15.05.2023 — Koulutusohjelmat osallistujakokemukset

Tuomas kasvoi taloushallinnon asiantuntijaksi Talenom Growth Academy RekryKoulutuksen avulla

Saranen
Kirjoittaja
Saranen

Talenom Growth Academy antoi Tuomas Aro-Heinilälle lähtölaukauksen uralle taloushallinnon parissa. Työ taloushallinnon ammattilaisena näyttäytyi valmiille tradenomille mielenkiintoisena mahdollisuutena, ja muuttunut elämäntilanne kannusti hyppäämään mukaan koulutusohjelmaan.

Puolen vuoden mittaisen RekryKoulutuksen päätteeksi Tuomas työllistyi vakituiseen asiantuntijarooliin Talenomille. Talenom on yksi Suomen suurimpia tilitoimistoja, joka tarjoaa uransa alkutaipaleella oleville asiantuntijoille omannäköisiä urapolkuja.
 

quote
RekryKoulutus tarjosi minulle mahdollisuuden kokeilla työtä taloushallinnon alalla, josta olin jo pitkään haaveillut.

 

“Lähtiessäni tähän ohjelmaan mukaan olin juuri suorittanut varusmiespalveluksen. Minulla ei ollut siinä kohtaa työpaikkaa, koska jouduin luopumaan edellisestä työstäni koronapandemian takia. RekryKoulutus tarjosi minulle mahdollisuuden kokeilla työtä taloushallinnon alalla, josta olin jo pitkään haaveillut. Talenom osoittautunut mainioksi työnantajaksi, sillä täällä olen päässyt tutustumaan taloushallinnon lisäksi myös ohjelmistopuoleen”, Tuomas kertoo.

 

Rohkeus, tahto ja välittäminen. Ovatko nämä arvoja, jotka ovat myös sinulle tärkeitä? Jos vastasit kyllä, voit hyvinkin olla etsimämme tulevaisuuden taloushallinnon asiantuntija.

Siirry Talenom Growth Academyn hakijasivulle tästä. 

 

RekryKoulutus tarjoaa ajantasaista koulutusta alan huipuilta

Talenom Growth Academy RekryKoulutuksessa yhdistyvät saumattomasti käytännön työ sekä kattava asiantuntijakoulutus. Tuomakselle ohjelmaan osallistuminen oli oiva tilaisuus palauttaa mieleen taloushallinnon asioita ja päivittää osaamista ajan tasalle. Kokonaisvaltaisesta RekryKoulutuksesta jäi käteen myös tärkeitä oppeja tulevaisuuden työelämää varten.

“Talenom Growth Academy RekryKoulutus on oiva väylä taloushallinnon työtehtäviin. Koulutus lähtee ihan perusteista liikkeelle ja ohjelman aikana pääsee jo kokeilemaan siipiään käytännön työssä. Mielestäni RekryKoulutus on tukenut hyvin omaa taloushallinnon osaamista ja antanut minulle tärkeitä valmiuksia työelämään. Sarasen yhteyshenkilöt ovat olleet osallistujien tukena koko matkan ajan, ja heidän puoleen pystyimme kääntymään kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa”, Tuomas kertoo.

Hyvä yhteishenki vie osallistujia eteenpäin

RekryKoulutuksen osallistujat suuntautuivat mielenkiinnon kohteidensa mukaan palkka- tai taloushallinnon asiantuntijoiksi. Tuomaksen mukaan yksi koulutusohjelman parhaita puolia oli osallistujien muodostama tiivis yhteisö, jossa vertaistukea oli aina saatavilla.

 

 

“RekryKoulutus alkoi todella vauhdikkaasti. Suoritimme lyhyessä ajassa paljon koulutuksia, joita järjestettiin Sarasen, Talenomin ja kolmansien osapuolien toimesta. Oli suuri ilo huomata, että osallistujat antavat vertaistukea toisilleen koulutuksen aikana. Vaikka osallistuin koulutuksiin pitkälti etänä, pääsin siitä huolimatta hyvin tutustumaan muihin ja meille muodostui hyvä ryhmähenki. Porukassa oli mukana niin alanvaihtajia kuin myös kokeneempia taloushallinnon ammattilaisia.”

Taloushallinnon ala tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia

RekryKoulutuksen päätteeksi Tuomas työllistyi Taloushallinnon asiantuntijaksi Talenomille. Monipuolisten työtehtävien lisäksi Talenom tarjoaa työntekijöille koulutuksia ja mahdollisuuden vaikuttaa oman uransa kehitykseen. Tuomas innostui lähtemään mukaan Talenomin sisäiseen Leader-koulutukseen, joka antaa valmiuksia esihenkilötehtävissä toimimiseen.

“Päivittäisessä työssäni teen taloushallintoa ja olen tiiviisti asiakkaiden kanssa tekemisissä. Konsultoin asiakkaita taloushallinnon asioissa ja autan heitä tekemään liiketoiminnasta kannattavampaa. Olen tyytyväinen, että sain mahdollisuuden osallistua RekryKoulutukseen ja työllistyä Talenomille. Olen ollut työelämässä nyt vuoden verran, ja näen ympärilläni koko ajan uusia kehittymismahdollisuuksia. Osallistuin jo talon sisäiseen esihenkilökoulutukseen.”

RekryKoulutus on nopea reitti uudelle uralle

Talenomin HR-asiantuntija Elise Wuokon mukaan yhteistyössä Sarasen kanssa järjestettävä RekryKoulutus on korvaamaton väylä uusien osaajien löytämiseksi. Elise suosittelee RekryKoulutusta lämpimästi alanvaihtajille ja taloushallinnosta innostuneille työnhakijoille, jotka kaipaavat uralleen uutta suuntaa.

quote
Tarjoamme RekryKoulutuksessa kokonaisvaltaisen koulutuksen uuteen rooliin, minkä lisäksi Talenom työnantajana panostaa työntekijöidensä kouluttamiseen ja osaamisen kehittämiseen.

 

elise-wuokko-tuomas-aro-heinila

“Talenom Growth Academy on meille tärkeä rekrytointikanava, sillä työvoimapulasta johtuen tavoittelemme alanvaihtajia. RekryKoulutus on hyvä vaihtoehto monenlaisissa elämäntilanteissa. Erityisesti se sopii työuransa taitekohdassa oleville henkilöille, jotka eivät välttämättä tiedä tarkkaa tulevaisuuden suuntaa. Tarjoamme RekryKoulutuksessa kokonaisvaltaisen koulutuksen uuteen rooliin, minkä lisäksi Talenom työnantajana panostaa työntekijöidensä kouluttamiseen ja osaamisen kehittämiseen”, Elise toteaa.