Kaikki ohjelmat

AnalyticsPro - Keski-Suomi

15 ainutlaatuista mahdollisuutta analytiikkatehtävien parissa

 

Nappaa uusi ura nopeasti kehittyvältä alalta ja täydennä ymmärrystäsi koulutuksen avulla!

*** hakuaika päättynyt****

Miltä kuulostaisi uusi työ ja mahdollisuus kehittää osaamistasi sinua kiinnostavien aiheiden parissa? Mikäli nautit ongelmanratkaisusta ja haluat hyödyntää tulevissa työtehtävissäsi uteliasta mieltäsi – ja samalla kasvattaa devausosaamistasi – olet ehdottomasti oikeassa paikassa.

Tekijöidensä näköisiä paikkoja - mahdollisuuksia eri taustaisille tekijöille

Data-analytiikka taipuu moneen, kuten myös tarjoamamme uramahdollisuudet. Avoimia rooleja on useita ja eri tasoisia – voit siis olla urasi alussa oleva osaaja, kokemusta vastaavista tehtävistä jo kerryttänyt tekijä tai alanvaihtoa miettivä tulevaisuuden asiantuntija. 

 

alanvaihtaja

 

Uusille osaajille ja alanvaihtajille

Oletko pilvipalveluista, ongelmanratkaisusta ja teknisistä ratkaisuista innostuva tekijä ja etsit väylää hyödyntää taitojasi uudella alalla? Ohjelman kautta on tarjolla useita junior-tason IT-rooleja.  Sinulle saattaisi myös sopia myyjän tai projektipäällikön tehtävät!

nouseva-tekija

 

Vastavalmistuneille ja nouseville kyvyille

Oletko järjestelmällinen ja kehittymishaluinen tulevaisuuden osaaja, joka ei pelkää kehittyä entisestään? Hyppää hommiin, joissa pääset hyödyntämään IT-alan tai muun soveltuvan tutkinnon koulutuskokemustasi yhä paremmin. Jos suuntanasi on tavoitella työtä esimerkiksi koodauksen, pilviosaamisen  ja kehittämisen parissa, olet ehdottomasti oikeassa paikassa!

kokeneempi-osaaja

 

Vastaavista työtehtävistä kokemusta jo omaaville

Oletko IT-alalta jo työkokemusta omaava tekijä ja haluat kasvattaa asiantuntijuuttasi uusien haasteiden parissa? Saattaa olla, että joku seuraavista rooleista herättää mielenkiintosi: Koodaaja, ohjelmistokehittäjä, tai pilviasiantuntija.

Jatka lukemista tai tutustu suoraan jo tiedossa oleviin, haettaviin rooleihin! 👇

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu AnalyticsPro RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa ainutlaatuisen sauman aloittaa työn data-analytiikan parissa. Uuden roolisi lisäksi saat uusia työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille. Koulutuspäivät järjestetään suomen kielellä, pääosin lähiopetuksena.

Ohjelma sisältää laadukasta asiantuntijakoulutusta (noin 30 % ohjelmasta). Pääpaino ohjelman aikana osallistujalla on kasvaa uuteen rooliin yhteistyöyrityksessä työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

 

Analyyttisyys merkitsee meille ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja Keski-Suomen alueen yritykset etsivätkin riveihinsä motivoituneita ja oman asiantuntijuuden syventämisestä innostuneita uusia tekijöitä, taustastasi riippumatta. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi! 

Työtehtävien sisällöt vaihtelevat yrityskohtaisesti ja pääset kertomaan taustoistasi ja osaamisestasi kaikille rekrytoiville yrityksille kätevästi vain yhden osaamisprofiilin kautta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Sarasen sekä rekrytoivien yritysten kanssa.

💡 Ohjelmasta järjestetään virtuaalinen infotilaisuus yhteistyössä TE-toimiston kanssa. Infotilaisuudessa on mahdollisuus saada lisätietoa koulutusohjelmasta ja kysyä ohjelmaan liittyviä lisäkysymyksiä. Live pidetään ke 18.4. klo 13.00. Linkki tapahtumaan!

Ota yhteyttä

niina-heikkinen_250x250

Niina Heikkinen

Project Specialist
niina.heikkinen@saranen.fi
044 025 5628

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä - me vastaamme ja autamme mielellämme!

Suurimpia valttejasi tulevissa tehtävissäsi ovat esimerkiksi:

Kiinnostuksesi ongelmanratkaisu-tehtäviin

Asiantuntija

Olet tiedonjanoinen ja sinulta löytyy analyyttinen työote ja kiinnostus ongelmanratkaisutehtäviin.

Halusi oppia ja kehittää osaamistasi

Oppiminen-kasvu

Haluat kasvattaa kykyjäsi alan uusimmista teknologioista sekä niiden hyödyntämisestä liiketoimintaan.

Uudet teknologiat tarttuvat hyvin näppeihisi

Pilvipalvelut

AI, SQL, Python, Azure, AWS, Google Cloud, API, Power BI soittavat herätyskelloja? Jotkut niistä ehkä ovat jo näpeissäsi?

Ymmärryksesi liiketoimintaan

SEO-SEM

Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan tai talouden prosesseista ja olet kiinnostunut kehittämään toimintaa analyyttisella otteella.

Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Data taipuu kauttamme moneksi ja mahdollisuuksia on niin teknisempien kuin kaupallisempien tehtävien parissa. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Ota dataa kiinni sarvista ja hae mukaan - odotamme hakemustasi!

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Kasva asiantuntijaksi 6 kuukaudessa

Uusi työ vai uusi ura? Mitä jos valitsisit molemmat.

AnalyticsPro on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla.

Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköinen roolisi

Mihin suuntaan haluaisit dataa taivuttaa?

AnalyticsPro tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää.

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme analytiikkaohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Data Engineer
 • Data Analyst
 • Big Data / Data Specialist
 • Web / Business Analyst
 • Data Scientist
 • BI Developer
 • BI Specialist
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Data / Manufacturing Engineer
 • Raportointiasiantuntija
 • Python Developer
 • Data-arkkitehti
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta.

Saat ohjelman aikana laadukasta täsmäkoulutusta uuteen rooliisi liittyen alan johtavilta tekijöiltä (n. 30 % ohjelmasta on tietopuoleista opetusta) ja pääset hyödyntämään kaikkea oppimaasi suoraan käytännön työtehtävien parissa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton. 

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Johdanto analytiikan maailmaan 
 • Analytiikka ja strateginen ajattelu
 • SQL ja relaatiotietokantojen suunnittelu
 • NoSQL-perusteet
 • Pilvipalvelut (AWS, Azure, Google Cloud)
 • Työelämätaidot
 • PoweBI
 • Python-ohjelmointi data-analytiikassa
 • Koneoppiminen x
 • Datalake-ratkaisut
 • Snowflake
 • Järjestelmäintegraatiot (API)
 • UI/UX-suunnittelu
 • Tietoturva, GDPR

Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Kaiken kaikkiaan koulutusohjelma oli mielestäni tarpeellinen askel urapolulleni. Ohjelma toi kaivattua työkokemusta vastavalmistuneelle ja jakso oli riittävän pitkä siihen, että työhön pääsi kunnolla kiinni. Koulutusohjelman loputtua ja vakituisen paikan vastaanotettuani minulla on ollut luottavainen olo hoitaa työni itsenäisesti.
 

-Emppu Sorsa, Data Scientist, Luxid

Emppu_sorsa
Halusin kehittää osaamistani nimenomaan digitaalisuuden tiimoilta, jotta osaamiseni vastaisi paremmin tämän päivän tarpeita. AnalyticsPro lupasi tarjota tähän apuja, joten hain tietenkin mukaan.

Sain Saraselta tarvitsemaani tukea ja tsemppausta, joka oli todella korvaamatonta. Sain lopulta koulutuksen ja haluamani työpaikan ohjelman ansiosta. Erityisen iloinen olen siitä, että sain työpaikan toimijalta, joka tuntuu omaan elämäntilanteeseen sopivalta ja omia arvoja vastaavalta. Lue lisää!

 

-Kirsi Aholaita, Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, Tampereen Sähkölaitos

analyticspro-referenssi-kirsi-s21
AnalyticsPro–rekrytoiva koulutusohjelma oli ammattimaisen hyvin toteutettu koulutusohjelma. Osallistujista pidettiin hyvä huoli ja koulutustarjonta oli niin monipuolinen, että jokainen varmasti sai omaan kiinnostuksensa kohteeseen jotain uutta opittavaa. Kouluttajat olivat kokeneita ja päteviä.

Tärkein hyöty itselle oli tietysti työllistyminen. Työssäoppimisjaksoilla työnantaja tutustui minuun ja minä työantajaan. Työsopimusta allekirjoittaessamme tiesimme jo kumpikin, mihin olimme sitoutumassa. Lisäksi pääsin laajentamaan ja ajanmukaistamaan omaa osaamistani ammatillisesti. Lue lisää!

-Kari Lepoaho, Järjestelmäasiantuntija, IT/Web ja BI-alustat, Tamro Oyj

saranen-testimonial-hakijakokemus-1
Parasta antia urani kannalta ehdottomasti oli se, että Saranen löysi minun yhteistyöyritykseni ja esitteli minut heille. Sain tilaisuuden näyttää, että haluan aidosti tätä ja olen valmis tekemään sen eteen töitä.

Koulutuspäivät olivat erittäin laadukkaita ja informatiivisia. Suosittelen vahvasti rekrytoivaa koulutusohjelmaa. Itse löysin täysin sen mitä halusinkin ja ilman Sarasen tarjoamaa mahdollisuutta en varmaan olisi päätynyt nykyiselle urapolulleni, joka on kuin minulle tehty.
Lue lisää!

-Iiro Ritola, Data-analyytikko, Futuriot Oy

saranen-testimonial-hakijakokemus-3
Data-analytiikan parissa työskentely sopii hyvin ihmisille, jotka haluavat työssään päästä ratkomaan ongelmia ja etsimään kysymyksiin vastauksia. Tässä työssä saa työskennellä sekä ihmisten että numeroiden parissa. Lue lisää!

-Maria Helander, BI-konsultti, Attido Oy

saranen-testimonial-hakijareferenssi-4-
AnalyticsPro-ohjelma oli täydellinen astinlauta ammatin vaihdolle. Ohjelmassa hankittiin erinomaiset perustaidot laajasta data-analytiikan kentästä, joita työskentely yhteistyöfirmassa syvensi. 

Yliopistossa opiskeltu tilastotiede helpotti analyyttisen näkemyksen hankkimisessa. Työskentelen Data Scientistina ja konsulttina Bynfo Oy:ssä ja tällä hetkellä vastaan asiakkaan MDM-hankkeen teknisestä toteutuksesta. Analytiikan parissa uran luominen onnistuu parhaiten, jos olet nopea oppimaan ja mukaudut helposti uusiin haastaviin tilanteisiin.

-Samuli Mattila, Data Scientist, Bynfo Oy

saranen-testimonial-hakijakokemus-2
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Digia  

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 300. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti. Rakennamme maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu – yhteispelillä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa.  

Data Engineer 

Nyt etsimme joukkoomme datasta ja tietovarastoista kiinnostunutta työkaveria, kuka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin! Arvostamme tietämystä ja harrastuneisuutta tietotekniikasta, mutta tärkeintä on halu ja motivaatio oppia uutta. Toivomme sinulta intoa ja motivaatiota kehittyä alan ammattilaiseksi ja pidät myös asiakasrajapinnassa työskentelystä. Koet ongelmanratkaisutehtävä omaksesi ja nautit myös uusien asioiden oppimisesta. Tarjoamme sinulle viihtyisät työtilat sekä mukavat kollgat ja sijaintisi voi olla myös Tampere.  
Innofactor   

Meillä Innofactorilla työskentelee yli 500 henkilön kova kansainvälinen asiantuntijajoukko, joita yhdistää intohimo työskennellä innovaatioiden ja uusimman teknologian eturintamassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Olemme yksi Pohjoismaiden voimakkaimmin kasvava, digitaalisen liiketoiminnan suunnannäyttäjä, ja etsimme moninaiseen porukkaamme jatkuvasti lisää rohkeita tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuiden ja digitaalisten palveluiden rakentajia.  

Innofactorilla pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi ja samalla viemään digitalisaatiota eteenpäin pohjoismaisissa organisaatioissa ja yhteiskunnissa - jotta maailmasta tulisi entistä toimivampi paikka!   

Low code developer 

Etsimme tiimiimme lisävahvistusta kiinnostaviin projekteihin ja oppimaan uutta Microsoftin teknologioista. Arvostamme konsulttimaista otetta ja tuletkin tässä työssä toimimaan paljon asiakkaiden parissa. Sinulla voi olla kokemusta jo koulutuksen tai työn puolesta tietoteknisestä alasta, mutta tärkeimpänä pidämme motivaatiota ja halua oppia uutta alasta. Plussaa on myös, jos sinulla on jokin tietoteknillinen koulutus, mutta se ei ole vaatimus. Nautit tiimityöskentelystä ja koet sen olevan myös itsellesi mieluisa työskentelymuoto ja motivoidut siitä, että saat tiimin kanssa tuloksia aikaan!  

Työkielenämme on suomen kieli ja toivomme myös sinulta sen sujuvuutta, sekä englannin kielen taitoa.  

 
Magister Solutions Oy 

Magister Solutions Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa verkkosimulaatioita palveluna, joka on suunnattu satelliitti- ja maanpäällisten viestintäverkkojen suunnitteluun, kehittämiseen, optimointiin ja ylläpitoon. 

Data-analyytikko 

Etsimme Magisterin uuteen ja kasvavaan data-analytiikan liiketoimintaan, uutta lahjakkuutta ottamaan vastuuta datan analysoinnista ja jalostamisesta. Data-analyytikkona pääset työskentelemään eri projekteissa aitiopaikalla ammattilaisten ympäröimänä. Tässä tehtävässä toivomme sinulta teknistä koulutusta tai kokemusta työelämästä, mutta kaikista tärkeintä on kuitenkin halusi ja motivaatiosi oppia sekä kehittyä asiantuntijaksi! Mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta datan parissa työskentelystä, integraatioista, tekoälyistä tai koneoppimisesta, niin siitä on ehdottomasti hyötyä tehtävässä. Tarjoamme sinulle viihtyisät työtilat Jyväskylässä, jossa pääset työskentelemään mukavien kollegojen kanssa mutta tarjoamme myös etätyömahdollisuuden.  

Online Solutions Oy

Online Solutions Oy on kasvattamassa panostustaan sähköisen liiketoiminnan saralla entisestään. Palveluihimme kuuluvat muun muassa hosting-palvelut, tietoturvapalvelut ja sähköisen liiketoiminnan ratkaisut. Tuottamamme sähköisen liiketoiminnan palvelut ja ratkaisut ovat esimerkiksi verkkokauppaan, taloushallintoon, toiminnanohjaukseen ja ajanvaraukseen liittyviä verkkopalveluja. 

Koodaaja

Etsimme joukkoomme liiketoiminnan ratkaisuista innostuvaa henkilöä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Sinulla voi olla kertynyt kokemusta töiden, harrastuksien tai opintojen myötä koodauksesta. Koodaajana voit työskennellä esimerkiksi webbisovellusten tai tuotekehityksen parissa. Tärkeintä on kuitenkin halusi ja motivaatiosi oppia ja kehittyä huippuosaajaksi!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja haastavaa tekemistä sekä pääset työskentelemään ammattilaisten ympäröivänä! 

Online Solutions Oy

Online Solutions Oy on kasvattamassa panostustaan sähköisen liiketoiminnan saralla entisestään. Palveluihimme kuuluvat muun muassa hosting-palvelut, tietoturvapalvelut ja sähköisen liiketoiminnan ratkaisut. Tuottamamme sähköisen liiketoiminnan palvelut ja ratkaisut ovat esimerkiksi verkkokauppaan, taloushallintoon, toiminnanohjaukseen ja ajanvaraukseen liittyviä verkkopalveluja. 

Myynnillinen Projektipäällikkö/ Myyjä 

Etsimme joukkoomme myynnistä innostuvaa projektipäällikköä vastaamaan sivusto- ja verkkopalveluiden myynnistä sekä nimettyjen asiakkuuksien hoitamisesta. Mikäli koet paloa myyntityöhön, voit myös työskennellä myyjänä, jossa vastaat yrityksen SecMail-palvelutarjonnan myynnistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, kokemus voi olla miltä tahansa alalta. Tärkeintä on, että olet ulospäinsuuntautuva ja tavoitteellinen henkilö, joka ei kaihda itsenäistä myyntityötä. Arvostamme tietämystä esimerkiksi taloushallinnon palveluista tai verkossa tapahtuvasta kaupankäynnistä.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä ammattilaisten tuen. Voit työskennellä joko Jyväskylän toimistolta tai etänä.  

Online Solutions Oy

Online Solutions Oy on kasvattamassa panostustaan sähköisen liiketoiminnan saralla entisestään. Palveluihimme kuuluvat muun muassa hosting-palvelut, tietoturvapalvelut ja sähköisen liiketoiminnan ratkaisut. Tuottamamme sähköisen liiketoiminnan palvelut ja ratkaisut ovat esimerkiksi verkkokauppaan, taloushallintoon, toiminnanohjaukseen ja ajanvaraukseen liittyviä verkkopalveluja. 

Tekninen henkilö hosting-palveluiden pariin 

Etsimme joukkoomme teknistä henkilöä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Tehtäviisi kuuluu monipuoliset hosting-palveluiden tekninen kehittäminen ja ylläpitotehtävät.

Sinulla voi olla kertynyt kokemusta töiden, harrastuksien tai opintojen myötä sähköpostipalveluiden teknisestä toiminnasta sekä Linux-järjestelmistä. Tärkeintä on kuitenkin halusi ja motivaatiosi oppia ja kehittyä huippuosaajaksi!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja monipuolista tekemistä sekä pääset työskentelemään ammattilaisten ympäröivänä! 

Decensns Oy

Decens Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen IT-ulkoistuspalvelutoimittaja. Liiketoimintamme on muuttunut vuosien varrella laite- ja projektitoimittajasta palvelutoimittajaksi. Tämän päivän palvelukonseptimme tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut palvelumallina. Decensin palvelut skaalautuvat kaiken kokoisten yritysten muuttuviin IT-tarpeisiin, laitteista kokonaisulkoistuksiin.  
Palvelemme eri toimialojen yrityksiä ja julkista sektoria ympäri Suomen. Pääkonttorimme on Tampereella, muut toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Vaasassa.  

Pilviasiantuntija, O365/AZURE

Haemme intohimoisia tekijöitä rentoon tiimiimme, jossa suunnittelemme, konsultoimme ja toteutamme pilviratkaisuja monipuolisille asiakkaillemme.

Työskentelet muiden pilviosaajiemme kanssa erilaisissa yritysasiakkaidemme projekteissa, jotka liittyvät pilvipalveluiden käyttöönottoon. Osallistut suunnittelutyön lisäksi muun muassa pilvi-infran pystyttämiseen ja tuotantoon vientiin. Ideoit, miten asiakkaamme voisi hyödyntää uusimpia pilvipalveluita mahdollisimman tehokkaasti. 

Sinun ei tarvitse olla valmis guru, sillä voimme muokata toimenkuvaasi osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. 

Procemex Oy 

Procemex on kansainvälinen markkinajohtaja paperi-, sellu- ja painoteollisuuden konenäköjärjestelmissä. Procemex on erikoistunut älykameroiden ja valoratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen radanvalvonnassa ja vianilmaisujärjestelmissä. Procemex Oy:n päätoimipaikka on Jyväskylässä ja toimisto Tampereella. Tytäryhtiöt ovat Saksassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Yhtiö työllistää yli 50 henkilöä. 

Procemex Oy on perustettu vuonna 2000. Procemexin järjestelmiä on toimitettu lähes 600 yli 50 maahan. 

Software Developer 

Haemme nyt joukkoomme vahvistusta Jyväskylän toimipisteeseemme. Osaavien ammattilaisten joukkomme nimittäin kaipaa monipuolista, innostunutta ja perustietoteknisen osaamisen omaavaa henkilöä kasvamaan ohjelmistokehittäjäksi. Eduksi meille on, jos omaat jo kokemusta muun muassa ohjelmistokehityksestä tai muusta teknillisestä osaamisesta, mutta tärkeintä on motivaatiosi ja halusi oppia uutta. Arvostamme myös ongelmanratkaisukyky taitoja, työteliästä asennetta ja tiimityöskentelytaitoja. Plussaa on myös, jos C#, C++ ja .Net ovat tuttuja kieliä tai sinulla on paloa niiden opiskeluun. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja haastavaa tekemistä sekä pääset työskentelemään ammattilaisten ympäröivänä! 

Aksulit Oy 

Me tarjoamme parhaiten asiakkaan käyttöympäristöön soveltuvan ratkaisun, joka täydentää nykyistä järjestelmää viimeisimmällä teknologialla, raporteilla ja ajan tasaisella tiedolla. Lähes 20-vuotisen historiamme aikana, olemme auttaneet useita yrityksiä kehittämään toimintaansa tehokkaammaksi tunnistusratkaisujen avulla. Oli kyseessä sitten logististen yksiköiden tai tavaravirtojen seuranta, niihin löytyy soveltuva kokonaisuus! 

Olemme ymmärtäneet, että raportointijärjestelmän käytön helppous on avainasemassa onnistuneeseen lopputulokseen. Juuri tästä olemmekin saaneet kiitosta nykyisiltä asiakkailtamme. 

Front-end  kehittäjä 

Nyt haemme joukkoomme innostunutta ja kehittymisen haluista front-end koodaria kasvamaan omaan rooliinsa! Arvostamme tietämystä koodauksesta ja tietotekniikasta, mutta kaikista tärkeintä on kuitenkin halu ja motivaatio kehittyä alan ammattilaiseksi. Visuaalisesta silmästä on myös hyötyä tässä työssä ja pääsetkin mukaan mielenkiintoisiin projekteihin.  

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön Jyväskylässä ja mukavat kollegat, ketkä odottavat sinua jo mukaan tiimiin. Työkielenä meillä on suomenkieli, mutta odotamme myös englanninkielen osaamista. 

 

 • Data Engineer
 • Data Analyst
 • Big Data / Data Specialist
 • Web / Business Analyst
 • Data Scientist
 • BI Developer
 • BI Specialist
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Data / Manufacturing Engineer
 • Raportointiasiantuntija
 • Python Developer
 • Data-arkkitehti

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea AnalyticsPro -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 713335

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Voit suunnata uusiin tehtäviin monenlaisella taustalla, olitpa sitten jo työkokemusta tehtävien parista omaava asiantuntija, vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä tai uutta suuntaa urallesi miettivä osaaja. Sinun ei siis tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alla tai pian päättyvässä työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää jos: 

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa data-analytiikan tai tiedolla johtamisen asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
 • Sinulla on analyyttinen työote ja kiinnostusta ongelmanratkaisutehtäviin
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Kaupallisemmissa rooleissa onnistumistasi lisää jos:

 • Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan tai talouden prosesseista ja olet kiinnostunut kehittämään toimintaa analyyttisella otteella

 • Sinua kiehtoo erilaisten tietovarastojen ja järjestelmien tehokas hyödyntäminen liiketoiminnassa

 • Pohjaat päätöksentekosi ennemmin todennettuun tietoon pelkän mututuntuman sijaan ja innostut monipuolisista ongelmanratkaisutehtävistä

Teknisissä rooleissa olet omimmillasi jos:

 • Sinua kiinnostaa tietomassojen rakennus, käsittely ja analysointi järjestelmäkehityksen ja teknologioiden voimin

 • Teknisiin ongelmanratkaisutehtäviin syventyminen tulee sinulta luonnostaan ja opit mielelläsi uusia ratkaisutapoja

 • Haluat hyödyntää kykyjäsi mm. tilastotieteiden, koodauksen, integraatioiden tai pilviteknologioiden parissa

 • Data-analytiikan ratkaisut ja teknologiat (kuten SQL, Azure, AWS, Google Cloud, R, Python, AI, Power BI) herättävät sinussa innostusta ja saatat joitain tuntea tarkemminkin

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 4.4.-2.5.2023

Koulutuksen ajankohta: 25.5.-16.11.2023 (sisältää 5 päivän lomajakson 24.7.-28.7.2023)

AnalyticsPro RekryKoulutus -ohjelma toteutetaan monimuoto-opetuksena. Ohjelma toteutuu ensisijaisesti työssäoppimisen kautta yhteistyöyrityksessä tai -organisaatiossa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi koulutusohjelmaan kuuluu tietopuolista koulutusta, joka sisältää lähiopetusta sekä ohjattua itsenäistä etäopiskelua. Koulutuspäivien opetuskielenä on suomi.

Ohjelman koulutusteemat pääpiirteittäin (koulutusteemat voivat muuttua):

 • Johdanto analytiikan maailmaan 
 • Analytiikka ja strateginen ajattelu
 • SQL ja relaatiotietokantojen suunnittelu
 • NoSQL-perusteet
 • Pilvipalvelut (AWS, Azure, Google Cloud)
 • Työelämätaidot
 • PowerBI
 • Python-ohjelmointi data-analytiikassa
 • Koneoppiminen x
 • Datalake-ratkaisut
 • Snowflake
 • Järjestelmäintegraatiot (API)
 • UI/UX-suunnittelu
 • Tietoturva, GDPR
Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.


Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.