Microsoft Akatemia

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Uusimaa, Kaakkois-Suomi
Hakuaika päättyy 30.3.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen ajankohta 23.4.–23.10.2020

Työpaikka Microsoft-pilvijärjestelmien asiantuntijana 

Haku päättynyt!

---

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä. Haluamme vaalia kaikkien terveyttä ja taata samalla hakijoillemme mahdollisimman turvallisen ja vaivattoman hakukokemuksen. Hae siis huoletta mukaan – anna meidän auttaa työllistymisessäsi!

---

Hae mukaan Microsoft Akatemia -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja aloita ura Azure- tai D365-asiantuntijana!

Modernien pilviratkaisujen suosio on valtavassa nosteessa, ja tulevaisuudessa erilaiset pilviteknologiat toimivat useimpien yritysten liiketoiminnan alustana. Muutoksen keskellä teknologia kehittyy nopeasti, ja työnantajilla on hurja pula uusista pilviratkaisujen osaajista. Pelkästään tänä vuonna uusia Microsoft Azure- ja Dynamics 365 -asiantuntijoita tarvitaan useita Suomeen useita satoja. Oletko sinä etsimämme osaaja?

Microsoft Akatemian kautta uusia osaajia kouluttavat ja rekrytoivat mm. CSC, Efima, TietoEVRY, Digia, Plandent, Voicelink, Digital Illustrated, Mikrovirta, Paulig, Sarastia ja VM IT. Voit tutustua avoinna oleviin paikkoihin tarkemmin alempana. Koulutusohjelma tarjoaa upeat uramahdollisuudet erityisesti sinulle, jolla on kokemusta tai koulutusta IT-alalta, taloushallinnosta tai asiakasrajapinnasta.

Kuka voi hakea?

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka ovat joko vastavalmistuneita tai jo pidempään työskennelleitä ammattilaisia, joilla on kiinnostus kehittyä ja luoda uraa Microsoftin teknologioiden parissa. Hyvän pohjan koulutukselle antaa esim. tekninen tausta, soveltuva koulutus, työkokemus tai alan harrastuneisuus. Lisäksi arvostamme tuntemusta mm. IT-alalta, eri liiketoimintaprosesseista sekä konsultatiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta.

Azuren parissa uusissa työtehtävissä arvostetaan erityisesti aiempaa IT-koulutusta tai -osaamista työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Dynamics 365 -rooleissa puolestaan kirjanpidon, reskontran, konsultointi- tai muun asiakastyön osaaminen on valttia!

Tutustu Azure tai Dynamics 365 -koulutusvaihtoehtoihin ja hae ohjelmaan! Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakulomaketta: TE:n hakulomakkeen ja Sarasen osaajaprofiilin.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia tarvittaessa hakuaikana.

Jätä TE:n hakemus                Täytä Sarasen osaamisprofiili

Työnantajat etsivät tehtäviin ennen kaikkea henkilöitä, jotka ovat innostuneita oppimaan uutta ja kehittämään osaamistaan Microsoftin teknologioiden parissa. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Sertifioiduksi Azure tai Dynamics 365 -osaajaksi koulutusohjelman kautta 

Microsoft Akatemia on 6 kuukauden mittainen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kasvattaa sinut Microsoft-teknologioiden asiantuntijaksi ja työllistää sinut yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, kokemustasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, josta löydät uudet, kiinnostavan työn.

Microsoft Akatemian kautta jo yli 350 tekijää on löytänyt työnsä pilviratkaisujen asiantuntijatehtävissä. Ja töitä todella riittää tulevaisuudessakin! 

Saat ainutlaatuisen ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja taidot haltuusi alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamana ja pääset soveltamaan taitojasi työtehtävien parissa. Koulutuksen kautta saat mahdollisuuden suorittaa useita Microsoftin sertifikaatteja, ja pääset osoittamaan asiantuntijuutesi konkreettisesti. Tähtäimessä olevan uuden työn lisäksi investoit omaan osaamiseesi sekä tulevaisuuden uraasi.  

Valitse sinua kiinnostava koulutusvaihtoehto alta, lue lisää ja hae mukaan ohjelmaan!

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Microsoft Azure Akatemia

Tutustu ohjelmaan

Microsoft Dynamics 365 Akatemia

Tutustu ohjelmaan

Mukana olevat yritykset

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy toteuttaa laajaa kirjoa palveluita ja projekteja tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin ja julkishallinnon asiakkuuksille. Olemme asiakkaidemme omistama, voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tavoitteena on luoda parhaat puitteet asiakkaidemme toiminnalle. Me katalysoimme asiakkaittemme menestymistä ja teemme työtä, jolla on merkitys.

Tutustu CSC:hen lisää täältä

CSC etsii joukkoonsa järjestelmäasiantuntijaa

Palveluidemme käytön laajentuessa etsimme joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tukena korkeakoulutuksen ja julkishallinnon mahdollistamassa palveluiden digitalisaation kehittymistä.

Toivomme sinulta:

 • Kokemusta tai kiinnostusta sovelluskehitystä ja skriptausta kohtaan
 • Windows- ja Linux palvelinkäyttöjärjestelmien tuntemusta
 • Mielenkiintoa tietojärjestelmien kehittämistä kohtaan
 • Kiinnostusta ”infrastructure as code” - tyyppistä tietojärjestelmien hallintaa kohtaan
 • Motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi

Järjestelmäasiantuntijana toimit eri tietojärjestelmien ylläpito- ja kehitystehtävissä varmistamassa laadukasta palvelutuotantoa. Palvelulupausten ylittäminen ja palveluiden toimintavarmuus ovat meille kunnia-asia. Työskentelet osana tiimiä, joka ylläpitää ja kehittää tietojärjestelmäkokonaisuuksia. Osa tietojärjestelmäkokonaisuuksien palvelualuistoista on Azuressa ja osa CSC:n oman konesalin virtualisointialustoilla.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Efima tukee ja tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja tiedolla johtamisen ohjelmistoratkaisuilla, ulkoistuspalveluilla ja konsultoimalla. Haluamme tarjota alan parasta palvelua ja olla erinomainen työpaikka osaaville asiantuntijoillemme. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Lue lisää Efimasta täältä

Efima etsii joukkoonsa talouden AX/D365 ratkaisukonsulttia

Etsimme talousprosessien ratkaisukonsulttia osaksi huippuasiantuntijoidemme tiimiä. Tehtävässä pääset kehittämään asiakkaidemme talousprosesseja, konsultoimaan järjestelmien käyttöönottoprojekteissa sekä tuomaan talouden asiantuntijuuttasi tarjoamiemme modernien pilvipohjaisten toiminnanohjausratkaisujen toimitusprojekteihin. Annat oman vahvan panoksesi asiakkaidemme talousprosessien kehittämiseen ja vastaat taloushallinnon järjestelmäratkaisujen suunnittelusta, määrittelystä ja toteutuksesta. Asiakasprojektien lisäksi osallistut myynnin tukemiseen ja tuotteidemme, palvelujemme ja toimintamme kehittämiseen.

Toivomme sinulta että:

 • osaat suunnitella ja rakentaa asiakkaalle toimivan taloushallinnon ratkaisun, johon hän on huipputyytyväinen
 • ymmärrät taloushallinnon järjestelmiä ja olet jo ansainnut kannuksesi niiden toteutuksessa ja kehittämisessä
 • sinulla on muutaman vuoden kokemus asiantuntijatyöstä esimerkiksi konsulttina sekä osaamista taloushallinnosta ja siihen liittyvistä erilaisista järjestelmistä
 • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa
 • olet tiimipelaaja ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

On eduksi, jos sinulla on kokemusta toimialastamme tai tuottamistamme palveluista. Arvostamme myös kokemusta taloushallinnon tehtävistä esimerkiksi kirjanpitäjänä tai business controllerina.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Plandent Oy on Suomen johtava hammasalan laite- ja tarviketoimittaja. Plandent Oy tarjoaa hammasalan ammattilaisille uusimmat laitteet ja ohjelmistot, päivittäiset tarvikkeet sekä kattavat tukipalvelut. Plandent Oy kuuluu suomalaisomisteiseen Plandent-liiketoimintaryhmään, joka on Pohjois-Euroopan suurin hammasalan toimittajaketju. Ketju toimii 13 maassa ympäri Eurooppaa. Plandent on osa terveysteknologian alalla toimivaa suomalaista Planmeca Groupia, jonka emoyhtiö Planmeca Oy on yksi maailman suurimmista hammashoitolaitteiden valmistajista. Konsernin liikevaihto on 746 miljoonaa euroa (2018) ja se työllistää lähes 2750 työntekijää ympäri maailmaa. Tutustu yritykseemme lisää täältä

Ketä etsimme?

ERP-asiantuntijana (ERP Solution Specialist) toimenkuvaasi kuuluu pähkinänkuoressa toiminnanohjausjärjestelmän ja prosessien tukeminen sekä kehittäminen yhdessä liiketoiminnan yksiköiden kanssa. Plandentilla on menossa ERP -järjestelmän versionvaihtoprojekti.  Tulet toimimaan osana projektitiimiä tukien liiketoimintakäyttäjiä testauksissa ja vaihtelevissa järjestelmän käyttöönottotehtävissä. Versionvaihdon jälkeen osallistut käyttäjätuen tehtäviin sekä erilaisiin jatkokehityshankkeisiin.

Toivomme sinulta:

 • Järjestelmällisyyttä
 • Oma-aloitteisuutta
 • Yhteistyökykyä
 • Microsoft Excelin käyttötaito
 • Tehtävässä edellytetään suomen- ja englanninkielitaitoa. Ruotsinkielitaito on tehtävässä hyödyksi.
 • Aikaisemmasta kokemuksesta ERP -järjestelmän tuki- tai kehitystehtävistä on tehtävässä etua.

ERP Asiantuntija auttaa liiketoimintakäyttäjiä ohjelmiston käytön ja prosessien kanssa. Työpäivät kuluvat erilaisia virhetilanteita ja ratkaisuja tutkien ja käyttäjiä opastaen. Ympärilläsi on 8 sovellusammattilaisen tiimi.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

TietoEVRY luo digitaalista kilpailuetua yrityksille ja yhteiskunnalle. Olemme digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö, joka yhdistää paikallisen osaamisen sekä globaalit kyvykkyydet asiakkaidemme eduksi. Pohjoismaiset arvot luovat perustan menestymisellemme. Lue lisää toiminnastamme täältä.

Ketä etsimme?

Haemme kasvavaan Microsoft Dynamics konsulttien joukkoomme lisää innokkaita henkilöitä oppimaan toimitusketjun- tai myynnin- ja asiakaspalveluprosessien ammattilaiseksi ja työskentelemään osana kansainvälistä tiimiämme. Suomen lisäksi kollegoja on mm. Ruotsissa, Norjassa, Latviassa, Ukrainassa ja Intiassa.

Toivomme sinulta:

 • motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi
 • proaktiivista otetta ja asiakaslähtöisyyttä
 • halua toimia kansainvälisessä ympäristössä
 • sujuvaa suomen- ja englanninkieltä (suullinen & kirjallinen)
 • etuna on jos jo tunnet myynnin,- toimitusketjun tai talouden prosesseja ja/tai sinulla on jo kokemusta ERP ja/tai CRM järjestelmistä joko käyttäjänä tai konsulttina

Konsulttimme työskentelevät läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. He osallistuvat uusien järjestelmien toteutusprojekteihin sekä tukevat ja kehittävät jo tuotannossa olevia järjestelmiä. Työnkuvaan kuuluu moninaiset tehtävät presalesta aina projektien toteutukseen ja jatkuvaan kehittämiseen asti.  Pääset myös mm. vetämään workshoppeja ja osallistumaan testaukseen sekä tekemään tiiviisti yhteistyötä kollegoiden, kuten projektipäälliköiden, konsulttien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

VoiceLink on luotettava asiantuntijaorganisaatio, joka on erikoistunut monipuolisten viestintäratkaisujen ja IT-infrastruktuurien rakentamiseen, ylläpitoon, loppukäyttäjäpalveluiden tuottamiseen sekä operaattoritoimintaan. 

 • Perustettu 2010
 • Liikevaihto n. 3Milj.€
 • Työllistää 14 alan ammattilaista
 • Erikoisosaaminen talon sisällä
 • 100% henkilöstönsä omistama yritys
 • Toimipiste Helsingin Metsälässä 

Tutustu lisää yritykseemme nettisivuillamme

Ketä etsimme?

Haemme tiimiimme uutta järjestelmäasiantuntijaa. Tähän tehtävään etsitään henkilöä, joka tarttuu innokkaasti niin työasemaympäristön ongelmatilanteisiin kuin erilaisiin projekteihinkin. IT-tiimi on erittäin osaava ja auttaa sinua. Työskentely tapahtuu pääasiassa Helsingin toimipisteessä sekä asiakkaiden luona. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset projektit, joihin toivomme sinulta aiempaa tuntumaa töiden kautta, mm. projekteihin liittyvää suunnittelu- aikataulutus- ja toteutusosaamista. Voit myös vaikuttaa omalta osaltasi esim. asiakkaiden kehityshankkeisiin.

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti monipuolisesta tehtävänkuvasta ja vaihtelevista tilanteista kiinnostuneelle, asiakasrajapinnassa mielellään toimivalle, tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta it-tuesta ja teknisten ongelmien ratkomisesta.

Kommunikoithan myös sujuvasti englanniksi, koska osa asiakkaistamme on kansainvälisiä.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää 75 ammattilaista. Tuemme yritysten digitaalisia transformaatioita kehittämällä liiketoimintaa kiihdyttäviä ratkaisuja Microsoft-pilven avulla. Toimimme itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot, kuten OP, S-ryhmä ja Outotec. Työn ohella arvostamme yhdessäoloa, huonoa huumoria, hyviä lounaita ja yhteisiä retkiä. Tutustu meihin nettisivuillamme

Ketä etsimme?

Digital Illustrated etsii joukkoonsa lahjakkaita sekä kehittymishaluisia Business Application -konsultteja toimimaan asiakaskohtaisen ja liiketoimintalähtöisen Power Platform -kehittämisen keskiössä. Mikäli siis ymmärrät sekä liiketoiminnan, että siihen liittyvän datan päälle, saatat olla hakemamme henkilö.  

Toivomme sinulta:

 • Analyyttista ajattelutapaa ja data-lähtöisyyttä
 • Ymmärrystä liiketoiminnan ja/tai liiketoimintasovellusten kehittämisestä
 • Vahvoja viestintätaitoja sekä halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa
 • Halua ottaa vastuuta ja työskennellä itseohjautuvassa tiimissä  
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tehtävässä pääset edistämään asiakkaiden digitaalista transformaatiota Microsoftin pilviratkaisujen avulla. Business Application -konsulttina työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa: kartoitat asiakkaiden tarpeita ja nykytilannetta, luot etenemissuunnitelman, esittelet konseptiehdotuksen sekä rakennat uusia ratkaisuja yhteistyössä asiakkaiden ja tiimisi kanssa. Asiakastyön lisäksi tehtäviisi kuuluu käyttöliittymien ja datamallien rakentamista, raporttien tekemistä ja tukitehtäviä, kuten tikettien käsittelyä.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Mikrovirta Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen tietotekniikan palvelutoimittaja, joka on erikoistunut erilaisten IT-asiantuntija ja ylläpitopalveluiden tarjoamiseen pienille ja keskisuurille yrityksille. Haluamme tarjota luotettavia ja asiakasläheisiä IT-ratkaisuja. Haluamme ansaita luottamuksenne ja ottaa vastuun tekemisestämme. Tämä johtaa molemmin puolin kannattavaan pitkäkestoiseen yhteistyöhön, joka on myös tavoitteemme. Laajan partneriverkoston avulla pystymme tarjoamaan asiakkaan tarpeiden mukaiset kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut niin ohjelmisto, laite kuin tietoturvapuolella. Tutustu yritykseemme nettisivuillamme.

Ketä etsimme?

Asiantuntijatiimissämme työskentelee yhdeksän IT-alan ammattilaista ja nyt etsimme kymppipaikalle uutta innostunutta IT-alan osaajaa kasvumme tueksi. Tehtäviisi kuuluu IT-projektien ja hankkeiden suunnittelu, asennustyöt sekä järjestelmien ylläpito ja käyttötukitehtävät. Työskentely tapahtuu suurimmaksi osaksi asiakkaidemme luona pääkaupunkiseudun alueella, joten työsi on hyvin liikkuvaa.

Näin menestyt kanssamme:

 • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä
 • haluat tehdä liikkuvaa työtä
 • sinulla on valmiudet itsenäiseen ja luovaan ongelmanratkaisuun sekä kyky viedä asiat loppuun

Edellytämme perusosaamista:

 • lähiverkoista, langattomista verkoista ja Internet liittymistä
 • työasemista, tulostimista ja muista palvelinlaitteistoista

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai muuta näyttöä osaamisestasi. Työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin innostus ja halu palvella asiakkaitamme sekä motivaatio kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä mukavat työkaverit. Tehtävässä tarvitset ajokortin ja oman auton.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Lue lisää yrityksestämme nettisivuillamme

Paulig-konserni sai alkunsa vuonna 1876 perustetusta perheyrityksestä, kun Gustav Paulig aloitti liiketoiminnan Helsingissä. Tänään Paulig-konserni tarjoaa kahvi-tuotteita ja -palveluja, ruokakonsepteja, mausteita, kasvisperäisiä tuotteita sekä snacks-tuotteita. Yhtiön brändejä ovat Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold&Green ja Poco Loco. Paulig-konsernilla on liiketoimintaa 13. maassa ja liikevaihto vuonna 2018 oli 907 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on 2 130 henkeä.  www.pauliggroup.com 

Ketä etsimme?

Onko tapanasi ihmetellä, miksi asiat tehdään niin kuin ne tehdään? Miksi asioita ylipäänsä tehdään? Pitäisikö tehdä jotain muuta, tai jotenkin toisin? Heitteletkö ideoita ilmaan?

Paulig haluaa kehittää työnteon arkea ja on päättänyt lähteä hyödyntämään vahvasti Microsoftin tuottavuustyökaluja kuten Power Platform ja Power Automate omassa toiminnassaan. Myös Dynamics 365 maailmamme kaipaa tukea. Etsimme nyt 1-2 toimistotuottavuusgurua, jotka lähtevät yhdessä liiketoiminnan henkilöiden ja IT:n kanssa kehittämään tätä tekemistä. Näemme digitaalisen tulevaisuuden - haluamme digitoida ja automatisoida kaiken ja siihen tarvitaan tulevaisuuden guruja. Guru ei ole titteli joka voidaan antaa, sellaiseksi ei synnytä – Guruksi kasvetaan!

Tässä esimerkiksi hyviä lähtökohtia Guruksi:

 • Asiakaspalveluasennetta ja extroverttiä sosiaalisuutta
 • Kykyä piirtää laatikoita ja nuolia loogiseen järjestykseen. Mielellään Microsoftin työkaluin.
 • Kykyä kokeilla ja epäonnistua – ja oppia.
 • Luontaista mielenkiintoa RPA:ta ja ATK:ta kohtaan
 • Itseohjautuvaa aktiivista ratkaisuhakuisuutta
 • Aitoa ja palavaa halua kulkea välillä tuskaistakin kasvupolkua kisällistä Guruksi!

Tuottavuusgurun tehtäviin kuuluu toimistoautomaatiotarpeiden kartoitus ja ideoiden toteuttamiskelpoisuuden arviointi sovitun toimintamallin mukaisesti. Tähän tarvitaan prosessin mallinnuskykyä ja uskallusta nähdä vanhan mallin läpi uusin silmin ja uusien työkalujen ja teknologioiden tuomien mahdollisuuksien kautta.  Gurun tavoite on tuottaa nautintoa – työntekijät nauttivat kun heidän arkeaan helpotetaan ja typeriä manuaalisia juttuja automatisoidaan ja yksinkertaistetaan – ja Guruja kiitellään.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Sarastia Oy tuottaa asiakkailleen monipuolisia digitaalisia ratkaisuja ja tavoitteenamme on digitalisoida asiakkaidemme palveluprosesseja. Sarastia toimii koko Suomen alueella ja meillä on 19 toimipistettä läpi Suomen. Toimipaikka voi sijaita missä tahansa Sarastian toimipisteessä. Sarastia on myös vahva etätyön mahdollistaja. Dynamics 365 tuotetiimi sijoittuu nyt paikkakunnille Pori, Kangasala, Hämeenlinna, Tuusula, Turku ja Hyvinkää. Asiakkaitamme sijaitsee eri puolella Suomea. Katso demo palveluistamme ja tutustu yritykseemme nettisivuillamme.

Ketä etsimme?

Sarastia digitaaliset ratkaisut pohjautuvat Microsoftin Dynamics 365 teknologiaan - tuloksena ovat tuotteistetut ratkaisut, jotka voidaan toimittaa helposti eri asiakkaille. Kehittämme jatkuvasti lisää tuotteistettuja ratkaisuja asiakaskysynnän mukaisesti. Tässä tehtävässä haemme henkilöä, joka on proaktiivinen, järjestelmällinen ja joka on innostunut oppimaan uutta. Omatoimisuus, asioiden priorisointi ja kompleksisten kokonaisuuksien hallinta sekä asiakaspalvelutaidot ovat arvostettavia ominaisuuksia. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta Dynamics 365 ratkaisuista tai julkishallinnon ratkaisuista.

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa koulutusta
 • Innostunutta ja innostavaa asennetta
 • Omatoimisuutta ja järjestelmällisyyttä

Eduksi katsomme:

 • Kokemukset tietojärjestelmähankkeista

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa tiimissä ja tulevaisuuden kuntaratkaisujen eturivissä
 • Monipuoliset työtehtävät
 • Mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä

Lopullinen tehtäväkuvaus muovautuu työntekijän mukaisesti. Työtehtäväsi voi sisältää asiakastyötä, ratkaisujen toteuttamista yhdessä muun tuotekehitystiimimme kanssa, tai näitä molempia yhdistettynä.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

VM IT on vuonna 2013 perustettu IT-palveluja pk-yrityksille ja yhteisöille tarjoava yritys. Toimintamme perustuu asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen sekä parhaiden ja sopivimpien teknologiaratkaisujen tuominen asiakkaan tueksi. Espoon toimistollamme työskentelee nyt kuusi työntekijää, mutta joukkomme kasvaa hyvää vauhtia.Lue lisää meistä nettisivuillamme.

Kasvavien markkinoiden myötä etsimme lisävahvistusta tiimiimme. Tarvitsemme rautaisen ja ongelmanratkaisukykyisen M365 & O365 -asiantuntijan, joka osaa ja uskaltaa vetää vaativiakin projekteja.

Haluamme kuulla sinusta, jos olet Microsoft 365 ja Microsoft Azure -teknologioiden kokenut osaaja, mutta yhä halukas kehittämään osaamistasi rennossa ja ammattimaisessa työympäristössä. M365 ja O365 -osaamisen lisäksi hallitset monipuolisesti eri verkkolaiteratkaisut ja tietoturva on kaiken tekemisesi kivijalka. Perustason infra, kuten sähköposti-, palvelin- ja työasemamigraatiot sekä Windows Server, Active Directory, ja PowerShell, hoituu sinulta vaivattomasti.

Kovan luokan ammatillisen osaamisen lisäksi edellytyksiä työssä menestymiselle ovat ongelmanratkaisukyky, erinomaiset projektinhallintataidot ja kyky johtaa itseään. VM IT on tiivis ja kasvava porukka, jossa on hyvä ja rento työilmapiiri. Pidämme toisistamme ja asiakkaistamme huolta, mutta annamme asiantuntijoillemme vapauden suorittaa työnsä parhaiten katsomallaan tavalla.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Kokemuksia Sarasesta

18.11.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Kehittymishaluisia ja sitoutuneita työntekijöitä kasvun tueksi – Case Softability

Softability on löytänyt Sarasen toteuttamien rekrytoivien koulutusohjelmien kautta joukkoonsa jo useampia sitoutuneita ja kehittymishaluisia osaajia eri...

Lue lisää
23.10.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoivalla koulutusohjelmalla motivoituneita osaajia – Case: LogiSystems Oy

LogiSystems Oy lähti mukaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ensimmäistä kertaa syksyllä 2018 löytääkseen joukkoonsa toiveiden mukaisen...

Lue lisää
23.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Hobby Hall löysi lisää osaamista verkkokaupan tehtäviin rekrytoivista koulutusohjelmista

Verkkokauppa Hobby Hallissa lähdettiin etsimään vaihtoehtoisia tapoja rekrytoinnille, kun valmiit verkkokaupan osaajat olivat kiven alla. Kahdesta...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Helmi_Kunnas_640x640-1

Helmi Kunnas (Uusimaa)
Project Coordinator
040 585 7993
helmi.kunnas@saranen.fi

Liisa_Marsio_640x640

Liisa Marsio (Kaakkois-Suomi)
Project Manager
040 583 8818
liisa.marsio@saranen.fi