Ratkaise järjestelmien solmukohdat nouse uudeksi integraatio-osaajaksi terveysalalle

Hakuaika päättynyt!

---

Kiinnostaako sinua tietoliikenne, ohjelmistokehitys, pilviteknologiat tai integraatiot? Haluaisitko olla suunnittelemassa ja toteuttamassa teknisiä ratkaisuja terveysalan tarpeisiin? Hienoa, olet oikeassa paikassa!

InterSystemsin integraatio- ja yhteentoimivuusalustat auttavat terveydenhuollon alalla asiakkaitaan saamaan enemmän irti datastaan ja varmistamaan, että terveystieto kulkee saumattomasti eri sovelluksien välillä. InterSystems-tekniikkaan perustuvat ratkaisut käsittelevät yli miljardi potilastietoa maailmanlaajuisesti, ja Suomessakin jo 19 sairaanhoitopiiriä käyttää InterSystemsin integraatio- ja yhteentoimivuusalustoja.


Useat alansa kiinnostavimmat työnantajat etsivät yhteensä 12 uutta tekijää kasvamaan erilaisiin ohjelmisto- ja IT-alan kehitys- ja asiantuntijatehtäviin InterSystems-ratkaisujen pariin etenkin Pirkanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueille. Kasvata osaamisesi uudelle tasolle ja nouse uuteen työhön kuudessa kuukaudessa Integration Academy powered by InterSystems -rekrytoivan koulutusohjelman kautta!

Toteuttamiemme ohjelmistokehityksen koulutusohjelmien kautta jo sadat ihmiset ovat löytäneet itselleen uuden työn erilaisten IT-alan työtehtävien parissa. Oletko sinä seuraava?

Tervetuloa TE-toimiston järjestämään keskiviikkona 19.1. klo 14:00 TE-liven, jonka aikana pääset kuulemaan ja kysymään lisää Integration Academystä. Livessä mukana TE:n lisäksi myös Sarasen sekä yhteistyökumppani Mylabin edustajia. Mukaan TE-liveen pääset tästä!

Mikä voisi olla sinun paikkasi maailman tärkeimpien sovellusten tiedon liikuttamisessa?

Koulutusohjelmassa on avoinna useita eritasoisia rooleja. Kiinnostavia haasteita on tarjolla niin kokeneemmille asiantuntijoille, valmistumisen jälkeen uraansa aloittaville kuin alanvaihtoa miettiville tulevaisuuden osaajille. Tähtäimessä olevan uuden työn lisäksi saat ainutlaatuisen mahdollisuuden napata alan tuoreimman ja hyvin arvokkaan asiantuntijakoulutuksen uusien työtehtäviesi ohella.

Taustastasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen voit suuntautua ohjelman kautta esimerkiksi koodaamaan rajapintoja API-kehittäjänä, suunnittelemaan asiakkaan liiketoimintahaasteiden ratkaisemista teknisin keinoin, rakentamaan teknisiä ratkaisuja integraatioasiantuntijan roolissa tai johtamaan integraatioprojektia projektipäällikkönä. Mahdollisuuksia on hyvin monenlaisia!

Kuudessa kuukaudessa InterSystems-integraatioasiantuntijaksi

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi! Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat monesti muokattavissa henkilöiden mielenkiintojen mukaisesti. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Integration Academy powered by InterSystems on 6 kk mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, joka on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää ohjelmistoalan osaamistaan ja työllistyä alan tehtäviin. Kyseessä on työvoimakoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä Sarasen, InterSystemsin, ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Ohjelman aikana pääpaino on yhteistyöyrityksissä toteutettavassa työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi koulutusohjelmaan kuuluu n. 20-25 päivän pituinen laadukas asiantuntijakoulutus. 

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja heti haun startattua!

Ota yhteyttä

niina-heikkinen_250x250

Niina Heikkinen

Project Specialist
niina.heikkinen@saranen.fi
044 025 5628

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön!

Monenlaisia uramahdollisuuksia integraatioiden parissa:

Integraatio- asiantuntijat

SEO-SEM

Kiinnostaako integraatiomaailma? Kasva InterSystems-ratkaisujen pariin esimerkiksi integraatioinsinööriksi, -konstultiksi tai -asiantuntijaksi.

Ohjelmistokehitys- ja suunnittelu

Yleinen ohjelmointi

Oletko jo ohjelmointiosaaja tai haluaisit kasvaa sellaiseksi? Löydä tiesi mielenkiintoisiin ohjelmointikehitys- ja suunnittelutehtäviin.

Asiantuntijat ja projektipäälliköt

Asiantuntija

IT-alan monitoimiosaajille rooleja löytyy myös monipuolisissa sovellusasiantuntijan tehtävissä sekä esimerkiksi projektipäällikkönä.

Tässä on vain muutama esimerkki mahdollisista urapoluista, sillä avoimia rooleja on useita ja eritasoisia!

Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on vahva mielenkiintosi alaa kohtaan sekä motivaatiosi tarttua uusiin tehtäviin innolla. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinua kasvamaan uuteen työtehtävääsi ohjelman aikana.

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Aloita uusi työ kasvualalla

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitäpä jos valitsisit molemmat? Integration Academy powered by InterSystems -rekrytoiva koulutusohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen kokonaisuuteen. Suuntaamalla uudelle uralle Akatemian kautta, saat tilaisuuden kasvaa uuteen rooliisi askel kerrallaan ja hyödyntämään koulutuksessa kasvattamaasi asiantuntijuutta suoraan tuoreissa työtehtävissäsi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat.

Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6 kk koulutusohjelman päätteeksi. Koulutus on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Monia avoimia rooleja erilaisille osaajille

Millaisten teemojen parissa haluaisit tulevaisuudessa työskennellä? Ohjelmistokehityksen, järjestelmäintegraatioiden, API-ratkaisujen ja muiden ohjelmistoalan tehtävien kirjo on erittäin laaja, minkä vuoksi voit suunnata ohjelman kautta hyvin erilaisiin tehtäviin!

Taustasi voi olla monenlainen, sillä avoimia rooleja on tarjolla niin jo kokeneemmille asiantuntijoille, kuin myös uraansa aloitteleville osaajille.

Ohjelman kautta tuleva roolisi voi olla esim. rekrytoivan yrityksen:

 • Integraatioinsinööri 
 • Integraatiokonsultti 
 • Integraatioasiantuntija 
 • Ohjelmistokehittäjä 
 • Ohjelmisto- tai järjestelmäsuunnittelija 
 • Sovellusasiantuntija 
 • Projektipäällikkö 
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, josta työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Kokonaisarkkitehtuuri ja integraatiostrategia           
 • Liiketoimintaymmärrys ja terveydenhuollon integraatioiden erityispiirteet: mm. tietomallit ja API-standardit FHIR/HL7, huomioitavaa datan käytössä
 • Integraatioprosessi
 • InterSystemsin työkalut ja teknologiat
 • Internet ohjelmoijille
 • Kehitysympäristöt
 • Pilviteknologiat integraatioiden näkökulmasta
 • Kontit (mm. Docker)
 • YAML + JSON
 • REST / SOAP
 • Backend-ohjelmointi (C#)
 • Tietokannat
 • Tietoliikenne, tietoturva, salaus ja autentikointi
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita IT-alan ohjelmista

Kahden vuoden työttömyysjakson aikana lähetin satakunta hakemusta ja kävin kymmenissä haastatteluissa, joista sain aina saman vastauksen: ”Vaikutat hyvältä tyypiltä, mutta työkokemusta puuttuu.” Tämä on hyvä systeemi, jossa saa hurjasti oikeaa työkokemusta kuuden kuukauden aikana. Se on todella korvaamatonta.

Lue tamperelaisen Henrin kokemukset täältä!

 

-Henri Korkeila, QA Engineer, Oscar Software

integration-api-academy-henri-korkeila-ohjelmistorobotiikka-testimonial
Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Koulutuksen alussa kerrottiin, että tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen koulutettavalla on työpaikka, ja tämä tavoite saavutettiin.

Lue Annin koko tarina täältä!

 

 

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

ig_joulukuu_1
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.

Lue koko juttu täältä!

 

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

analyticspro-760x800px
Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Ohjelman ajan sain oppia tuoreita teknologioita ja vaihtaa arvokkaita näkökulmia muiden osallistujien kanssa. Koulutusohjelma oli itselleni paras vaihtoehto, sillä prosessi on selkeä ja tähtää aina työllistymiseen. 

Lue koko juttu täältä!

 

-Jukka Immonen, Service Manager, Fastroi Oy

code-academy-varsinais-suomi-mobile
Rekrytoiva koulutusohjelma laajensi osaamistani, vaikka osa sisällöstä olikin tuttua aikaisemmista työtehtävistä. Pääsin koulutusohjelman aikana tutustumaan itselleni uusiin teknologioihin ja opiskelemaan mielenkiintoisia uusia aiheita. Parasta koulutuksessa oli hyvin suunnitellut sisällöt ja laadukkaat kouluttajat. Ohjelman jälkeen sain työpaikan yhteistyöyrityksestäni.

Lue koko juttu täältä!

 

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

analyticspro-760x800px
IT-alalle on hyvin vaikea päästä. Itse en todellakaan ole mikään koodari, mutta jos hain IT-alan juttuja, niin miltei jokaisessa työilmoituksessa tarvittiin jotain koodaustaitoa yms., ja se asetti itseni sellaiseen tilanteeseen, että "en minä tällaista halua hakea, haluan hakea sitten jotain muuta" Koulutusohjelman kautta pääsin tekemään IT-hommia ja samalla katsomaan, lähteekö se viemään omaa uraani eteenpäin.

Lue koko juttu täältä!

 

-Juho Päivärinta, Elisa Appelsiini Oy

saranen-avoin-tyopaikka-kuvitus3_mobile
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Meidän IT ja talous Oy on IT sekä talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaorganisaatio. Asiakkaitamme ovat Etelä- ja Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon kunnat, kuntatoimijat ja sairaanhoitopiirit. Tuotamme asiakkaillemme IT-palveluiden kokonaisuuden ja tuemme asiakkaitamme erilaisten hallinnon järjestelmien, toimialajärjestelmien sekä kuntalaisten käyttämien järjestelmien hyödyntämisessä. Meillä työskentelee 440 asiantuntijaa it- sekä talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä.

Haemme nyt iloiseen tiimiimme integraatioasiantuntijoita työskentelemään ja kehittymään tulevaisuuden osaajiksi. Emme keskity tuijottamaan taustojasi tai koulutuspolkuasi - tärkeintä on motivaatio oppia sekä aito kiinnostus integraatioita kohtaan. Tiimissämme pääset tekemään monipuolisesti integraatioihin liittyviä työtehtäviä aina kehityksestä ylläpitoon saakka. Ensisijaisesti etsimme tiimipeluria, joka ottaa rohkeasti vastuun omasta työstään. Tarjoamme sinulle tuen kehittyä integraatioasiantuntijan rooliin sekä työllistyä osaksi mahtavaa porukkaamme!

Esko Systems on asiakkaidensa omistama inhouse-yhtiö, jonka kautta omistajaorganisaatiot voivat hankkia ja olla mukana kehittämässä nykyaikaisia potilas- ja asiakastyötä tukevia tietojärjestelmäratkaisuja. Eskoa laajennetaan parhaillaan erikoissairaanhoidosta perusterveydenhuoltoon ja Eskoon integroidaan suun terveydenhuollon sekä sosiaalihuollon ratkaisut. Eskosta rakentuu täysiverinen asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuus (APTJ) hyvinvointialueille. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä tiiviissä yhteistyössä omistaja-asiakkaiden kanssa suomalaisen sote-ICT:n parissa! Eskolle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.

Etsimme asiakaslähtöiseen, voimakkaasti kehittyvään ja kasvavaan Esko-tiimiimme integraatioasiantuntijaa. Integraatioasiantuntijana olet mukana toteuttamassa integraatioita määrittelystä tekniseen toteutukseen, testaukseen, käyttöönottoihin ja ylläpitoon asti. Työnkuvaasi kuuluu myös toimia palvelutuotannon tukena ongelmanselvitystilanteissa. Osana moniammatillista tiimiä pääset innovoimaan ja rakentamaan terveydenhuollon potilastietojärjestelmäratkaisuja kiinteässä yhteistyössä käyttäjien ja sidosryhmien kanssa.

Mylab on Pohjoismaiden johtava terveydenhuollon, kliinisten laboratorioiden ja diagnostiikan tietojärjestelmien asiantuntija. Tuemme pidemmän, terveemmän ja laadukkaamman elämän mahdollistamista kehittämällä luotettavia, tehokkaita ja kokonaisvaltaisia teknologisia ratkaisuja diagnostiikan tarpeisiin.

Terveydenhuollon laboratorioiden ja diagnostiikkayksiköiden tietojärjestelmien jatkuvan kehittymisen seurauksena tarvitsemme integraatiotiimiimme uutta ohjelmistoasiantuntijaa. Jos ihmisten auttaminen saa sinut syttymään ja haluat oppia paljon uutta, saatat olla hyvinkin hakemamme henkilö.

Arvostamme sinulta:

 • Kokemusta olio-ohjelmoinnista, kuten Java BackEnd -kehityksestä
 • Halua syventää SQL tietokantaosaamistasi lisää
 • Mielenkiintoa kehitystyöhön erilaisilla teknologioilla
 • Järjestelmällisyyttä ja proaktiivista työtapaa
 • Motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi
 • Rohkeutta ja proaktiivisuutta asiakasläheisiin tehtäviin

My+ järjestelmäkokonaisuus on keskeinen osa sairaaloiden toimintaa integroituen lukuisiin sairaalan muihin tietojärjestelmiin ja myös valtakunnallisesti eri toimijoiden palveluihin. Integraatiotiimin ohjelmistoasiantuntijan roolissa pääset kehittämään laboratorion tietojärjestelmien Backend ratkaisuita ja integraatioita.

Istekki on täysin suomalainen kasvava ja kehittyvä yli 800 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia yrityksellä on jo yli 40. Tarjoamme asiakasomistajillemme räätälöityjä ICMT-palveluita ja ratkaisuja helpottamaan heidän arkeaan. Tehtävämme on pitää huolta, auttaa menestymään ja rakentamaan uutta digitaalista huomista yhdessä.

Meiltä Istekiltä löytyy paikka reippaalle, motivoituneelle, huumoritajuiselle ja asiakaspalveluhenkiselle tulevalle integraatiosuunnittelijalle. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä! Integraatiotyössä menestymistä auttavat ohjelmointi- ja xml/rest/JSON-osaaminen sekä ymmärrys tiedonsiirtoprotokollista mm. http/ftp/tcp. Pääset lisäksi hyödyntämään ja/tai kehittämään mm. terveydenhuollon ja kunta-alan toimiala- ja järjestelmätuntemustasi, tietokantaosaamistasi sekä osaamistasi eri palvelinympäristöistä ja ssl/tls-suojauksista. Meidän ryhmässämme on avoin ilmapiiri ja tekemisen meininki. Ketään ei jätetä yksin haastavissakaan tilanteissa. Panostamme jatkuvasti myös osaamisemme kehittämiseen.

Netumin integraatioratkaisut varmistavat, että tieto on tehokkaasti käytössä läpi organisaation. Tarkoituksenmukaiset integraatiot mahdollistavat liiketoiminnan kasvun sekä palveluiden järkevän ja kustannustehokkaan toteuttamisen. Integraatiopalvelumme takaavat, että organisaation tieto on käytössä aina oikeassa muodossa ja halutuissa järjestelmissä. Kun tietomassat kasvavat ja tiedonsiirtojen määrät lisääntyvät vauhdilla, vanhat ratkaisut eivät enää vastaa tarpeisiin eikä niiden toiminta ole riittävän luotettavaa. Netumin integraatioratkaisujen ja -palveluiden kokonaisuus skaalautuu toiminnan kasvaessa.

Ketä etsimme?

Haluatko kehittää IT-alan osaamistasi ja saada uuden työpaikan InterSystems- ja integraatioasiantuntijana? Oletko tekninen ongelmanratkaisija, jota tekemisessä ohjaa kokonaistavoite ja liiketoiminnan haasteiden ratkaiseminen? Netum Integrations etsii nyt uutta tekijää kehittymään Integraatioasiantuntijan rooliin

Toivomme sinulta:

• Kokemusta tai ymmärrystä ohjelmoinnista

• Mielenkiintoa kehitystehtäviä kohtaan

• Ymmärrystä käyttöjärjestelmistä ja tietojärjestelmistä

• Kokemusta tiimityöskentelystä ja halukkuutta toimia tiimissä

• Motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi

Meillä roolitus ja positiot mukautuvat hakijan oman halukkuuden ja motivaation mukaan! Emme etsi siis mihinkään tiettyyn muottiin sopivaa henkilöä vaan kuuntelemme tarkasti juuri sinun omia tavoitteitasi sekä toiveita. Meillä työtehtäviä on niin projektin vetämisestä suunnitteluun, kuin ohjelmistokehityksestä asiakasrajapinnassa työskentelyyn. Hae mukaan toteuttamaan ensiluokkaisia integraatioratkaisuja loistavassa työporukassa! Me Netumilla odotamme jo sinua.

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Hakuaika on päättynyt!

Voit hakea Integration Academy powered by InterSystems -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

Koulutusnumero: 704281

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Voit suunnata uusiin tehtäviin monenlaisella taustalla, olitpa sitten jo työkokemusta tehtävien parista omaava asiantuntija, vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä tai uutta suuntaa urallesi miettivä osaaja. Sinun ei siis tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alla ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin näistä piirteistä:

 

 • Olet analyyttinen tekijä ja ongelmanratkaisu on sinulle kuin toinen luontosi
 • Sinulle on kertynyt osaamista tai ymmärrystä esim. ohjelmistokehityksestä, tietojärjestelmien ja sovellusten suunnittelusta tai määrittelystä, pilviteknologioista ja/tai tietoliikenteestä ja -turvasta työkokemuksen, opiskelujen, harrastusten tai muiden projektiesi kautta.
 • Olet kiinnostunut syventymään integraatioiden hyödyntämiseen teknisissä asiantuntijatehtävissä
 • TAI haluat hyödyntää taitojasi asiakasrajapinnassa ja syventyä monipuolisiin liiketoiminnan kehitystehtäviin IT-alan viitekehyksessä
 • Sinulla on ymmärrystä terveydenhuollon alasta toimintaympäristönä tai sinulla on kiinnostusta oppia lisää merkityksellisestä toimialasta
 • Sinulla on soveltuva koulutustausta esim. IT-alan tutkinto korkeakoulusta (tietojenkäsittely, DI, FM, insinööri, IT-tradenomi) tai opistotasolta
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista
 • Sinulla on kykyä ymmärtää liiketoimintatarpeita ja muuntaa ne teknisiksi ratkaisuiksi esim. talous- ja henkilöstöhallinnossa, terveydenhuollon toimialalla tai kunta-alalla.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika päättyy: 24.1.2022

Koulutuksen ajankohta: 24.2.2022 - 23.8.2022

Infotilaisuus: 19.1. klo 14:00. Lue lisää tästä!

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää 20-25 päivää asiantuntijakoulutusta ja n. 100 päivää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutus koostuu mm. seuraavista aiheista: 

 • Kokonaisarkkitehtuuri ja integraatiostrategia           
 • Liiketoimintaymmärrys ja terveydenhuollon integraatioiden erityispiirteet: mm. tietomallit ja API-standardit FHIR/HL7, huomioitavaa datan käytössä
 • Integraatioprosessi
 • InterSystemsin työkalut ja teknologiat
 • Internet ohjelmoijille
 • Kehitysympäristöt
 • Pilviteknologiat integraatioiden näkökulmasta
 • Kontit (mm. Docker)
 • YAML + JSON
 • REST / SOAP
 • Backend-ohjelmointi (C#)
 • Tietokannat
 • Tietoliikenne, tietoturva, salaus ja autentikointi