04.12.2019 — Hakijoiden kokemuksia

Ilman Sarasen muutosturvapalvelua etsisin vieläkin töitä!

Kirjoittaja
Saranen Consulting

Työnantajani irtisanoi minut tuotannollisista ja taloudellisista syistä ja tarjosi mahdollisuutta osallistua Career Gateway -ura- ja työnhakuvalmennukseen.

Epäröin ensin, koska ajattelin, että osaahan kuka tahansa hakea töitä. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen, että päätin sittenkin osallistua.

Edellisestä työnhaustani oli kulunut todella pitkä aika ja ohjelmassa minulle selvisi, että työnhaku on muuttunut täydellisesti. Career Gatewayn koulutusaiheet olivat elävästä elämästä ja kävimme läpi kaikki tuloksellisessa työnhaussa vaadittavat asiat.

Kouluttajat olivat todella hyviä ja minulla oli koko ajan tunne, että kaikki Sarasen työntekijät ihan oikeasti haluavat auttaa meitä uravalinnoissamme ja työnhaussa.

Oli myös hyvä tavata muita samassa tilanteessa olevia ja huomata, että muutkin irtisanotut ovat aivan tavallisia ihmisiä.

Jokaisella osallistujalla oli henkilökohtainen valmentaja, jonka kanssa pääsi keskustelemaan ja suunnittelemaan työnhakua. Nämä tapaamiset olivat todella arvokkaita. Parasta kaikessa oli, että Sarasen kautta pääsin rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja sitä kautta sain työpaikan.

Uskon, että ilman Sarasen valmennusta etsisin vieläkin töitä.

Suosittelen ehdottomasti kaikkia samassa tilanteessa olevia käyttämään Saranen Consultingin palveluja… ja itse asiassa olenkin jo suositellut. Uskon, että aivan kaikille on hyötyä palveluista ja jokainen löytää kullanarvoisia vinkkejä työnhakuun.

Kari Vanhala
Tietokanta-asiantuntija
ISS Palvelut