Digital Excellence Academy – Grow With Google

Nouse uudelle uralle digimarkkinoinnin, sisällöntuotannon tai myynnin pariin

Käännä urakompassisi kohti uutta ja löydä uusi työ RekryKoulutuksesta!

Miltä kuulostaisi uusi työ ja mahdollisuus kehittää osaamistasi sinua kiinnostavien aiheiden parissa? Herättääkö esimerkiksi digimarkkinointi, sisällöntuotanto tai asiakaslähtöiset myynti- ja projektitehtävät sinussa kiinnostusta? Hienoa! Tarjoamme sinulle ja 14 muulle mahdollisuuden nousta uuteen rooliin – taustastasi riippumatta. 

Mahdollisuuksia urasi vaiheesta riippumatta

alanvaihtaja

 

Uusille osaajille ja alanvaihtajille

Pohditko uusia uramahdollisuuksia ja etsit töitä, jossa pääsisit loistamaan? Nautitko monipuolisista tehtävistä ja tartut innolla uusiin haasteisiin kiinni? Etsimme motivoituneita henkilöitä erilaisiin ratkaisumyynnin ja markkinoinnin koordinointitehtäviin. Kokemuksesi esimerkiksi myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä toimii hienona pohjana, alasta riippumatta. 

nouseva-tekija

 

Vastavalmistuneille ja nouseville kyvyille

Oletko vastavalmistunut ja etsit ensimmäistä työtä digimarkkinoinnin parista? Tai onko sinulla tarttumapintaa digimarkkinoinnista omien harrastusten tai muiden projektien kautta? Kasvata osaamistasi sinua kiinnostavien aiheiden parissa ja nappaa työ mm. sisältömarkkinoinnin, somen tai mainonnan osaajana.

kokeneempi-osaaja

 

Alalta jo työkokemusta omaaville

Sykkiikö sydämesi uuden oppimiselle ja haluat syventää osaamistasi digimarkkinoinnin parista? Etsitkö työmahdollisuuksia, jossa pääset hyödyntämään dataan pohjautuvaa ajatteluasi, olipa kyseessä luovempi tai teknisempi rooli? Anna itsellesi tilaisuus loistaa mm. verkkosivujen, markkinoinnin analytiikan tai hakukonemarkkinoinnin parissa.

 

Tutustu kaikkiin avoinna oleviin rooleihin ja uramahdollisuuksiin tarkemmin alta 👇 , hae mukaan ja työllisty nyt omannäköisiin tehtäviin.

Tekijöidensä näköisiä paikkoja

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu Digital Excellence Academy RekryKoulutuksen kautta. Se tarjoaa ainutlaatuisen sauman aloittaa työn asiantuntijaroolissa, uusia työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen siivittämänä.

Rooleja on tarjolla useita erilaisia ja eritasoisia – voit siis olla urasi alussa oleva osaaja, kokemusta jo kerryttänyt tekijä tai alanvaihtoa miettivä tulevaisuuden asiantuntija. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta taustastasi riippumatta.

Ohjelma sisältää laadukasta asiantuntijakoulutusta (30% ajasta). Osallistujan pääpaino ohjelman aikana on kasvaa uuteen rooliin yhteistyöyrityksessä. Kasvu pohjautuu työnteon aikana tapahtuvaan oppimiseen – käytännön työtehtävien ja projektien kautta.

 

Viiden kuukauden pituinen ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osa Grow with Google -ohjelmaa ja se järjestetään yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Google Suomen kanssa.

Tutustu alta tarkemmin ohjelman sisältöihin, avoimiin rooleihin ja tee urasi vaikuttavin siirto!

💡 Ohjelmasta järjestetyn infotilaisuuden tallenteen näet kokonaan täältä.

Ota yhteyttä

laura-hovi-saranen

Laura Hovi

Project Specialist
laura.hovi@saranen.fi
040 673 6381

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä!

Tavoitat Lauran parhaiten seuraavina soittoaikoina:

tiistaisin: klo 14-15

torstaisin: klo 9.30-11

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Tässä muutama esimerkki vaihtoehdoista:

Digimarkkinointi tai verkkosivut

Yleinen markkinointi

Kehity digimarkkinoinnin huippuosaajaksi ja edistä panoksellasi mm. verkkosivujen käytettävyyttä, mainonnan tehokkuutta tai vaikkapa automaatioita. 

Myynti- tai projektitehtävät

Verkkokauppa

Oletko ratkaisuhenkinen tyyppi ja sinua kiinnostaa asiakastehtävät? Hienoa! Hyödynnä asiakaslähtöistä asennettasi myynnin tai projektitehtävien parissa.

Sisältömarkkinointi

SoMe

Onko sinulla vainu toimivalle sisällölle? Kiinnostaako some, hakukonemarkkinointi tai vaikkapa liikkuva kuva? Vie ideasi ajatuksesta käytäntöön ja suuntaa omannäköisiin tehtäviin.

Markkinoinnin analytiikka

Analytics-data

Innostaako markkinoinnin analytiikka? Onko mututuntuma sinulle vieras käsite? Anna itsellesi tilaisuus loistaa datan ja analyysien parissa.

Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Tavoitteenamme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. 

Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

 

Vaikuta urasi suuntaan - ohjelma pähkinänkuoressa

Kasva nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Digital Excellence Academy on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Neljän kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviisi jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on opiskelijoiden työllistyminen koulutuksen päätteeksi. Sarasen toteuttamista rekrytoivista koulutusohjelmista 80 % osallistujista työllistyy keskimäärin ohjelman päätteeksi uuteen rooliin.

Digital Excellence Academy RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen, Google Suomen ja yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisiksi. Aiemmista järjestämistämme vastaavista asiantuntijakoulutuksista jo useat sadat henkilöt ovat työllistyneet mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Digital Marketing Specialist
 • Verkkokaupan asiantuntija
 • Projektipäällikkö
 • Ratkaisumyyjä
 • Sisällöntuottaja
 • Markkinointipäällikkö
 • Myyntikoordinaattori
 • SEO/SEM specialist
 • Wordpress-osaaja
 • Web-analyytikko

 

Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi.

Neljän kuukauden pituinen koulutus sisältää 30% asiantuntijakoulutusta, josta osa on itsenäistä opiskelua. Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että kasvumarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat sinulle erittäin tutuksi.

Ohjelman aikana pääpaino on yhteistyöyrityksissä toteutettavassa työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

Ohjelma on osallistujille maksuton. Koulutus järjestetään  lähitoteutuksena.

Asiantuntijakoulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

 • Digitaalisen markkinoinnin & mainonnan perusteet ja strategia
 • Tiedolla johtaminen osana liiketoimintaa ja myyntiä
 • B2B-myynti ja myynnin monikanavaisuus
 • Visuaalinen sisällöntuotanto
 • Palvelumuotoilu ja käyttäjäkokemus
 • Hakukoneet ja optimointi
 • Sisältö- ja sähköpostimarkkinointi
 • Verkkoanalytiikka (Google Analytics)
 • Koulutusta Googlen markkinointityökaluista (esim. Google Ads)
 • Sosiaalisen median hyödyntäminen mainonnan keinona
 • Verkkosivustojen perusteet
 • Verkkokaupan perusteet
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin. Osaamisprofiilin kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhdellä hakemuksella. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Työllistyin Sarasen koulutusohjelman kautta juuri haluamalleni alalle, johon ilman koulutusohjelmaa minun olisi ollut mahdoton työllistyä. Koulutusohjelman aikana käytännön tekemistä pääsi harjoittelemaan rauhassa osaavien ihmisten seurassa. Koulutuspäivistä taas sai paljon ideoita erilaisten työkalujen käyttöön ja osaa näistä itselleni uusista työkaluista hyödynnän edelleen päivittäisessä työssäni. Markkinoinnin ala kehittyy nopeasti ja paljon oli ehtinyt jo muutosta tapahtua muutamassa vuodessa valmistumiseni jälkeen. Koulutuspäivistä saikin hyvin päivitystä omaan osaamiseen.

-Nelli Kamunen-Sinokki, Digital Marketing Specialist / Project Manager, Oddy Digital / Oddy Tech

Nelli_Kamunen-Sinokki_Oddy
Minulle oli silmiä avaavaa tajuta esimerkiksi se, kuinka iso vaikutus erilaisilla työkaluilla on ja mitä kaikkea niillä voi tehdä. Ennen koulutusta en ollut ajatellut, kuinka suuri markkinoinnin maailma on. Suosittelen rekrytoivaa koulutusta kaikille, jotka haluavat vaihtaa alaa tai kehittää itseään

-Miikka Wakkola, Digital Marketing Specialist, Markkinointitoimisto WDS

miikka-wakkola-photoby-jp-kankkunen
Voin rehellisesti sanoa, että en luultavasti olisi saanut edes mahdollisuutta päästä yrittämään minkäänlaista markkinoinnin ja sisällöntuotannon työtä ilman tätä koulutusohjelmaa. Se mahdollisti unelmani toteutumisen, vaikka maailmassa vallitsi epätietoisuus koronaviruksen takia. Sanoisin, että koko matka on ollut Sarasen ja työnantajani takia viiden tähden kokonaisuus.

Lue Johanneksen koko tarina tästä!

-Johannes Suni, Growth Hacker, Draivi Media

ecommercepro-referenssikuva-johannes
Minut otettiin hyvin vastaan WDS:llä. Kaikki sujui hyvin ja sujahdin hyvin mukaan työympäristöön. Aina saa vetää työkaveria hihasta ja pyytää päästä mukaan uuteen juttuun, jos jokin kiinnostaa.

-Camilla Tauro, Digital Content Specialist, Markkinointitoimisto WDS

CamillaTauro03-nelio-1
Olen tyytyväinen, että lähdin mukaan koulutusohjelmaan. Nyt olen allekirjoittanut työsopimuksen ja koulutusohjelma päättyy pian. Olen hyvillä mielin – löysin mukavan firman työnantajaksi!
 
Lue Lindan koko tarina tästä!

-Linda Ahoniemi, E-commerce Specialist, Hobby Hall

ecommercepro-referenssikuva
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

💡 Klikkaa plussista lisätietoja!

Aahoy Creative on itsenäinen luova toimisto, joka rakentaa parempaa liiketoimintaa rakentamalla parempia brändejä. Tiiviiseen työyhteisöömme kuuluu noin 40 ihmistä ja yleisfiilis on kuin mulletti – bisnes edellä, mutta vähän hauskanpitoa perään. Meillä ihminen saa olla juuri oma itsensä, täällä töihin saa tulla hupparissa, kesämekossa tai vaikkapa pyhäpuvussa. Pääasia kuitenkin on, että teemme aina määrätietoisesti ja ammattitaidolla töitä asiakkaidemme menestyksen eteen.

Oletko aina nauttinut kirjoittamisesta? Hienoa! Etsimme nyt juuri sinunlaistasi työkaveria monipuolisiin sisällöntuotannon tehtäviin. Tässä tehtävässä pääset taituroimaan niin verkkosivutekstien, hakukoneoptimoitujen sisältöjen kuin myös mainonnan tekstien parissa. Odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta sekä sitä, että taivutusmuodot ja pilkut sattuvat oikeille paikoilleen äidinkielisessä tekstisisällössä. Työskentelet tiimin kanssa, joka ottaa sinut osaksi laaja-alaista brändinrakentamisen asiantuntijaryhmää ja auttaa sinua kehittymään osaksi sitä!

Talentree on moderni ja savolaislähtöinen asiantuntijayritys, jonka elämäntehtävänä on auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja kehittymään strategialähtöisen liiketoiminnan kehittämisen ja digitalisoinnin, ohjelmistokehityksen palveluiden sekä digitaalisten markkinointiratkaisujen keinoin. Talentreella näemme, että ihmisten ja teknologian sopusointu ja saumaton yhteistyö luovat edellytykset yrityksen kasvulle ja menestykselle.

Jotta jatkuvasti kasvavalla asiakaskunnallamme on mahdollisuus kasvaa, on myös meidän kasvettava. Etsimmekin nyt digitalenttitiimiimme digitaalisen mainonnan ammattilaista työskentelemään erilaisten Google Ads mainoskampanjoiden kanssa, kuten SEM-, Display- ja Youtube-kampanjat sekä sosiaalisen median mainosalustojen parissa. Olemme kiinnostuneita kuulemaan aiempien työtehtävien tuomasta osaamisestasi ja kuinka se olisi hyödynnettävissä tässä tehtävässä. Meillä mainontaa tehdään sekä itsenäisesti että tiimin kanssa, joten arvostamme niin oman työn johtamisen taitoja kuin myös saumatonta yhteistyökykyä tiimin ja asiakkaiden kanssa. Mikäli et vielä on mainonnan guru, niin älä huoli – tehdään sinusta yhdessä sellainen. Pääset kuitenkin selvästi nopeammin tässä tehtävässä täyteen vauhtiin, jos sinulla on jo osaamista eri mainosalustoista.

Mahdollistamme kasvupolkuja asiakkaidemme lisäksi myös omalle henkilöstöllemme. Lue lisää työntekijöidemme eduista ja uratarinoista täältä: https://talentree.fi/rekry/.

Valamis on kansainvälinen teknologiayritys, joka on erikoistunut digitaalisiin ja pilvipohjaisiin oppimisratkaisuihin. Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteisöjä ratkaisemaan oppimisen digitalisaatioon ja liiketoimintaan liittyviä haasteita mahdollistaen ihanteelliset olosuhteet oppimiselle. Panostamme työkulttuuriin, työntekijöiden hyvinvointiin ja toimiviin urapolkuihin. Toimintaamme ohjaavat arvomme - vastuullisuus, yhteisöllisyys, kehittyminen ja asiakaslähtöisyys. Valamiksella on toimistoja Bostonista Jaipuriin, mutta pääkonttorimme sijaitsee edelleen Joensuussa, missä Valamis on alkujaan perustettu.

Etsimme Sales Development Representative -rooliin innokasta ja oppimishaluista henkilöä kasvamaan osaksi kansainvälistä myyntitiimiämme. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden kontaktointi puhelimitse, sähköpostilla ja sosiaalisen median avulla sekä keskustelujen mahdollistaminen uusien asiakasprospektien kanssa. Tuet myyntitiimimme onnistumista kehittämällä tavoittavuusstrategiaa ja luomalla uusia myyntimahdollisuuksia. Toimit myös tiiviissä vuorovaikutuksessa ja yhteistyössä markkinointitiimin kanssa. Tulet olemaan osana kansainvälistä myyntitiimiä, joten tarvitset työssäsi hyvää suomen ja englannin kielten taitoa. Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset oppimaan käytännössä, innostumaan onnistumisista ja kasvamaan myynnin ammattilaiseksi. Työyhteisömme on jakautunut laajalle, mutta teemme työtä yhdessä – siksi haluamme joukkueeseemme tiimipelaajan, joka nauttii tulosten tekemisestä yhdessä. Olisitko sinä seuraava joukkueemme jäsen?

Huhu Digital on sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin tehotiimi Kuopiossa. Huhujen mukaan olemme enemmän kuin sometoimisto. Tekemisemme ytimessä on jatkuva ja yhteistyölähtöinen sisällöntuotanto. Aikaansaamme tuloksia luovista kampanjoista ja sitouttavista tarinankerronnan keinoista. Teemme työtämme aitojen reaktioiden sekä vaikuttavien tarinoiden vuoksi.

Etsimme idearikasta ja innokasta sisällöntuottajaa kasvamaan avoinna olevaan Junior Community Manager -rooliimme. Tehtävässä pääset hyödyntämään luovuuttasi, tuntemustasi sosiaalisten medioiden ominaispiirteistä sekä asiakaslähtöistä työotettasi. Eduksi katsomme aiemman kokemuksesi sisällöntuotannosta sekä asiakas- ja projektinhallinnasta. Arvostamme yhteistyökykyistä, aktiivista ja ulospäinsuuntautunutta työotetta.

Emme kuitenkaan etsi valmista seppää, vaan mielenkiintosi ja tämänhetkinen osaamisesi haettavaan tehtävään voi kummuta vaikkapa luovien alojen harrastuneisuuden tai soveltuvan koulutuksen (esim. medianomi, graafinen suunnittelija) pohjalta. Opit myös hyödyntämään datan tuottamaa tietoa työssä. Jos siis kamera, kynä ja/tai puhelin pysyy kädessä sekä algoritmien käyttäytyminen ja eri sisältöjen muodot kiinnostavat sinua, saatat olla etsimämme henkilö!

Suonentieto Oy on Suomen johtava maatilaohjelmistojen tuottaja, joka työllistää lähes 30 ohjelmistoalan, taloushallinnon ja myynnin ammattilaista. Meillä on yli 30 vuoden kokemus yrittäjien, yritysten ja yhdistysten talous-, palkka- ja tuotannonohjauksen ohjelmien tuotannosta. Roolimme on tärkeä kotimaisen alkutuotannon ja ruokahuollon ketjussa, sillä autamme tuhansia maaseutuyrittäjiä mm. taloushallinnossa ja viljelysuunnittelussa.  

Etsimme nyt osaksi nykyistä myyntitiimiämme henkilöä, jolla on intoa ja halua helpottaa sellaisten maaseutuyrittäjien työtä jotka käyttävät toimintansa ohjaamiseen liikaa arvokasta aikaansa. Tässä työssä tärkeitä valtteja ovat ennen kaikkea asiakkaan kuunteleminen, hänen tilanteensa ymmärtäminen sekä myyntihenkisyys, joka lähtee vilpittömästä tahdosta olla avuksi asiakkaille. Asiakaspalvelutausta, IT-puolen järjestelmämyynti tai tuntemus taloushallinnon keskeisimmistä osa-alueista voivat myös auttaa sinut nopeammin työhön sisään. Tehtäviin perehdytyksessä huomioimme osaamisesi ja tuemme sinua sen mukaisesti.  

Hurja Solutions on rennon ilmapiirin ohjelmistotalo, jossa luova koodi ja laadukas tekeminen kohtaavat. Hurjan ohjelmistokehittäjien sormenpäistä syntyvät näppärästi erilaiset ohjelmistot, räätälöidyt mobiilisovellukset, verkkokauppa- ja verkkopalvelutoteutukset sekä ar-sovellukset. Meidät on myös valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista!

Vaikka olemmekin ohjelmistotalo, emme etsi vain koodareita. Työyhteisössämme olisi aukko henkilölle, joka tykkää monipuolisesta työnkuvasta! Hakemamme rooli yhdistelee sisällöntuotannon, myynnin tuen sekä asiakaspalvelun tehtäviä, joten tähän tehtävään etsimme henkilöä joka tunnistaa itsessään asuvan tekstinikkarin ja nauttii asiakaspalvelutilanteista ja ensiluokkaisen palvelukokemuksen mahdollistamisesta asiakkaillemme. Katsomme kokemuksen asiakaspalvelusta, myynnistä ja sisältömarkkinoinnista eduksi - meillä pääset jatkojalostamaan näitä taitoja ja kasvamaan uuteen rooliisi koulutusohjelman ja yhteen puhaltavan työyhteisömme tarjoaman tuen voimin. Jos sinulta löytyy kaupan päälle vielä hieman teknistä ymmärrystä, saatamme puhua samaa kieltä helpommin.

Siitek Security Oy on vuonna 1985 perustettu turvallisuusjärjestelmien maahantuontiin ja asennukseen erikoistunut yritys. Lähtökohtana on täyttää asiakkaan tarpeet kestävillä ja kustannustehokkailla ratkaisuilla. Olemme osa vartiointi- ja turvallisuuspalveluita tarjoavaa KST Vartiointi Oy:tä, jonka kautta turvallisuusalan asiantuntemusta on yhteensä kahdensadan kollegan verran saman konsernin sisällä.

Etsimme koulutuksen kautta henkilöä, joka huolehtii nykyasiakkaidemme laitteistojen ja järjestelmien saumattomasta toimivuudesta vuosihuoltopalvelujen myynnin keinoin. Pääset työssäsi tutustumaan yli 900 asiakkaaseemme ja sukeltamaan turvatekniikan alalle, jolle ei ole olemassa suoraa koulutuspolkua. Tarjolla oleva tehtävä antaa siis mahdollisuuden erikoistua alalle, jossa on tarvetta osaajille! Vuosihuoltopalveluja tarjotaksesi sinulla ei vielä tarvitse olla suuria myyntisaavutuksia takanasi – ahkeruutesi, mielenkiintosi tehtävään ja tarjoamamme perehdytys varmistavat sen, että nämä saavutukset ovat edessäpäin. Tehtävän myötä otamme sinut osaksi rentoa mutta ammattitaitoista porukkaamme, jossa tekeminen on huumorilla höystettyä. Jos ala ja ihmisten kanssa tekemisissä oleminen kiinnostavat, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Laatukoru on 1972 perustettu suomalainen koru- ja kelloalan perheyritys. Palvelemme asiakkaitamme 12 myymälässä sekä verkkokaupassa. Toimimme valtuutettuna jälleenmyyjänä alamme huippubrändeille sekä valmistamme itse Silván-timanttikorumallistomme korut omalla verstaallamme Hyvinkäällä. Koemme olevamme etuoikeutettuja saadessamme olla mukana ihmisten elämän koskettavimmissa hetkissä ja olla tukemassa niitä kauniilla korumuistoilla.

Tunnetko paloa kirjoittamiseen ja halua luoda merkityksellisiä sisältöjä luettavaksi ihmisille? Etänä toimiva verkkokauppaliiketoimintamme kaipaa juuri sinua! Avoinna olevassa tehtävässä vastaat sisällöntuotannosta hallinnoimillamme blogisivustoilla. Tulet toimimaan verkkokauppatiimimme jäsenenä ja olemaan mukana sen orgaanisen liikenteen kasvattamisessa. Jos sinulle on karttunut jo jonkinlaista kokemusta kirjoittajana (esim. blogit, artikkelit tai muu sisältö), haluamme kuulla sinusta ehdottomasti lisää! 50-vuotisen perheyhtiötaustamme ansiosta ymmärrämme mitä yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja hyvä työilmapiiri tarkoittavat. Jokainen uusi Laatukorulainen on kuin uusi perheenjäsen – hae nyt mukaan osaksi sitä!

Mainosvirta Oy on vahvasti nouseva kuopiolaislähtöinen digitaaliseen markkinointiin keskittyvä yritys. Tehostamme asiakkaidemme paikallisnäkyvyyttä Kuopiossa ja Jyväskylässä sijaitsevan mainosnäyttöverkoston kautta kustannustehokkaasti tiloissa, joissa ihmisillä on aikaa mainoksille (esim. odotusaulat).  Lisäksi toimimme yritysten apukäsinä sosiaalisen median syövereissä, teemme heille laadukkaat videomateriaalit ja kuvapankit sekä toteutamme näyttöratkaisuja myös sisäiseen viestintään. Kesästä 2022 lähtien olemme osa suurempaa mainonnan palveluihin keskittynyttä konsernia, jonka kautta pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaista markkinointikokemusta aisti- ja tuoksumarkkinointia myöden.

 

Haluamme tarjota asiakkaillemme laajan markkinointialustan ja paikallisen mainosnäyttöverkostomme laajentamiseksi etsimme ehkäpä juuri sinua! Tässä tehtävässä autat asiakkaita löytämään ratkaisut erottua edukseen erilaisten markkinoinnin keinojen ja kanavien kautta. Työsi on itseohjautuvaa ja liikkuvaista, sillä pääset tutustumaan yrityksiin eri toimialoilta heidän omissa toimipisteissään. Saat tukea ja apua työhön kollegoiltasi Kuopiossa ja Jyväskylässä. Meille on tärkeää, että toimit tehtävässä omana itsenäsi, nautit siitä mitä teet ja olet tottunut työskentelemään tavoitteellisesti. Tarjoamme sinulle puitteet onnistua ja menestyä!

Fluent Progress on nahkansa uudelleen luonut ohjelmistotalo Joensuusta, joka kehittää sovelluksia katujen ja teiden kunnossapidon työnohjaukseen ja tiedon keruuseen sekä liikuntapaikkojen reaaliaikaisen tiedon näyttämiseen. Tavoitteenamme on olla aluksi Joensuun, sitten Suomen ja lopuksi koko maailman paras työpaikka ja tavoitteenamme on luoda aitoa asiakashyötyä, missä ikinä vaikutammekin. Pääkonttorimme ja tiimien pääasiallinen sijoituspaikka sijaitsee Joensuussa, mutta toki osaamme työskennellä myös etänä. Kehittämiämme ratkaisuja käyttävät niin kaupungit, kunnat kuin yrityksetkin ympäri Suomea, ja tykkäämme käydä asiakasrajapinnassa oppimassa jatkuvasti uutta.

Haemme koulutuksen kautta tyyppiä, joka on ennen kaikkea innostunut oppimaan uutta, varustettu hyvällä asenteella ja oppii sietämään työkavereitaan. Kaikkea ei tarvitse osata etukäteen, sillä asiakkaamme ja me opetamme sinua. Tehtävässä pääset sukeltamaan B2B-ratkaisumyynnin prosessien pariin eri toimialoilla ja olemaan mukana myynnin skaalauksessa aina kansainvälisille markkinoille saakka. Aikaisempi kokemus tavoitteellisesta työskentelystä myyntityössä voi olla eduksi.

Lue lisää meillä työskentelystä osoitteessa https://www.fluentprogress.fi/rekrytointi ja hae mukaan joukkueeseemme!

Apecilla toteutamme monipuolisesti eri markkinointipalveluita asiakkaillemme. Näihin lukeutuvat brändisuunnittelu, graafiset palvelut, videomarkkinointi, digimarkkinointiratkaisut ja erilaiset kyselypalvelut. Kustannamme myös useita eri teemalehtiä (esim. Matkailuopas Matkamies, Savon Seutu Matkailuopas, Kuopion Seutu, Puutarhan aika ja Savon Seudun Golflehti). Asiakassalkkuumme kuuluukin paljon matkailualan yrityksiä ja yhtenä työsuhde-etunamme pääsemme kuulemaan uusimmista tuulista matkailun saralla ensimmäisinä. Meille ei ole yhdentekevää, miten asiakkaamme näkyvät ulospäin – haluamme miettiä jokaisen yritysilmeen loppuun asti ja toteuttaa sen yhtenäisenä kokonaisuutena siten, että tekemämme työ aikaansaa liiketoiminnallista lisäarvoa.

 

Etsimme vahvistusta myyntitiimiimme tukemaan yritysmyynnin kasvua. Tässä tehtävässä opit hahmottamaan asiakkaan markkinointitarpeita kokonaisvaltaisesti niin printtimedian, markkinointivideoiden, nettisivujen uudistamisen kuin koko yritysilmeen suhteen ja tarjoamaan niihin sopivia ratkaisuja. Tulet osaksi ketterää ja yhdessä tekemisestä nauttivaa tiimiä, josta saat tukea työssäsi menestymiseen. Media-alan kokemus tai alan tutkinto ei ole välttämätön, mutta toivomme sinulta löytyvän aiempaa kosketuspintaa myynnillisten tehtävien parista. Ennen kaikkea etsimme tehtävään ja porukkaamme sopivaa tyyppiä, joka haluaa auttaa yrityksiä erottumaan edukseen.

3D Talo Finland Oy on teknologinen edelläkävijä, joka on ratkaissut asiakkaidensa ongelmia teknologisilla ratkaisuilla yli puolen vuosikymmenen ajan. Kehittämämme teknologia mahdollistaa 3D-materiaalin kääntämisen virtuaalitodellisuuteen jota yritykset voivat hyödyntää resursointi- ja (tila)suunnittelutyökalunaan ennennäkemättömillä tavoilla. Lisäksi autamme asiakkaitamme kouluttamaan ja perehdyttämään työntekijöitään XR-ratkaisuilla. Asiakkaillemme olemme avarakatseinen ja haasteita pelkäämätön teknologiaratkaisujen kehityskumppani. Parhaat ideat syntyvät yhdessä, aidossa vuorovaikutuksessa.

 

Haemme oma-aloitteista ja innostuvaa markkinoinnin asiantuntijaa porukkaamme viestimään ulospäin kaikista niistä mahtavista projekteista, joita asiakkaidemme kanssa toteutamme. Työtehtäväsi painottuvat viestintään, sisällöntuotantoon, mediasuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen sekä markkinoinnillisiin tehtäviin. Sinulla voi olla taustaa esimerkiksi myynnin, markkinoinnin tai viestinnän työtehtävistä, ja tässä tehtävässä tulet oppimaan kollegoiltasi tulevaisuuden teknologioiden maailman. Haluamme tiimiimme jäsenen, joka innostuu projekteistamme yhtä palavasti kuin mekin. Työssä auttaa, jos olet aktiivinen, itseohjautuva ja utelias uuden kehittäjä. Mikäli innostuit lukemastasi ja näet itsesi tässä tehtävässä, hae ehdottomasti mukaan koulutukseen! 

EverBetter Oy tuottaa arjen asiakkuusjohtamista helpottavia digitaalisia ratkaisuja erilaisille asiantuntijapalveluorganisaatioille. Tuotamme digitaalisen palvelualustan, joka mahdollistaa mm. terveydenhuollon asiantuntijoiden työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta. Alusta on suunniteltu helpottamaan myös asiakaskäyttäjien pääsyä pätevien lääkäreiden vastaanotolle odottamatta ja edullisesti. Asiakkaamme toimivat mm. terveydenhuollon, konsultoinnin ja markkinoinnin parissa. 

Etsimme tiimiimme projektipäällikköä vastaamaan asiakasprojektiemme onnistuneesta läpiviennistä. Työssä menestyy henkilö, jolla on osaamista johtaa niin omaa työskentelyään kuin myös projekteja – mahdollinen aiempi kokemuksesi projektien hallinnasta tai useiden lankojen käsissä pitelemisestä on siis yksi kilpailuvalttisi. Tehtävässä pidät huolta olemassa olevista asiakassuhteista ja toimit erilaisissa verkostoissa, jossa hyvillä viestintä- ja vuorovaikutustaidoilla on myös merkitystä. Esimerkiksi terveydenhuollon osaamisesta tai koulutuksesta on hyötyä, mutta tärkeimpänä ominaisuutenasi näemme halusi oppia ja omaksua uutta. 

Suomen Vitamiinikeskus on kuopiolainen kotimaiseen vitamiini- ja ravintolisäkauppaan keskittynyt yritys. Olemme jo vuosia tarjonneet kuluttajille keinoja ja kuluttajaystävällistä faktatietoa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen kahden brändin alla.  

Jatkuvan tuotteiden ja valikoimamme kehittämisen ohessa kehitämme myös tapojamme markkinoida ja lisätä ihmisten tietoisuutta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tarvittavista rakennusaineista. Etsimmekin nyt koulutuksen kautta tiimiimme digimarkkinointiin hurahtanutta tekijää kehittymään ammattilaiseksi yhdessä kehittyvän markkinointistrategiamme kanssa. Toiveissamme on rento, avoin ja idearikas työkaveri, jonka keskeinen pelipaikka tulisi sijoittumaan verkkokauppojemme markkinoinnin kehittämiseen ja/tai sosiaalisen median kanavien valjastamiseen tehokkaiksi myynnin kanaviksi.

Tehtäväkenttäsi voi siis painottua vahvuuksistasi ja kiinnostuksen kohteistasi riippuen esimerkiksi teknisempään markkinoinnilliseen tekemiseen (esim. analytiikan kanssa kikkailuun tai sisällön löydettävyyden huippuunsa virittämiseen hakukoneoptimoinnin keinoin) tai persoonallisempaan kiinnostavan somesisällön luomiseen luontevasti eri alustoja hyödyntäen ja niiden ominaispiirteet tuntien. Me annamme sinulle avaimet markkinoinnin kehittämiseen kahden eri brändin parissa samalla syventäen myös omaa osaamistasi alasta! 

 

Salmi Platform on vuonna 2019 perustettu matkailun digitalisointiin erikoistunut edelläkävijä. Tarjoamme innovatiivisia, digitaalisia ratkaisuja matkailu- ja tapahtuma-alan tiedolla johtamiseen sekä elämystarjontaan. Analytiikkaratkaisumme avulla matkailua ja tapahtumia voidaan analysoida reaaliajassa, systemaattisesti ja täysin digitaalisesti. 

Kasvava asiakaskuntamme kaipaa huolenpitoa, asiakashoidollista asiantuntemusta ja neuvontaa digitaalisen sisällön ja tiedolla johtamisen teemojen ympärillä. Haemme avoimeen tehtäväämme henkilöä, joka tunnistaa nauttivansa vuorovaikutuksesta asiakkaiden kanssa sekä systemaattisesta ja analyyttisesta työotteesta, jolla saa asioita vietyä sujuvasti eteenpäin – me opetamme sinulle loput! Eduksi on myös jos matkailu ja tapahtumat ovat lähellä sydäntäsi, sillä silloin olemme kiinnostuneita samoista asioista. Odotamme kuulevamme sinusta lisää! 

 • Digital Marketing Specialist
 • Verkkokaupan asiantuntija
 • Projektipäällikkö
 • Ratkaisumyyjä
 • Sisällöntuottaja
 • Markkinointipäällikkö
 • Myyntikoordinaattori
 • SEO/SEM specialist
 • Wordpress-osaaja
 • Web-analyytikko

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Ohjelman tehtävät taipuvat moneksi ja voit suunnata kauttamme uuteen rooliin hyvin monenlaisella taustalla! Olitpa siis uraasi aloittava tekijä, digimarkkinoinnin tai -myynnin tehtävissä jo enemmän painiskellut osaaja tai alanvaihtoa pohtiva tulevaisuuden asiantuntija; koulutusohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden nousta näköisiisi työtehtäviin.

Kiinnostat meitä hakijana, mikäli tunnistat itsesi esimerkiksi joistain seuraavista:

🚀 Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi kasvutehtävien parissa – tämä on kaikista tärkein piirteesi!

💡 Et vierasta uusia innovaatioita ja testailet mielelläsi uusia ideoita myös käytännössä.

📊 Pidät dataan ja tietoon pohjautuvaa ajattelua suuressa arvossa, olipa tähtäimessäsi luovempi, myynnillisempi tai teknisempi rooli

Lisäksi ilahdumme, jos jokin seuraavista kuulostaa sinulle omalta, tavoiteroolistasi riippuen:

🧿 Kiinnität huomiota visuaalisuuteen ja haluat hyödyntää graafista silmääsi ja / tai valmista osaamistasi (mm. Photoshop, Canva)

🤝 Olet ratkaisukeskeinen tyyppi ja haluat hyödyntää asiakaslähtöistä asennettasi mm. digitaalisen myynnin tai moninaisten projektitehtävien parissa

✏️ Sinulla on terävä kynä ja olet kiinnostunut sisällöntuotannosta niin someen, verkkosivuille kuin muillekin digialustoille

💻 Sinua kiinnostaa työskentely verkkosivujen, -palvelujen tai CRM:n kehittämisen parissa – eikä tarttumapintasi eri julkaisualustoista (mm. Wordpress, Hubspot) ole ollenkaan pahitteeksi

⚙️ Olet kiinnostunut teknisistä ratkaisuista ja haluat tietää tarkemmin mitä digimarkkinointityökalujen ”konepellin” alla tapahtuu

📷 Sinulla on kokemusta valo- tai videokuvauksesta esim. harrastuksien kautta ja haluat hyödyntää taitojasi markkinoinnin tehtävissä

Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Hakuohjeet

1. Jätä hakemuksesi TE-palveluihin

Voit hakea Digital Excellence Academy - Grow with Google -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-palveluiden hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. Muista jättää TE-palveluiden hakemuksesi oman alueesi linkistä.

Jätäthän hakemukset mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Pohjois-Savo koulutusnumero: 712689

Pohjois-Karjala koulutusnumero: 712852

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 5 kk

Hakuaika: 6.3. - 3.4.2023

Koulutuksen ajankohta: 9.5. - 27.9.2023

Infotilaisuus: Ohjelmasta järjestetään TE-live -infotilaisuus 22.3. klo 14. Tervetuloa osallistumaan ja esittämään kysymyksiä! Voit seurata suoraa lähetystä (tai katsoa tallenteen jälkikäteen) täältä: https://te-live.fi/lahetykset/LCCOncT_h

Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

RekryKoulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus yhteistyöyrityksen kanssa ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Koulutusohjelman toteutus ja sisältö:

Ohjelma sisältää noin 30% asiantuntijakoulutusta ja 70% käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutuspäivät ovat pääasiassa verkon yli tapahtuvaa vuorovaikutteista opiskelua, jotka on jaksotettu tasaisesti koulutusajalle. Ohjelma sisältää yhden viikon lomajakson. Koulutus järjestetään suomeksi.

Koulutuksen aikana syvennytään mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Digitaalisen markkinoinnin & mainonnan perusteet ja strategia
 • Tiedolla johtaminen osana liiketoimintaa ja myyntiä
 • B2B-myynti ja myynnin monikanavaisuus
 • Visuaalinen sisällöntuotanto
 • Palvelumuotoilu ja käyttäjäkokemus
 • Hakukoneet ja optimointi
 • Sisältö- ja sähköpostimarkkinointi
 • Verkkoanalytiikka (Google Analytics)
 • Koulutusta Googlen markkinointityökaluista (esim. Google Ads)
 • Sosiaalisen median hyödyntäminen mainonnan keinona
 • Verkkosivustojen perusteet
 • Verkkokaupan perusteet

TE-infoliven tallenne

Ohjelmasta järjestettiin TE:n kanssa yhteistyössä infolivetilaisuus. Katso tallenne alta 👇