Näin haet

Näin haet

Haut ovat päättyneet.

Testauksen ja testausautomaation rekrytoiva koulutusohjelma voi olla sinun väyläsi tulevaisuuden testaustyön pariin!

Alta löydät linkit hakemuksen jättämiseksi. Mikäli olet kiinnostunut etsimään yhteistyöyritystä usealta alueelta, jätä hakemus siihen hakuun, mistä mieluiten toivoisit uuden työn löytyvän.

Täytäthän molemmat hakemukset erittäin huolellisesti, sillä niiden perusteella tehdään esivalinta ja Saranen Consultingin hakemusta käytetään myös osaamisesi esittelyyn yhteistyöyrityksillemme. Saranen Consultingin hakemukseen kirjoitetut asiat ovat huomattavasti tärkeämpiä kuin liitteenä olevan CV:n sisältö.

Kerro ydinosaamisessasi esimerkiksi oletko tehnyt testausta aiemmin, millaista tämä mahdollinen testaus on ollut, oletko ollut tekemisissä automaatiotestauksen kanssa tai millaista kokemusta tai harrastuneisuutta ohjelmistokehityksestä tai projektinhallinnasta sinulla on. Kerro myös lyhyesti, mitä haluaisit tulevaisuudessa tehdä ja mikä motivoi sinua. Selkeä, mutta ytimekäs osaamisen esittely parantaa mahdollisuuksiasi juuri sinulle sopivan yhteistyöyrityksen löytymiseen.

Kenelle Smart Testing Discovery on tarkoitettu?

Koulutusohjelma on suunnattu esim. ICT-alan rakennemuutoksen johdosta työttömäksi jääneille, jotka haluavat kehittää ICT-alan osaamistaan uuteen suuntaan ja työllistyä ohjelmistotestauksen asiantuntijatehtäviin. Ohjelmaan voi hakea myös vastavalmistuneet tai vahvaan harrastuneisuuteen hakemuksensa perustavat henkilöt. Koulutussisältö rakennetaan vastaamaan yhteistyöyritysten vaatimuksia ja osallistujan lähtötasoa. ICT-alan koulutus on eduksi mutta ei ole ehdoton edellytys, mikäli hakijan riittävä osaamistausta perustuu käytännön työkokemukseen esim. tietoliikenteestä, tietohallinnosta, ohjelmistokehityksestä tai projektinvedosta.

Soveltuva tausta voi olla esimerkiksi: ohjelmistosuunnittelu, testaus, tietohallinto, tietoliikenne, myynti, projektinjohto.

  • Aiempi testausautomaatio-osaaminen ei ole välttämätöntä.
  • Huomaa, että ohjelma edellyttää kokopäiväistä opiskelua ja työssä oppimista, joten ohjelmaa ei voi suorittaa työn tai muun opiskelun ohessa.

Työvoimakoulutus yhteistyössä TE-palveluiden kanssa

Smart Testing Discovery on osittain työhallinnon rahoittama koulutusohjelma. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702.

Saranen Consulting Oy on osa Bravedo-konsernia.

Hakija Uudellamaalla, kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Parhaiten tavoitat minut maanantaina, torstaina ja perjantaina 12:00-13:30 välisenä aikana.

Emma Heininen

Project Coordinator

050 406 6242
emma.heininen@saranen.fi

Yhteistyöyritykset

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.