15.12.2019 — Hakijoiden kokemuksia

DigiTalentPro osallistujakokemus: Eeva Vuorinen

Kirjoittaja
Saranen Consulting

Olin koulutusohjelman ajan töissä Grumblo -nimisessä yrityksessä Turussa. Kun koulutus päättyi, työpaikka jäi. Toimin yrityksessä nimikkeellä Customer Partner. Tämä työ sisältää asiakkaiden kanssa kommunikointia sekä heidän kysymyksiinsä vastailua. Asiakkaat joiden kanssa olen tekemisissä ovat pääasissa moottoriurheilijoita, jotka ovat toiminnassamme mukana, sekä videokuvaajia jotka ovat kanssamme yhteistyössä. Hoidan myös joitain markkinoinnin perustehtäviä, sekä markkinoinnin kehittämistä. Olen myös osavastuussa tiettyjen toimintojen kehittämisestä, sekä toteuttamisesta.

Minulle tärkein asia oli päästä töihin ja oppia sitä kautta uusia asioita

Koulutusohjelma auttoi minua pääsemään työelämään kiinni. Ohjelman kautta opin paljon, mutta minulle tärkein asia oli päästä töihin ja oppia sitä kautta uusia asioita. Ohjelma on mielestäni hyvä tapa uraansa aloitteleville, sekä uutta suuntaa etsiville ammattilaisille. Ohjelma auttaa hakijoita jotka ovat jo alalla, kuin myös ihmisiä jotka ovat alalla täysin uusia.

Hyvä polku sekä vastavalmistuneille, että uutta suuntaa uralleen etsiville

Suosittelisin ohjelmaa hyvin vahvasti hakijoille/ihmisille jotka ovat juuri valmistuneita. Ohjelma on hyvä tapa päästä työhön kiinni ja aloittaa ura. Suosittelen ohjelmaa myös uutta urasuuntausta harkitseville, sillä ohjelma tarjoaa monipuolista opetusta varsinkin sellaisille, joilta puuttuu kokemusta/koulutusta alalle.

Ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia tietysti päästä tekemään töitä, mutta myös mahdollisuuden laajaan verkostoitumiseen. Itse olen saanut paljon hyviä kontakteja, sekä hyviä ystäviä ohjelman kautta. Yksi suurimmista eduista on tietysti myös uuden oppiminen. Vaikka olin itse käytännössä katsoen vastavalmistunut, opin silti uutta omasta alastani koulutuksen aikana.

Rekrytoiva koulutusohjelma antaa mahdollisuuden kasvaa ammattilaisena, sekä kehittää omaa urapolkuaan. Rekrytoiva koulutusohjelma mahdollistaa työllistymisen, sekä varmistaa tulevaisuutta. Kaikki mitä koulutuksessa oppii, tulee varmasti olemaan hyödyllistä. Kouluttajat ovat alan kärkitekijöitä, joten ohjelma mahdollistaa oppimisen parhailta. Ohjelma oli kaiken kaikkiaan hyvä kokemus ja suosittelen sitä kaikille tilanteesta riippumatta.

Eeva Vuorinen
Customer Partner
Grumblo