Smart Testing Discovery

Smart Testing Discovery

Ohjelmistotestauksen koulutusohjelma Smart Testing Discovery järjestetään syksyllä 2019 Tampereella, Turussa ja Uudellamaalla.

Haku on päättynyt.

Testausosaajia kaivataan erilaisilla taustoilla

Smart Testing Discovery -ohjelmassa yhdistyy laadukas testausautomaation ja uusimpien testaustyökalujen koulutus ja käytännön työssäoppiminen. Et tarvitse välttämättä aiempaa osaamista, vaan soveltuva taustasi voi olla esimerkiksi ohjelmistokehityksestä, testauksesta, tietohallinnosta, tietoliikenteestä, myynnistä tai projektinjohdosta. Ohjelma soveltuu sekä vastavalmistuneelle että kokeneelle ammattilaiselle, yrityksissä on tarjolla erilaisia tehtäviä testauksen parissa.

Ohjelma tarjoaa ICT-alan ammattilaisille tilaisuuden laajentaa testauksen, testausautomaation ja ohjelmistokehityksen osaamistaan, suorittaa testausalan sertifikaatti ja löytää uusi työpaikka. Se voi olla myös väylä vaihtaa toiselta alalta ICT-alalle. Voit hakea työvoimakoulutukseen, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla.

Alkusyksystä 2019 alkavaan 6 kuukauden koulutusohjelmaan sisältyy asiantuntijakoulutus alan johtavien kouluttajien asiantuntijoilta. Koulutus sisältää lähiopetusta, itsenäistä opiskelua ja työssäoppimista yhteistyöyrityksessä. Ohjelman aikana pääset myös suorittamaan ISTQB Foundation tai Agile Tester -sertifoinnin. Koulutusohjelman tavoitteena on työllistymisesi yritykseen koulutusohjelman päättyessä, joten suurimman osan ajasta pääset oppimaan uusia taitoja käytännön työtehtävissä. Ohjelma sisältää noin 25 lähiopetuspäivää.

Osaamiselle on kysyntää

Suomi kuuluu testausautomaation kärkimaihin koko maailmassa, ja alalle tarvitaan tulevina vuosina paljon osaajia. Testausautomaatio ja DevOps ovat tärkeä osa tuote- ja ohjelmistotestausta, minkä lisäksi ymmärrystä tarvitaan jokaisessa yrityksessä, jossa tehdään ohjelmistokehitystä. Smart Testing Discovery -koulutusohjelma voi auttaa sinua matkallasi kohti unelmiesi työpaikkaa.

Tuleva työsi voi olla puhtaasti testausautomaation tai DevOpsin parissa esim. testaajana tai konsulttina, mutta voit myös hyödyntää tuoretta osaamistasi muulla ICT-alan sektorilla. Muita rooleja, joissa osaaminen on tärkeää, ovat esimerkiksi projektipäällikön tai ohjelmistosuunnittelijan tehtävät. Testaus on tärkeässä osassa yritysten laadunvarmistusta ja sen tavoitteena on tarkistaa, että tuote tai palvelu toimii kuten on suunniteltu sekä löytää virheet, epäkäytännöllisyydet ja toimimattomat asiat ennen kuin tuote, palvelu tai uude päivitykset päätyvät asiakkaalle. Nykypäivänä testauksesta pyritään saamaan mahdollisimman automatisoitua, joten yritykset kaipaavat myös uudenlaista osaamista omien toimintojensa kehittämiseksi.

Smart Testing Discovery -koulutusohjelma alkaa syksyllä usealla eri paikkakunnalla!

Tampereella

  • Smart Testing Discovery -rekrytoiva koulutusohjelma alkaa 1.10.2019

Turussa

  • Smart Testing Discovery -rekrytoiva koulutusohjelma alkaa 30.9.2019

Uudellamaalla

  • Smart Testing Discovery -rekrytoiva koulutusohjelma alkaa 30.9.2019

Toimivaksi todettu konsepti

Olemme järjestäneet ICT-alan asiantuntijoiden koulutusohjelmia vuodesta 2003 alkaen. Jo yli 2500 henkilöä on löytänyt ohjelmien avulla itselleen uuden työn. Smart Testing Discovery on yhteistyössä TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa järjestettävä F.E.C. Further Educated with Companies -mallilla järjestettävä työvoimakoulutus Uudellamaalla ja Turussa ja Rekrykoulutus-mallilla Tampereella.

 

Yhteistyöyritykset

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.