23.02.2023 — Koulutusohjelmat osallistujakokemukset

Etteplan Test Automation Academy tarjoaa kiihdytyskaistan mielenkiintoiselle ohjelmistoalalle

Saranen
Kirjoittaja
Saranen

Etteplan Test Automation Academy on testausautomaatioon keskittynyt koulutusohjelma, joka kasvattaa uusia asiantuntijoita nopeasti kehittyvälle ohjelmistoalalle. Janne Blom ja Nithya Viswanathan sukelsivat ohjelmistoalalle Test Automation Academy RekryKoulutuksen kautta. Tätä nykyä kaksikko työskentelee Etteplanilla mielenkiintoisissa työtehtävissä ohjelmistokehityksen sekä testausautomaation parissa. 

Etsimme jälleen uusia osaajia Test Automation Academyyn Tampereelle, Espooseen, Hyvinkäälle ja Jyväskylään. Lue lisää ja hae mukaan!

Test Automation Academy näyttäytyi Jannelle ja Nithyalle ainutlaatuisena mahdollisuutena hypätä mukaan voimakkaasti kasvavalle ohjelmistoalalle. Kattavan koulutuksen ansiosta uuteen rooliin kasvaa nopeasti, eikä aiempi kokemus alalta ole välttämätöntä.

DSC06568-proxy

“Kun edellinen työni automaatioinsinöörinä tuli tiensä päähän, halusin löytää uralleni uuden suunnan. Olin jo pidempään haaveillut työstä ohjelmistoalalla, ja siihen Sarasen Test Automation Academy antoi minulle mahdollisuuden. Koulutuksessa pääsin toteuttamaan itseäni minua kiinnostavien aiheiden parissa ja samalla sain hyvän ponnahduslaudan uudelle uralleni”, kertoo Janne.

 

 

Laadukas koulutusohjelma tarjoaa ajankohtaista osaamista

Jannelle RekryKoulutus tarjosi mahdollisuuden kasvaa uuteen ammattiin maltillisella aikataululla. Vaikka Jannella oli jo ennestään jonkin verran kokemusta ohjelmoinnista, pystyi hän ajanmukaistamaan osaamistaan koulutusohjelman avulla.

“Test Automation Academyssa ehdottomasti parasta on ollut se, että sain kehittyä uuteen rooliini rauhassa. Opinnot olivat monipuolisia, minkä lisäksi pääsin harjoittamaan taitoja myös käytännössä. RekryKoulutuksen jälkeen työllistyin vakituisesti Etteplanille, eli tämä antoi minulle loistavat eväät alalla etenemiseen”, Janne kertoo.

 

Ongelmanratkaisu palkitsee testausasiantuntijaa

Myös Nithya löysi tiensä Etteplanille RekryKoulutuksen kautta. Uusi työ testausasiantuntijana on osoittautunut palkitsevaksi, sillä monipuolinen työnkuva tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita.

DSC06093-proxy

“Hain mukaan koulutusohjelmaan, koska se tarjosi minulle kiinnostavaa ja ajankohtaista osaamista, jota ohjelmistoalalla arvostetaan. RekryKoulutuksen aikana taitoni testiautomaation parissa kehittyivät yllättävän nopeasti, ja pääsin heti mukaan erilaisiin asiakasprojekteihin. Koulutuksen avulla työllistyin vakituisesti testausasiantuntijaksi Etteplanille. Päivittäiseen työhöni kuuluu kaikenlaisia automaatioon liittyviä työtehtäviä, kuten verkkosivujen ja käyttöliittymän testauksen automatisointia”, Nithya kuvailee.

 

 

Suuri yritys tarjoaa hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun

Myös Jannelle ura Etteplanilla on avannut mielenkiintoisia projekteja ohjelmistotestauksen parissa. Isossa yrityksessä tuore osaaja on päässyt haastamaan itseään kannustavassa yhteisössä, jossa tukea saa aina tarvittaessa. Koulutusohjelman jälkeen Janne ja Nithya ovat yhtä mieltä siitä, että Test Automation Academy antaa hyvät eväät omannäköiseen uraan monipuolisella ohjelmistoalalla.

“Tavallinen työpäiväni koostuu testauksesta tai sen suunnittelusta, mitä olen päässyt tekemään hyvin erilaisissa projekteissa. Olen saanut toimia kypsässä IoT-projektissa osana isompaa testaajaporukkaa, mutta myös luoda testausautomaatiota alusta asti pienemmille yrityksille. Olen todella tyytyväinen, että hain mukaan koulutusohjelmaan. Sen avulla olen päässyt mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa voin hyödyntää ammattitaitoani ”, Janne kiittelee.

Haluaisitko seurata Jannen ja Nithyan jalanjälkiä ja hypätä mukaan kasvavalle ohjelmistoalalle? Hae mukaan Etteplan Test Automation Academyyn!