21.01.2019 — Rekrytoiva koulutusohjelma

eCommercePro osallistujan kokemus: Marko Myller

Kirjoittaja
Saranen Consulting

Keväällä 2018 alkanut eCommercePro-koulutus oli itselleni kullanarvoinen! Monipuolinen koulutussisältö antaa kattavan kuvan markkinoiden tilasta, mutta samalla myös porautuu pienimpiin yksityiskohtiin ja antaa rautaisannoksen verkkokaupan toimintaan/digimarkkinointiin tarvittavia taitoja.

Työskentelyn ohella relevanttien aiheiden opiskelussa myös korostui se, miten hyödyllistä on yhdistää teorian ja käytännön toimet aivan uusien asioiden oppimisessa. Joskus kouluttajilta pääsi kysymään tiukkoja kysymyksiä, joita oli työssä tullut vastaan ja toisaalla taas itse loistamaan eksperttinä toimistolla, jos joku aihe oli juuri käyty läpi koulutuksen kautta.

Toisten ohella oppimisessa oli myös välillä arvaamattomia hyötyjä, kuten se, että eri alojen yritysten työntekijöiden puolesta eri aihealueista tuli aivan uudenlaisia näkökulmia esiin. Ja luonnollisesti oppimismotivaatio nousee näkyvästi, kun puolen vuoden aikana ryhmän siteet tiivistyvät ja löytyy se yhteinen sävel, joka tekee lähitapaamisista mukavia jo pelkästään kuulumisten takia. Ja samassa veneessä kulkeneista saa roppakaupalla uusia kontakteja verkostoon, jatkoa ajatellen.

Kaiken kaikkiaan, jos voisin ajassa taaksepäin matkustaa, käskisin nuorempaa itseäni laittamaan hakemuksen sisään koulutukseen välittömästi, kun tilanne sen sallii. Tästä ei opiskelun ja työelämän yhteen nitominen enää parane! Ja kaiken lisäksi parhaimmillaan tämä matka ei pääty tähän, vaan avaa oven uuteen yritykseen ja työuralle mahtavien työkavereiden siivittämänä! Huippukamaa!

Marko Myller
Junior Digital Planner
Redland