25.10.2018 — Koulutusohjelmat osallistujakokemukset

HealthTech Academy osallistujakokemus: Maria Enkvist

Kirjoittaja
Saranen Consulting

Oli hienoa saada huomata, että vuosien takaa oleva kokemus oli edelleen arvokas ja tunsin tulevani takaisin itselleni tutulle alalle.

Suosittelen ohjelmaa terveysteknologiasta kiinnostuneille, joko alan vaihtona, paluuna alalle muualla vietetyn ajan jälkeen tai alan tiedon syventämisenä ja oman osaamisen kehittämisenä.

Olen ollut terveysteknologia-/sairaalatarvikepuolella töissä n. 6 vuotta 1990-luvun loppupuolella jonka jälkeen olin töissä n. 15 v lääketeollisuudessa. Oli hienoa saada huomata että vuosien takaa oleva kokemus oli edelleen arvokas ja tunsin tulevani takaisin itselleni tutulle alalle. Toki paljon on muuttunut, regulaatiot ovat tiukentuneet mutta siihen olin jo tottunut lääketeollisuuden puolella.

Minulle ohjelma oli oiva mahdollisuus saada harjoittelupaikka tutulta alalta ja sitä myötä vakituinen työpaikka LymphaTouchilta. Ohjelmaan kuului monipuolinen teoriaosuus terveysteknologiapuolelta. Luennoitsijat olivat alansa parhaimmistoa, joilta sai hyvän tietopohjan ja paljon käytännön esimerkkejä.

Kokonaisuus oli parasta – hyvä ohjelmarunko ja kokemusten jako kurssikavereiden kesken. Suurin osa kurssiltamme työllistyivät ohjelman aikana, mikä oli tavoite.

Maria Enkvist
Toimistopäällikkö
LymphaTouch Oy