Smart Testing Discovery

Smart Testing Discovery

ICT-osaaja, päivitä testausautomaatio- ja DevOps-osaamistasi!

Smart Testing Discovery Pirkanmaa -ohjelma tarjoaa ICT-alan ammattilaisille tilaisuuden laajentaa testauksen, testausautomaation ja ohjelmistokehityksen osaamistaan, suorittaa testausalan sertifikaatti ja löytää uusi työpaikka.

Smart Testing Discovery -ohjelmassa yhdistyy laadukas testausautomaation ja uusimpien ohjelmistokehityksen työkalujen koulutus ja käytännön työssäoppiminen. Et tarvitse välttämättä aiempaa osaamista, vaan soveltuva taustasi voi olla esimerkiksi ohjelmistokehityksestä, testauksesta, tietohallinnosta, tietoliikenteestä, myynnistä tai projektinjohdosta. Ohjelma soveltuu sekä vastavalmistuneelle että kokeneelle ammattilaiselle, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden suunnan uralleen.

Huhtikuussa 2018 alkavaan 6 kuukauden koulutusohjelmaan sisältyy asiantuntijakoulutus alan johtavien kouluttajien asiantuntijoilta. Koulutus sisältää lähiopetusta, itsenäistä opiskelua ja työssäoppimista yhteistyöyrityksessä. Ohjelman aikana pääset myös suorittamaan ISTQB Foundation -sertifoinnin.

Ohjelman ajan työskentelet käytännön työtehtävissä yhteistyöyrityksessä ja koulutusohjelman tavoitteena on työllistymisesi yritykseen koulutusohjelman päättyessä.

Osaamiselle on kysyntää

Suomi kuuluu testausautomaation kärkimaihin koko maailmassa, ja alalle tarvitaan tulevina vuosina paljon osaajia. Testausautomaatio ja DevOps ovat tärkeä osa tuote- ja ohjelmistotestausta, minkä lisäksi ymmärrystä tarvitaan jokaisessa yrityksessä, jossa tehdään ohjelmistokehitystä. Smart Testing Discovery -koulutusohjelma voi auttaa sinua matkallasi kohti unelmiesi työpaikkaa.

Tuleva työsi voi olla puhtaasti testausautomaation tai DevOpsin parissa esim. testaajana tai konsulttina, mutta voit myös hyödyntää tuoretta osaamistasi muulla ICT-alan sektorilla. Muita rooleja, joissa osaaminen on tärkeää, ovat esimerkiksi projektipäällikön tai ohjelmistosuunnittelijan tehtävät. Osalla mukana olevista yrityksistä on toimipisteitä myös Pirkanmaan ulkopuolella, joten voit halutessasi mainita kiinnostuksesi myös muille alueille.

Seuraava ohjelma on suunniteltu toteutettavaksi syksyllä 2019.

Toimivaksi todettu konsepti

Olemme järjestäneet ICT-alan asiantuntijoiden koulutusohjelmia vuodesta 2003 alkaen. Jo yli 1 600 henkilöä on löytänyt ohjelmien avulla itselleen uuden työn.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.