Webinaari: Liiketoimintajohdon ratkaisut datan ja -analytiikan osaajapulaan – Case Veikkaus

Datan määrä kasvaa syventäen samalla yrityksissä olevaa datan ja analytiikan roolien osaaja- ja osaamispulaa. Vallitseva pula on kääntynyt osaajien markkinoiksi ja johtanut tilanteeseen, jossa yritykset kamppailevat samoista analytiikan yksisarvisista. Kun tavallinen rekrytointi ei enää riitä, on lähdettävä etsimään uudenlaisia keinoja osaajapulan ratkaisemiseen.

16.11. klo 8–9 pidetyssä webinaarissa kuulimme, millaisia keinoja Veikkauksen liiketoimintajohto kehitteli yhdessä HR:n ja Sarasen kanssa ratkaistakseen datan ja –analytiikan roolien osaajapulaansa.

Webinaarissa kuulet osaaja- ja osaamispulaa ratkovasta DA Lab-konseptista, joka kasvattaa uusia osaajia datan- ja analytiikan rooleihin. Samalla se lisää merkittävästi datalukutaitoa myös yrityksen sisäisissä sidosryhmissä.  

Webinaarissa pääset tutustumaan Henri Peltolan, Lauri Halkolan Petteri Lindforsin ajatuksiin liiketoimintalähtöisestä osaamisen uudelleensuuntaamisesta yrityksen sisällä. Saat myös kuulla mistä kannattaa lähteä liikkeelle ja mitä yritykseltä vaaditaan, kun uusia osaajia kasvatetaan uusiin tehtäviin. Webinaarin juontaa Sarasen Marjo Kaukoniemi.

Puhujat: 

 

Henri_peltola_600x600

 

Henri Peltola (HR Business partner)
Henri työskentelee laaja-alaisesti Veikkauksen HR-tehtävissä. Kiinnostuksen kohteisiin lukeutuu mm. sisäisen liikkuvuuden edistäminen ja urapolkujen mahdollistaminen.

Lauri Halkola600x600

 

Lauri Halkola (VP, Chief Data & Analytics Officer)
Lauri vastaa Veikkauksen uudistamisesta maailman dataohjautuneimmaksi rahapeliyhtiöksi. Laurilla on monen vuoden kokemus tiedolla johtamisesta ja hän on työskennellyt useissa johtavissa tehtävissä rahapeli- ja teleoperaattoritoimialoilla.

Petteri_Lindfors

 

Petteri Lindfors (Group Manager, Data Governance)
Petteri toimii joka päivä paremman datan ja datalukutaidon eteen Veikkauksella. Merkittävän tekijä onnistumisessa ovat ihmiset ja kulttuuri sekä yhteisöllisyys ja osallistaminen.

Marjo_Kaukoniemi_640x640

 

Marjo Kaukoniemi (Project Manager)
Sarasella työskentelevän Marjon missiona on varmistaa yritysten osaamisen ajantasaisuus ja tukea yksilöiden osaamisen kehittymistä.

 

 

 

Menossa mukana:

 veikkaus

Lataa tallenne