CAD Professional

Hakuaika ohjelmaan alkaa elokuussa 2021!

Kiinnostaisiko sinua työskennellä 3D-suunnittelun ja tietomallinnuksen parissa?

Oletko kiinnostunut visualisoimaan suunnitelmia konkreettisiksi havainnekuviksi, ja hyödyntämään siinä viimeisintä teknologiaa? Kasva CAD Professional -rekrytoivasta koulutusohjelmasta kysytyksi CAD-ohjelmistojen asiantuntijaksi! Hakuaika ohjelmaan alkaa elokuussa 2021!

CAD-ohjelmistojen osaamisesta on tullut merkittävä etu työllistymisen kannalta, kun yritykset kamppailevat osaajista, joilla on kyvykkyyttä ottaa haltuun moderneja suunnittelun työkaluja tai joilla on jo aiempaa kokemusta jostain alalla käytettävästä ohjelmistosta.

Joukkoon tarvitaan nyt uusia osaajia, joiden aiempi koulutustausta, kiinnostus suunnitteluun tai harrastuneisuus tietomallinnuksen tai vaikkapa ohjelmoinnin osalta tukevat ohjelmistojen oppimista ja tehokasta hyödyntämistä. CAD Professional -rekrytoivan koulutusohjelman kesto on 6 kuukautta ja koulutukset alkavat lokakuussa 2021.

Lähde mukaan tälle tutkimusmatkalle ja kasva kanssamme CAD-ohjelmistojen monipuoliseksi osaajaksi. Hakuaika ohjelmaan starttaa elokuussa 2021.

Laaja-alaista osaamista kaivataan

Koulutukseen osallistuvat yritykset etsivät laajalla skaalalla uusia osaajia. Osallistujalla voi olla jo aiempaa kokemusta jostain CAD-ohjelmistosta, alalle soveltuva koulutus ja motivaatio päästä päivittämään osaamistaan tämän päivän vaatimuksiin soveltuvammaksi. Toisaalta osallistuja voi olla myös vastavalmistunut, joka kaipaa koulutuksen tueksi täsmäkoulutusta tietomallinnuksesta ja alalla käytettävistä ohjelmistoista, joita yrityksissä ei ole aikaa perehdyttää. Yritykset määrittelevät itse millainen henkilö heille soveltuu, ja Saranen esittelee soveltuvimmat hakijat yritykselle. Lopullisen päätöksen koulutukseen lähtemisestä tekevät yritys ja osallistuja.

Etsimme henkilöitä useisiin eri rooleihin

Työtehtäviä on tarjolla sekä CAD:iin erikoistuneilla palveluntarjoajilla ja konsulttiyrityksillä, että yritysten sisäisessä tuote- tai palvelutuotannossa. Tässä on hieno mahdollisuus kouluttautua tai päivittää CAD-osaamisesi uudelle tasolle.

Tärkeimpänä tavoitteena on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava uusi työpaikka ja kehittää osaamisesi monimuoto-opetuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi. Mikäli sinulta löytyy oikea asenne, me koulutamme sinusta osaajan. Oikeanlaisella koulutus- ja työtaustalla voit koulutusohjelman päätteeksi työllistyä esimerkiksi seuraavanlaisiin tehtäviin:

  • sisustusarkkitehti
  • CAD-konsultti
  • projekti- ja toimistoarkkitehti
  • sähkösuunnittelija
  • 3D-valmistussuunnittelija
  • rakennesuunnittelija, 3D-mallintaja, CAD-piirtäjä
  • CAD-ohjelmoija, CAD-sovellustuki, CAD-sovelluskehittäjä.
  • 3D-artisti

Kenelle CAD Professional -ohjelma on tarkoitettu?

CAD Professional -ohjelma on yhteistyössä TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa järjestettävä F.E.C. Further Educated with Companies -mallilla järjestettävä työvoimakoulutus. Voit hakea CAD Professional -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työtön työnhakija, vastavalmistunut, määräaikaisessa työsuhteessa, koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä tai irtisanomisuhan alla. Koulutuksen ajalta olet oikeutettu siihen työttömyysetuuteen (ansiopäiväraha, peruspäiväraha tai työmarkkinatuki), johon olet oikeutettu työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvaukseen. 

Päivitämme hakusivua hakuajan alkaessa mm. ohjelman kumppaniyrityksistä, haettavista rooleista ja tarkempia tietoja koulutuskokonaisuuksista. Hae mukaan elokuussa 2021!

Ota yhteyttä

Päivitämme yhteystiedot hakuajan alkaessa.

Yhteistyössä