Hakuaika on päättynyt!

 

Ads, automation & data

Olisiko sinussa ainesta uudeksi digiguruksi? Ota urahyppy Googlen koulutuksessa!

Järjestämme jo 16. kertaa Googlen kanssa rekrytointiin tähtäävän koulutuksen, jonka avulla sinullakin on mahdollisuus kehittyä digitalisaation avainpelaajaksi ja työllistyä unelmatyöhösi. Googlen kanssa yhteistyössä toteutettujen koulutustemme avulla työnantajat ovat löytäneet jo yli 500 uutta osaajaa digitaalisen liiketoiminnan tehtäviin.

Googlen rekrytoivaan koulutusohjelmaan osallistuminen on todellakin ollut paras invenstointi omaan uraani, sillä koulutuksen myötä minulle avautuivat ovet digimarkkinoinnin maailmaan ja kysyntää näillä työmarkkinoilla riittää. Ilman ohjelmaan osallistumista en olisi tässä asemassa ja tehtävässä, missä nyt olen.

- Heidi Heikura, Head of Programmatic & Yield, Tori.fi

Lue Heidin koko tarina »

Yrityksien menestymiseen vaikuttaa yhä enemmän digitaalinen maturiteetti sekä henkilöstön digivalmiudet. Asiakkaamme haluavat panostaa juuri näihin ja etsivät jälleen uusia osaajia ohjelmamme avulla. Sinä voit olla yksi heistä! Ohjelmassa mukana olevia yrityksiä ovat mm. Precis Digital, S360, Nordic Morning, Paper Planes, Oikio Digital Performance Agency, Tulos, Genero, Dagmar, Avaus, TBWA, Lippu.fi, DigiTeam, Digistoori, Yleiselektroniikka, Helsingin kauppakamari ja Ordera.

Hakuaika ohjelmaan on päättynyt 4.11.2019.


Koulutamme 40 uutta osaajaa asiakasyritystemme digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen.
Roolisi voi tulevaisuudessa olla esimerkiksi:

Digital Specialist
SEM Specialist
Web-analyytikko
Web Developer
Google Ads Trainee
Online-mainonnan asiantuntija
SEO Specialist
Digital Business Developer
Growth Hacker
Digital Planner
eCommerce Specialist
Social Media Manager
Content Specialist
Digital Marketing Coordinator
Key Account Manager
Data Scientist
Online Sales Administrator

Nopeasti kehittyvällä alalla kasvaa koko ajan uusia työtehtäviä, joita ei vielä osata edes ennustaa. Työtehtävien lista siis vain kasvaa!Ilman Googlen ohjelmaa en olisi päätynyt Tulokselle töihin, enkä todennäköisesti tekisi näitä tehtäviä tänään, joten ohjelmasta saamani hyöty on ollut valtava. Löysin alan ja työpaikan, joka haastaa minua päivittäin ja jonka kehitystä seuraan suurella mielenkiinnolla.

- Sofie Segercrantz, Client Director & Senior Paid Media Consultant, Tulos Helsinki Oy

Lue Sofien koko tarina »


Kenelle koulutus sopii?

Digital Growth Academy in collaboration with Google soveltuu digitalisaation, online-mainonnan, analytiikan, automaation ja datan käsittelyn untuvikoille tai konkareille, jotka haluavat haltuunsa alan uusimman tietotaidon. Koulutus on kokopäiväinen.

Kyseessä on työvoimakoulutus, joka järjestetään yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Googlen ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kiinnostusta aiheeseen. Soveltuva taustasi voi olla kaupallinen tai tekninen. Myös matemaattinen, tilastotieteen tai taloushallinnon osaaminen voi tarjota erinomaisen pohjan uuden oppimiselle. Tärkeintä on halu työskennellä digitaalisten palvelujen parissa.

Suosittelen ehdottomasti Googlen ohjelmia myös muille! Omalta osaltani voin ainakin sanoa, että ohjelma toimi vastavalmistuneelle hyvänä väylänä työelämään. Uskon sen olevan oikein toimiva ratkaisu myös alan vaihtajille.

- Sanna Räsänen, Senior Customer Success Manager, Smartly.io

Lue Sannan koko tarina »


Miten koulutus järjestetään?

Rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi. Ohjelman aikana opiskelet uusia työtehtäviäsi käytännössä yrityksessä. Samalla syvennät osaamistasi opiskelemalla alansa parhaiden kouluttajien opissa noin 20 koulutuspäivän ajan Sarasella

Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen Consulting, TE-palvelut, ELY-keskus ja rekrytoiva yritys.


Mikä on koulutuksen sisältö?

Koulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin osa-alueisiin:

Digitaalinen ekosysteemi
Digitaalinen maturiteetti  
Hakukonemarkkinointi ja -optimointi
Ostoprosessin mallinnus & attribuutio
Ohjelmointilogiikka
Tekoälyn ja koneoppimisen perusteet
Automaatio markkinoinnissa
Google Ads
Google Analytics
Data Studio
Ohjelmallinen markkinointi ja Google Marketing Platform

Hakuaika ohjelmaan on 30.9.–4.11.2019.

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!