Kaikki ohjelmat

Integration Academy RekryKoulutus

Sukella koodiin ja löydä omannäköinen työ ohjelmistoalalta

Kehity ohjelmoivaksi integraatioguruksi ja löydä omannäköinen työ  

Oletko ohjelmoinut työksesi tai opiskellut koodaamista? Tai haluaisitko viedä koodausharrastuksesi pidemmälle ja tehdä siitä itsellesi ammatin? Mikäli vastasit myöntävästi, tämä voi olla sinun tilaisuutesi!  

Järjestelmien välinen tiedonsiirto, siihen liittyvät tekniset ratkaisut sekä turvallisuus-, arkkitehtuuri-, ja käytettävyyskysymykset ovat kriittisiä yhteiskuntamme toimivuuden kannalta. Etsimme näiden pariin Uudenmaan alueelta nousevia sekä kokeneempia ohjelmoinnista ja skriptauksesta kiinnostuneita henkilöitä kasvamaan integraatiohankkeiden huippuosaajaksi RekryKoulutuksen kautta!

Joten, jos haluat olla mukana varmistamassa järjestelmien laatutasoa ja takaamassa, ettei koodi ota kolhuja rajapintojen välillä, haluamme kuulla sinusta ehdottomasti lisää. 

Tekijöidensä näköisiä paikkoja - mahdollisuuksia eri taustaisille tekijöille

Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä koulutamme sinut uusiin tehtäviin. Mielenkiinnon kohteistasi riippuen voit suuntautua tulevaisuudessa esimerkiksi:

 • ohjelmistokehittäjäksi erilaisiin kriittisiin integraatiohankkeisiin
 • rakentamaan teknisiä ratkaisuja integraatioasiantuntijan roolissa
 • koodaamaan rajapintoja API-kehittäjänä,
 • skriptaamaan uusia ratkaisumalleja integraatiotiimien jäsenenä tai vaikka
 • johtamaan integraatioprojektia teknisenä konsulttina.

Voit suunnata uusiin tehtäviin monenlaisella taustalla, olitpa sitten jo työkokemusta tehtävien parista omaava asiantuntija, vastavalmistunut tekijä tai alanvaihtoa pohtiva tulevaisuuden osaaja. Tähtäimessä olevan uuden työn lisäksi saat ainutlaatuisen mahdollisuuden napata alan tuoreimman ja hyvin arvokkaan asiantuntijakoulutuksen uusien työtehtäviesi ohella.

Integration Academy RekryKoulutus on 5,5 kk mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille, jotka haluavat kehittää ohjelmistoalan osaamistaan ja työllistyä alan tehtäviin. Kyseessä on työvoimakoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa. 

 

Ohjelman aikana pääpaino on yhteistyöyrityksissä toteutettavassa työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi koulutusohjelmaan kuuluu 33 päivää laadukasta asiantuntijakoulutusta. 

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Koulutushakemuksia käsitellään jo koulutusohjelman hakuajan aikana. Nopea hakeminen koulutukseen edistää esivalinnasta etenevien yhteistyöorganisaation etsimisprosessia.

Ota yhteyttä

Pinja_Heimala-640x640

Pinja Heimala

Project Specialist
pinja.heimala@saranen.fi
040 849 3962

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Tavoitat Pinjan parhaiten sähköpostitse tai puhelimitse seuraavina soittoaikoina:
21.2. klo 9-11
28.2. klo 9-11
7.3. klo 9-11
17.3. klo 9-11

Suurimpia valttejasi tulevassa tehtävissäsi ovat esimerkiksi:

Ratkaisukeskeinen ajattelutapasi

ratkaisukeskeisyys-icon

Lähestyt tehtäviä analyyttisellä ja ratkaisukeskeisellä asenteella etkä hätkähdä, jos et pääse ratkaisuun kertaheittämällä. Aina ei tarvitse olla heti oikeassa, ei edes joka kerta.

Intohimosi uuden oppimiseen

Oppiminen-kasvu

Uteliaisuus uusia aiheita, teknologioita ja työskentelytapoja kohtaan, sekä innostus oman osaamisen kehittämiseen ovat suuressa arvossa, olipa taustasi minkälainen tahansa.

Kiinnostuksesti IT- ja ohjelmistoalaan

ohjelmointi

Innostuksesi koodia ja tekkiä kohtaan toimivat polttoaineena tulevissa tehtävissäsi roolista riippumatta. 

Tässä on vain muutama esimerkki mahdollisista urapoluista, sillä avoimia rooleja on useita ja eritasoisia!

Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on vahva mielenkiintosi alaa kohtaan sekä motivaatiosi tarttua uusiin tehtäviin innolla. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinua kasvamaan uuteen työtehtävääsi ohjelman aikana.

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Kasva nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitäpä jos valitsisit molemmat?

Integration Academy -rekrytoiva koulutusohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen kokonaisuuteen. Suuntaamalla uudelle uralle Akatemian kautta, saat tilaisuuden kasvaa uuteen rooliisi askel kerrallaan ja hyödyntämään koulutuksessa kasvattamaasi asiantuntijuutta suoraan tuoreissa työtehtävissäsi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat.

Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 5,5 kk koulutusohjelman päätteeksi. Koulutus on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Millaisten teemojen parissa haluaisit tulevaisuudessa työskennellä?

Ohjelmistokehityksen, järjestelmäintegraatioiden, API-ratkaisujen ja muiden ohjelmistoalan tehtävien kirjo on erittäin laaja, minkä vuoksi voit suunnata ohjelman kautta hyvin erilaisiin tehtäviin.

Taustasi voi olla monenlainen, sillä avoimia rooleja on tarjolla niin jo kokeneemmille asiantuntijoille, kuin myös uraansa aloitteleville osaajille.

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Vastaavista ohjelmointi- ja IT-alan asiantuntijakoulutuksista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Integraatiokonsultti
 • Integration developer
 • Rajapintakehittäjä
 • Ohjelmistokehittäjä
 • Myynnin tuki
 • Projektipäällikkö
 • Integraatio-kordinaattori
 • API-Kehittäjä

Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta.

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 •  Liiketoimintaymmärrys ja integraatioiden erityispiirteet
 • Integraatioprosessi
 • Kehitystyökalujen perusteet ja kehittäjäyhteisö
 • Ohjelmointirajapinnat ja formaatit
 • Back-end ohjelmoinnin perusteet (Python) ja käyttötapausten kuvaus
 • Tietomallinnus ja tietokantojen suunnittelu
 • Pilviteknologiat integraatioiden näkökulmasta
 • Kontitus, paketointi ja julkaisu
 • Tietoturva ja tietosuoja
 • Kokonaisarkkitehtuuri ja integraatiostrategia
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. 

Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin. Osaamisprofiilin kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin, vain yhden hakemuksen taktiikalla. Näin et sulje oviea erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita IT-alan ohjelmista

Kahden vuoden työttömyysjakson aikana lähetin satakunta hakemusta ja kävin kymmenissä haastatteluissa, joista sain aina saman vastauksen: ”Vaikutat hyvältä tyypiltä, mutta työkokemusta puuttuu.” Tämä on hyvä systeemi, jossa saa hurjasti oikeaa työkokemusta kuuden kuukauden aikana. Se on todella korvaamatonta.

Lue Henrin kokemukset täältä!

 

-Henri Korkeila, QA Engineer, Oscar Software

integration-api-academy-henri-korkeila-ohjelmistorobotiikka-testimonial
Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Koulutuksen alussa kerrottiin, että tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen koulutettavalla on työpaikka, ja tämä tavoite saavutettiin.

Lue Annin koko tarina täältä!

 

 

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

ig_joulukuu_1
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.

Lue koko juttu täältä!

 

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

testimonial-referenssi-kuvitus-1
Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Ohjelman ajan sain oppia tuoreita teknologioita ja vaihtaa arvokkaita näkökulmia muiden osallistujien kanssa. Koulutusohjelma oli itselleni paras vaihtoehto, sillä prosessi on selkeä ja tähtää aina työllistymiseen. 

Lue koko juttu täältä!

 

-Jukka Immonen, Service Manager, Fastroi Oy

code-academy-varsinais-suomi-mobile
Rekrytoiva koulutusohjelma laajensi osaamistani, vaikka osa sisällöstä olikin tuttua aikaisemmista työtehtävistä. Pääsin koulutusohjelman aikana tutustumaan itselleni uusiin teknologioihin ja opiskelemaan mielenkiintoisia uusia aiheita. Parasta koulutuksessa oli hyvin suunnitellut sisällöt ja laadukkaat kouluttajat. Ohjelman jälkeen sain työpaikan yhteistyöyrityksestäni.

Lue koko juttu täältä!

 

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

analyticspro-760x800px
IT-alalle on hyvin vaikea päästä. Itse en todellakaan ole mikään koodari, mutta jos hain IT-alan juttuja, niin miltei jokaisessa työilmoituksessa tarvittiin jotain koodaustaitoa yms., ja se asetti itseni sellaiseen tilanteeseen, että "en minä tällaista halua hakea, haluan hakea sitten jotain muuta" Koulutusohjelman kautta pääsin tekemään IT-hommia ja samalla katsomaan, lähteekö se viemään omaa uraani eteenpäin.

Lue koko juttu täältä!

 

-Juho Päivärinta, Elisa Appelsiini Oy

saranen-avoin-tyopaikka-kuvitus3_mobile
0 / 0

Avoimet roolit

Päivitämme alle avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

💡 Klikkaa plussista lisätietoja!

Me Abloylla työskentelemme turvallisemman maailman puolesta ja tuotamme digitalisaation avulla moderneja ratkaisuja, joissa yhdistämme nykyaikaiset ohjelmistot fyysisten tuotteiden ympäristöön.

Tarjoamme oppimisesi tueksi kattavan koulutuksen, vahvan ABLOY-yhteisön ja osaavan tiimin. Sinulta toivomme, että taustastasi löytyy esimerkiksi seuraavia asioita: 

 • scriptaus- tai ohjelmointiosaamista opinnoista tai kokemuksen kautta  
 • kiinnostusta IT-asioihin sekä halua kehittää omaa osaamistasi jatkuvasti  
 • innostusta turvallisuus- ja lukitusratkaisuihin sekä integraatioihin 
 • hyviä vuorovaikutustaitoja asiakastyöskentelyä varten 

Plussaa on esimerkiksi yleinen harrastuneisuus, perusymmärrys jostain yrityksen perusjärjestelmistä, IT-teknologioista tai pilvipalveluista – mutta loppujen lopuksi motivaatio ratkaisee!

Pääset oppimaan käytännön integraatioista monipuolisesti kokeneemman asiantuntijan opastuksella ja työskentelet asiakkaidemme kanssa päivittäin. Olet osa toimialamme transformaatiota ja konsernimme urapolut tarjoavat mahdollisuuden pitkään ja kansainväliseen työuraan.

Opittuasi perusasiat voit tulevaisuudessa erikoistua esimerkiksi kumppaniohjelmistojemme integrointeihin, käyttöönottoihin tai API management -puolelle. Jatkossa myös edistyksellisten ratkaisujemme konsultointiin ja pre-sales työhön. 

Administer Oy

Administer-konserni on suomalainen talous- ja palkkahallinnon, taloushallinto-ohjelmistojen ja konsultoinnin edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu Silta Oy, Adner Oy, EmCe Solution Partner Oy, Kuntalaskenta Oy, Econia Oy ja Yrittäjän Polku Oy.

Tarjoamme modernin taloushallinnon ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille pk-yrityksistä suuryrityksiin ja julkishallintoon. 700 taloushallinnon ammattilaista palvelee asiakkaitamme jo usealla paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa. Olemme pörssiyhtiö, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla.

Junior System Manager

Tulet toimimaan integraatiotiimissä yhtenä avainhenkilönä Administer-konsernin yhtiöiden, pääsääntöisesti Silta Oy:n, integraatioiden valvonnassa, palvelunhallinnassa ja kehittäjänä. Työ keskittyy Frends-integraatioalustaan sekä siihen liittyvään arkkitehtuuriin ja rajapintojen hallintaan.

Teet päivittäistä tiivistä yhteistyötä integraatiotiimin kanssa. Lisäksi tulet olemaan yhteydessä muuhun tietohallintoon, konsernin muihin toimintoihin ja ulkoisiin osapuoliin.

Toimenkuva keskittyy järjestelmien ja yritysten välisten End-to-end (E2E) -integraatioiden valvontaan, ratkaisuun ja kehittämiseen. Pääset olemaan tekemisissä tiedonsiirtojen, konversioiden, mappausten, tietokantojen, palvelinympäristöjen ja tietoturvan kanssa.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat ilmaista itseäsi selkeästi suullisesti ja kirjallisesti. Tehtävä sisältää paljon priorisointia, joten odotamme sinulta hyvää paineensietokykyä sekä kykyä organisoida omaa työjonoa ja ajankäyttöä.

Päivittäistä työtä ja projekteja hoidetaan enimmäkseen suomen kielellä, tosin tulet työskentelemään myös englanniksi.

Integraatiotiimimme työskentelee niin etänä kuin toimistoillamme ympäri Suomen.

Vitec Acute Oy

Vitec Acute on ohjelmistotalo, joka rakentaa Tampereen ytimessä noin 50 henkilön voimin mielestämme Suomen parasta terveydenhuollon tietojärjestelmää Acutea ja siihen keskeisesti liittyviä oheisratkaisuja. Se toimii osana vuonna 1985 perustettua ja Tukholman Nasdaq-listattua pohjoismaista Vitec Software Groupia.

Integraatioasiantuntija

Odotamme, että sinulla on tekemisen palo ja haluat kehittää palveluitamme entistä paremmaksi kanssamme. Arvostamme oma-aloitteista, joustavaa ja määrätietoista, asiat loppuun asti vievää työskentelyotetta sekä kykyä toimia kiireellisissäkin tilanteissa järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti. Teknisen osaamisen ja asiakaspalvelutaitojen lisäksi sinulla tulee olla sujuva suullinen ja kirjallinen kommunikointitaito suomeksi.


Työkalupakkiimme kuuluvat seuraavat teknologiat. Mitä useamman niistä taidat, sen parempi. Se mikä ei sinulle vielä ole tuttua, opit meillä varmasti.
•    XML, JSON, CSV
•    ObjectScript, C#, T-Sql
•    Tietokantaosaaminen, Sql Server
•    InterSystems Health Connect integraatioteknologiat
•    HL7, FHIR, REST
•    Perustiedot tietoliikennetekniikoista

Etteplan

Etteplan on teknologiapalveluyhtiö, joka on erikoistunut ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisuihin, laite- ja laitossuunnitteluratkaisuihin sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisuihin.  Autamme asiakkaitamme rakentamaan parempaa maailmaa suunnittelun, innovaatioiden ja digitalisaation avulla.

Software Developer

Etsimme joukkoomme vahvistusta kasvamaan monipuolisiin rooleihin ohjelmistokehityksen parissa. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan sekä innostus oman ammattitaitosi kehittämiseen ovat tärkeimpiä valttejasi, olet sitten urasi alussa tai jo kokeneempi asiantuntija. Päämäärämme on auttaa sinua kasvamaan uuteen rooliisi.

Arvostamme hakijoilta muun muassa analyyttista ajattelutapaa, intohimoa ongelmanratkaisuja kohtaan, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta järjestelmäintegraatioita kohtaan. Toivomme myös sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa.

Wapice

Wapice is a technology and digitalization partner established in 1999 and currently employing over 350 people in 10 sites around Finland. We deliver solutions to globally leading industrial companies mainly in the fields of energy technology and moving machinery. We help our customers transform into digital champions for creating a better future today! Our competence ranges from electronics design, software development in embedded software and data science up to modern mobile and cloud based software solutions. We also support our customers in future technologies such as 5G, IoT and Artificial Intelligence with our expertise. Currently our own product portfolio consists of three cloud based products which are IoT-TICKET®, Summium® and EcoReaction.

Software designer

We are looking for a bright-minded and talented software designer. You can be either a promising upcoming talent with some previous background or hobby projects in software development or a more experienced specialist looking to ramp up your skills in a new environment. You will join a team of talented but laid-back colleagues and work with interesting real-world software projects and products. One specialty area where you could contribute to in this role is modern API management (e.g. Cloud API management, products like Mule and Friends and API business). Read more about our services, customers and technologies at www.wapice.com.

 

Atea
Atea nimettiin toistamiseen maailman vastuullisimmaksi IT-palvelualan yritykseksi Corporate Knightsin vuosittaisessa lähes 7000 suuryrityksen analyysissa. Saavutus on vaatinut kymmenien vuosien päämäärätietoisen työn paremman tulevaisuuden saavuttamiseksi. Meitä atealaisia on 8000 Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa - ja toimenkuvia on lähes yhtä paljon. Tarjoamme IT-palveluita jopa 130 maassa, meillä on 30,000​ asiakasta ja liikevaihtomme vuonna 2022 oli 4,6 miljardia euroa. Ei ole mitään, mihin emme yhdessä pystyisi. Me rakennamme Suomea tietotekniikalla - ja se tulevaisuus on ympäristölle ja yhteiskunnalle paras mahdollinen.


 • Integraatiokonsultti
 • Integration developer
 • Rajapintakehittäjä
 • Ohjelmistokehittäjä
 • Myynnin tuki
 • Projektipäällikkö
 • Integraatio-kordinaattori
 • API-Kehittäjä

 

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Integration Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

Koulutusnumero: 712494

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Mitä aiemmin hakuaikana haet koulutusohjelmaan, sitä paremmin pystymme syventymään tilanteeseesi ja auttamaan uratavoitteidesi saavuttamisessa.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Kenelle ohjelma sopii?

Voit suunnata uusiin tehtäviin monenlaisella taustalla, olitpa sitten jo työkokemusta tehtävien parista omaava asiantuntija, vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä tai uutta suuntaa urallesi miettivä osaaja. Sinun ei siis tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alla ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa.

Arvostamme hakijoiltamme IT-alan pohjaosaamista esimerkiksi joltain seuraavista osa-alueista: ohjelmointi, erilaisten tietojärjestelmien tai sovellusten suunnittelu/määrittely & pilvipalvelut. Osaamisesi tai kokemuksesi voi pohjautua harrastuneisuuteen, opintoihin tai työkokemukseen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 5,5 kk

Hakuaika päättyy: 27.3.2023

Koulutuksen ajankohta: 20.4.-2.10.2023

Lomajakso: 10.-14.7.2023

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää yritystyöskentelyn lisäksi 33 päivää tietopuolista koulutusta. Osa opetuksesta järjestetään lähiopetuksena luokkahuoneessa ja/tai Teamsin välityksellä. Tämän lisäksi RekryKoulutus sisältää ohjattua itsenäistä etäopiskelua. 

Koulutus koostuu mm. seuraavista aiheista: 

 • Liiketoimintaymmärrys ja integraatioiden erityispiirteet
 • Integraatioprosessi
 • Kehitystyökalujen perusteet ja kehittäjäyhteisö
 • Ohjelmointirajapinnat ja formaatit
 • Back-end ohjelmoinnin perusteet (Python) ja käyttötapausten kuvaus
 • Tietomallinnus ja tietokantojen suunnittelu
 • Pilviteknologiat integraatioiden näkökulmasta
 • Kontitus, paketointi ja julkaisu
 • Tietoturva ja tietosuoja
 • Kokonaisarkkitehtuuri ja integraatiostrategia

Integration Academy RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen ja ohjelman  yhteistyöyritysten kanssa. 

Ohjelman ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.