Webinaari: Osaamisen uudistaminen liiketoimintalähtöisesti – case Tietoevry & Veikkaus

Onko yrityksessänne varauduttu siihen, että teiltä löytyy nyt ja tulevaisuudessa riittävästi osaamista, joilla varmistetaan liiketoiminnan kasvu? Monissa yrityksissä HR-päättäjät ja liiketoimintajohtajat pohtivat tätä kysymystä. 

Katso tallenne ja opi, mitä tulee ottaa huomioon, kun yrityksessä lähdetään luomaan uusia toimintamalleja osaamisen uudistamiseen liittyen.

 Webinaarissa pääset tutustumaan Veikkauksen Jenni Ahlbladin & Anu Hapulahden  sekä Tietoevryn Ari Lehtovaaran ajatuksiin liiketoimintalähtöisestä osaamisen uudelleensuuntaamisesta yrityksen sisällä. Tietoevry ja Veikkaus ovat nimittäin yrityksiä, jotka ovat käärineet hihansa ja heittäytyneet ennakkoluulottomasti osaamisen uudistamisen, eli reskillingin pariin.  

Webinaarin aikana kuulet konkreettisia vinkkejä oppimiskulttuurin jalkauttamisesta työyhteisöön ja saat tietää myös, mitkä asiat tarvitsevat matkan varrella erityistä huomiota.  

Webinaari nauhoitettiin 22.3.2022

Puhujat: 

 

Ahlblad_Jenni_Kuva Jenni Ahlblad (Head of learning and culture) on Veikkauksen kulttuuriarkkitehti. Ahlblad muotoilee ja yhteiskehittelee Veikkauksen johtajuuden ja oppimisen kulttuuria yhdessä veikkauslaisten kanssa. 

Anu Hapulahti

Anu Hapulahti (HR Business Partner) toimii Veikkauksella HR-tehtävissä. Hapulahden toimenkuvaan kuuluu tech-ihmisten rinnallakulku, sekä kaikkien veikkauslaisten hyvinvoinnin kokonaisuuden luotsaaminen.
Ari_Lehtovaara_005_HighRes-1 Ari Lehtovaara (Head of Tietoevry Connect Academy) on Tietoevry Connect Akatemian johtaja. Akatemian tehtävänä on uudelleen kouluttaa Tietoevryläisiä liiketoiminnan kannalta strategisiin osaamisalueisiin tarjoten myös henkilöstölle uusia ura- ja työmahdollisuuksia uusimpien teknologioiden parissa.   

 

Menossa mukana:

tietoevry veikkaus

Lataa tallenne