Hae mukaan Turun ohjelmaan

Hae mukaan Turun ohjelmaan

Hienoa, että kiinnostuit hakemaan mukaan Turun AnalyticsPro Bootcampiin! Jätäthän hakemuksen pikaisesti, sillä haastattelut ja valinnat alkavat jo hakuprosessin aikana. Hakuaika päättyy 25.2.2019. Paikat koulutusohjelmassa täytetään heti potentiaalisten henkilöiden löytyessä, joten älä mieti liian kauan!

Näin haet:

  1. Täytä ensiksi työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta (koulutusnumero 684381).
  2. Täytä seuraavaksi sähköinen osaamisprofiilisi Saraselle alla olevasta painikkeesta. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä tulevaisuudessa. Voit täydentää profiiliasi vapaasti myös myöhemmin jo täytettyäsi profiilisi Saraselle.

   

 

 

Sukella analytiikan maailmaan Bootcampin kautta

Ennen varsinaisen yritystyöskentelyn aloittamista etsimme data-analytiikasta kiinnostuneita ja kehittymishaluisia työnhakijoita mukaan kahden viikon mittaiseen AnalyticsPro Bootcampiin! Bootcampille valitaan 22 osallistujaa ja sen aikana on mahdollisuus päästä kouluttautumaan jo ennen kuin yhteistyöyritys on löytynyt. Voit siis hakea mukaan riippumatta siitä, onko sinulla kokemusta aiemmin vai ei – oppimiskyky, motivaatio ja kiinnostus data-analytiikan työtehtäviä kohtaan riittää.

Bootcampillä pääset tutustumaan data-analyysin maailmaan korkealaatuisen koulutuksen, itsenäisen opiskelun ja kannustavan ryhmän avulla. Koulutukseen sisältyy myös työnhaunvalmennusta, erityisesti yhteistyöyrityksiämme silmällä pitäen. Bootcampin aikana pyritään yhdessä löytämään sinulle sopiva yhteistyöyritys mukana olevista rekrytoivista yrityksistä tai varmistamaan paikka sinua kiinnostavasta uudesta yrityksestä. Useat Varsinais-Suomen alueen yritykset etsivät uusia kykyjä ja innokkaita henkilöitä data-analytiikan työtehtäviin tänä keväänä.

Valintoja rekrytoivaan AnalyticsPro -ohjelmaan tehdään Bootcampin aikana. Näyttämällä motivaatiosi ja oppimiskykysi Bootcampin aikana, sinulla on mahdollisuus päästä näyttämään taitosi myös johonkin mukana olevista yrityksistä ja lopulta lunastaa itsellesi työpaikka. Hae siis mukaan jo nyt, jos haluat olla AnalyticsPron valinnoissa mukana alusta alkaen.

Hae pk-seudun ohjelmaan tämän linkin kautta

______________________________________________________________________________________________________________________________

Kenelle AnalyticsPro Bootcamp on tarkoitettu?

Hakukelpoisuus:Voit hakea AnalyticsPro Bootcamppiin, jos olet vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, irtisanomisuhan alla tai parhaillaan työttömänä. Koulutuksen alkaessa sinulla tulee olla työnhaku voimassa TE-toimistossa ja koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Lisäksi saat kulukorvausta ja mahdollisesti koulutuskorotusta.

Sopivuus:AnalyticsPro Bootcamp soveltuu kenelle tahansa data-analytiikasta kiinnostuneelle! Sinulla voi olla jo esimerkiksi koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kokemusta aiheesta, mutta tärkeintä on motivaatio ja aito halu kehittyä! Bootcamp vaatii sitoutumista opiskeluun, joten sinulla tulee olla riittävästi aikaa sekä lähiopetuspäiville osallistumiseen että itsenäisten tehtävien suorittamiseen.

Valinnat:Hakemuksen jätettyäsi selvitämme sopivuutesi ohjelmaan ja saatat saada kutsun haastatteluun.

Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Saranen Consultingin, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.