä
 • työasemista, tulostimista ja muista palvelinlaitteistoista

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai muuta näyttöä osaamisestasi. Työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin innostus ja halu palvella asiakkaitamme sekä motivaatio kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä mukavat työkaverit. Tehtävässä tarvitset ajokortin ja oman auton.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Kokemuksia Sarasesta

18.11.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Kehittymishaluisia ja sitoutuneita työntekijöitä kasvun tueksi – Case Softability

Softability on löytänyt Sarasen toteuttamien rekrytoivien koulutusohjelmien kautta joukkoonsa jo useampia sitoutuneita ja kehittymishaluisia osaajia eri...

Lue lisää
23.10.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoivalla koulutusohjelmalla motivoituneita osaajia – Case: LogiSystems Oy

LogiSystems Oy lähti mukaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ensimmäistä kertaa syksyllä 2018 löytääkseen joukkoonsa toiveiden mukaisen...

Lue lisää
23.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Hobby Hall löysi lisää osaamista verkkokaupan tehtäviin rekrytoivista koulutusohjelmista

Verkkokauppa Hobby Hallissa lähdettiin etsimään vaihtoehtoisia tapoja rekrytoinnille, kun valmiit verkkokaupan osaajat olivat kiven alla. Kahdesta...

Lue lisää