Muutospalvelut – yrityksille

Toimimme kumppaninasi muutoksessa ja johdamme yrityksesi ja sinut yhdessä läpi muutoksen.

Muutoksia edessäpäin?

Olemme yritysten tukena muutostilanteissa. Kokeneena henkilöstöhallinnon ja esihenkilöiden kumppanina autamme läpiviemään sopeuttamistilanteet. Me huolehdimme siitä, että yrityksille jää riittävästi aikaa jatkavan henkilöstön ja esihenkilöiden tukemiseen. Viemme prosessin tuloksekkaasti läpi ja autamme organisaation kohti uutta alkua.

Palvelumme lähtökohtana on yksilö- ja työelämälähtöisyys 

Työsuhteen päättyminen vaikuttaa jokaiseen eri tavalla. Hyvin hoidetussa muutostilanteessa lähtevät työntekijät suuntaavat katseensa muutoksesta eteenpäin ja yrityksessä jatkavat työntekijät tietävät, mitä heiltä odotetaan. Kun henkilöt kokevat, että heistä huolehditaan myös irtisanomistilanteessa, yrityksen maine vastuullisena työnantajana säilyy. Meillä Sarasella on pitkä kokemus rekrytoinneista sekä laaja työmarkkinaymmärrys, joten osaamme auttaa irtisanottuja henkilöitä eteenpäin työurallaan. 

Muotoilemme palvelumme yrityksesi tarpeisiin 

Yrityksen tarpeisiin muotoiltu muutoksen tuki ja yrityksen lähtökohdista toimiminen auttaa koko yritystä menestymään nyt ja tulevaisuudessa. Muotoilemme yhdessä kanssanne tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden, joka palvelee yritystä ja yksilöitä parhaalla mahdollisella tavalla.


 

Muutoksia edessä? Ota yhteyttä, ja keskustellaan.

Ota yhteyttä

Vaikka muutostarve lähtee liiketoiminnasta, on muutoksen keskellä aina ihminen. Onkin tärkeää hoitaa muutos mahdollisimman hyvin sekä yrityksen että yksilöiden näkökulmasta. Lähtevien yksilöiden kannalta sopeuttamistilanteissa on olennaisinta, että heitä autetaan yksilöinä ja heille tarjotaan monenlaista tukea seuraavan ura-askeleen löytämiseksi.  

Autamme yksilöitä ja yrityksiä suuntaamaan katseen eteenpäin muutoksesta. Olemme näkemyksellinen ja kokenut kumppanisi ja johdamme sinut yhdessä muutoksen läpi. Muotoilemme yhdessä yrityksesi tarpeita vastaavan kokonaisuuden, joka palvelee teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Lupaamme yksilöille ratkaisun työelämän muutoksessa. Autamme yksilöitä heidän omista tavoitteistaan käsin. Uudistamme myös yksilöiden osaamista vastaamaan tämän päivän osaamistarpeisiin. Vuosittain valmennamme yli 2300 irtisanottua henkilöä etenemään työurallaan ja heistä 82 % löytää valmennuksemme avulla uuden ura-askeleen kuuden kuukauden aikana.

 

 

saranen-muutospalvelut-kuvitus-2

Sarasen muutospalvelut lukuina

2300

työnhakijaa vuosittain Sarasen muutospalveluissa

75 %

muutospalveluiden osallistujista uudelle urapolulle palvelun aikana

4,8/5

Valmentajapalautekeskiarvo

Nämä ovat työkalujamme muutoksessa

 

Johdon työpajat sekä esihenkilö-, työyhteisö- ja yksilövalmennus

Oivallutamme ja tuemme eri rooleissa toimivia henkilöitä muutoksessa ja sen läpiviennissä, sekä varmistamme koko työyhteisön toimivuuden.


Sopeuttamistilanteiden kokonaisvaltainen koordinointi

Kannamme kokonaisvastuun sujuvasta sopeuttamistilanteen läpiviennistä, sidosryhmäyhteistyöstä, koordinoinnista toteutukseen, seurantaan, raportointiin ja kokonaisuuden johtamiseen.


Yksilöllinen valmennus

Autamme yksilöitä löytämään uuden suunnan työelämälleen. Meillä on räätälöity tuki ja erikoistuneet valmentajat uuden työpaikan löytämiseen, kouluttautumiseen, yrittäjyyteen tai eläköitymiseen. 

Muutoksia edessä? Ota yhteyttä, ja keskustellaan.

Ota yhteyttä

Näin olemme auttaneet yksilöitä sopeuttamistilanteissa

21.02.2022 — Uravalmennus osallistujakokemukset

Uravalmennuksessa päivitettiin työnhakuosaaminen nykypäivään

Asko oli ollut jo vuosikymmeniä samassa työssä, johon hän oli päässyt suoraan koulunpenkiltä. Kun yt-neuvotteluiden seurauksena tuli irtisanominen, oli...

Lue lisää
08.12.2021 — Uravalmennus osallistujakokemukset

Uravalmennus toi Pasille tuplaonnistumisen –muutospalvelun osallistujakokemus

Pasilla oli takanaan pitkä ja monipuolinen työura, kun hänet irtisanottiin koronapandemian aiheuttamien yt-neuvotteluiden yhteydessä. Pasin uran monipuolisuus...

Lue lisää
21.05.2021 — Uravalmennus osallistujakokemukset

Uravalmennus antoi Miikalle itseluottamusta työnhakuun – osallistujakokemus

Miikka Ovaska sai irtisanomisilmoituksen yt-neuvotteluiden seurauksena helmikuussa 2021. Ilmoitus tuli yllätyksenä työssään menestyneelle Ovaskalle. Hän oli...

Lue lisää

Ota yhteyttä!