17.04.2019 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Analytics Bootcamp osallistujakokemus: Mikko Vedru

Kirjoittaja
Saranen Consulting

Suosittelen Sarasen palveluita henkilöille, jotka haluavat tehdä muutoksia elämäänsä, oletpa sitten työtön tai vain nykyiseen työhön/yrittäjyyteen tympiintynyt) ja etsit vaihtoehtoja.Ei voisi löytää parempia apureita kuin Sarasen porukka! He ovat kovia ammattilaisia, jotka kuitenkin toimivat henkilökohtaisella tasolla ja jotka oikeasti välittävät ihmisistä – kurssin päättymisen jälkeenkin!

Inspiraatiota, energiaa ja kannustusta

Koulutuspäivien lisäksi valmennus tarjoaa myös loistavat työhakukoulutukset. Itse koin ne todella hyödyllisiksi! Päivitin CV:ni parempaan kuntoon, ymmärsin miten LinkedInia kannattaa käyttää ja sain räätälöityjä käytännön vinkkejä oman kokemukseni tehokkaammaksi myymiseksi. Lisäksi sain todella paljon inspiraatiota, energiaa ja kannustusta, joita käytin parantaakseni hakemustani ja ansioluetteloani, ja kun hain työpaikkaa. Onnistuin siinä ja voin rehellisesti sanoa, että ilman Sarasen huikeaa porukkaa en olisi siihen kyennyt.

Jos et ole tyytyväinen nykyhetkeen – tee jotain, jotain mitä et ole aiemmin tehnyt. Sarasen valmennus voi jollekin olla juuri SE JUTTU! Joko sinulle itsellesi tai jollekin tuntemallesi ihmiselle (lapselle, sisarelle, kaverille) – vinkkaa hänelle tästä tai muusta Sarasen koulutusohjelmasta!

Mikko Vedru
Analytics Bootcampin osallistuja