Kaikki ohjelmat

Digital Growth Academy

Grow with Google

Ota markkinoinnin alan viimeisimmät teknologiat haltuun ja nouse uuteen rooliin digimarkkinoinnin, verkkosivujen, markkinoinnin analytiikan tai sisältöjen pariin. 

Ohjelmassa on yhteensä 18 avointa paikkaa ja se järjestetään toukokuun lopusta alkaen Uudellamaalla.

Alue:
Uusimaa

Ohjelma alkaa:
31.5.2024 (kesto 5kk)
Hakuaika:
3.4.2024-30.4.2024
Huom.Hakuaika on päättynyt! Tutustu avoinna oleviin koulutusohjelmiimme täällä! 
Puuilo_logo_rgb(1)-1
Helpotkotisivut.fi-RGB-some
unicom-logo-blue (1)
AMERIKKA_A_250px
Pulp logo
maatio_logo ja slogan_RGB-01
Musti_ja_Mirri_yksirivinen_www_RGB
luxid-logo-black
Genero logo

Ota markkinointiurasi seuraava askel

Herättääkö markkinointi sinussa kipinöitä? Oletko kiinnostunut digimarkkinoinnista, data-analytiikasta, tekoälystä, verkkosivuista tai uusista sisällöistä? Hae kauttamme markkinoinnin osaajaksi ja aloita uusi työ tehtävissä, missä innovointi ei jää pelkästään puheen tasolle! 

Digital Growth Academy rekrytoivan koulutuksen kautta saat mahdollisuuden kehittää taitosi uudelle tasolle ja suunnata kohti sinua kiinnostavia rooleja. Ohjelman tarkoituksena on kasvattaa markkinoinnin osaamistasi laadukkaiden koulutuspäivien sekä uudessa työssä tapahtuvan oppimisen kautta. Koulutusohjelman päätavoitteena on, että koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät mukana oleviin yrityksiin koulutusohjelman päätyttyä.

Miltä tämä kuulostaisi? Tutustu ohjelmaan vielä tarkemmin ja hae mukaan pian! 👇 

Keitä etsimme?

Oppiminen-kasvuUuden oppimisesta motivoituneita

Hallitsetko jo SEO:n tai SEM:n? Tai onko vahvuutenasi esimerkiksi copywriting, analytiikka, verkkosivut tai jokin muu osa-alue? Markkinoijan tärkein taito on oman osaamisen syventäminen ja uudesta innostuminen.

Asiantuntija

Ratkaisukeskeisiä osaajia

Rakastatko ongelmanratkaisutehtäviä, etkä hätkähdä, vaikka et aina löytäisi perille heti? Ongelmanratkaisusta innostuva nauttii haasteiden kohtaamisesta ja niiden ratkaisemisesta. 

Koulutusta

Pohjatiedoilla varustettuja

Onko sinulla KTM:n, tradenomin tai merkonomin koulutus tai markkinoinnista työkokemusta taikka alalta jonkinlaista harrastuneisuutta? Yksisarvista emme etsi, mutta pohjatiedot ja -taidot joltain edellä mainituista aloista olisi sinulla hyvä olla.

Rekrytoiva koulutus, mikä juttu?

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääset yhdistämään uudet työtehtävät ja uuden asiantuntijaosaamisen nopeasti ja tehokkaasti yhteen pakettiin, urasi vaiheesta riippumatta.

Digital Growth Academy rekrytoiva koulutus järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksien, TE-palveluiden, Google Suomen,  kouluttajakumppanien, rekrytoivien yrityksien sekä koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa.

saranen-ely-te-logot-gwg-logot

 

Kasva nopeasti uuteen työhön

Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Koulutusohjelman aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Näin pääset yhdistämään uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin.

Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Tutustu avoimiin rooleihin tarkemmin sivun lopusta!

Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi. 

Lue lisää koulutuskokonaisuudesta tästä.

Vähennä työn hakuammuntaa ja hakemuksien määrää

Me Sarasella toimimme työnhaun agenttinasi. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Työllistyin Sarasen koulutusohjelman kautta juuri haluamalleni alalle, johon ilman koulutusohjelmaa minun olisi ollut mahdoton työllistyä. Koulutusohjelman aikana käytännön tekemistä pääsi harjoittelemaan rauhassa osaavien ihmisten seurassa. Koulutuspäivistä taas sai paljon ideoita erilaisten työkalujen käyttöön ja osaa näistä itselleni uusista työkaluista hyödynnän edelleen päivittäisessä työssäni. Markkinoinnin ala kehittyy nopeasti ja paljon oli ehtinyt jo muutosta tapahtua muutamassa vuodessa valmistumiseni jälkeen. Koulutuspäivistä saikin hyvin päivitystä omaan osaamiseen.
henkilokuva_500x500px_Nelli

Nelli Kamunen-Sinokki, Digital Marketing Specialist / Project Manager, Oddy Digital / Oddy Tech

Voin rehellisesti sanoa, että en luultavasti olisi saanut edes mahdollisuutta päästä yrittämään minkäänlaista markkinoinnin ja sisällöntuotannon työtä ilman tätä koulutusohjelmaa. Se mahdollisti unelmani toteutumisen, vaikka maailmassa vallitsi epätietoisuus koronaviruksen takia. Sanoisin, että koko matka on ollut Sarasen ja työnantajani takia viiden tähden kokonaisuus.
ecommercepro-referenssikuva-johannes

Johannes Suni, Growth Hacker, Draivi Media

RekryKoulutus antoi minulle valtavasti varmuutta työelämään. Luotan itseeni ja omaan osaamiseeni aiempaa enemmän ja tiedän, ettei minun tarvitse olla täydellinen osaaja menestyäkseni uralla. Koulutusohjelman aikana sain paljon tärkeitä kontakteja alalta ja uskon, että ne helpottavat työnhakua tulevaisuudessa.
sini-nelio

Sini Aalto

Kaiken kaikkiaan koulutus oli tosi hyvä. Eniten yllätyin siitä, kuinka suuri vaikutus jo yhdellä koulutuspäivällä voi olla omaan osaamiseen. Työskentelyni on parantunut dramaattisesti koulutuksen jälkeen. Ehkä kyse on siitä, että oma tekeminen urautuu helposti vuosien varrella. Koulutusohjelman aikana oli aikaa reflektoida omaa osaamista ja päivittää se ajantasaiseksi.
Janne_Blom_pieni_nelio

Janne Blom, Etteplan

Työskentelin hotellissa Revenue Managerina, kun korona rantautui Suomeen ja jouduin lomautetuksi tuhansien muiden tapaan. Jossain vaiheessa tajusin, että nyt olisi erinomainen tilaisuus hakeutua mukaan Sarasen rekrytoivaan koulutusohjelmaan. Olin kuullut ohjelmasta aiemmin, sillä pari ystävääni oli löytänyt uuden uran sitä kautta. Jutellessani aiheesta enemmän, sain kuulla paljon hyvistä kokemuksista ja ihmisten menestystarinoista.
petri-dagmar-kokemus

Petri Hänninen, Dagmar

Olen suorittanut rekrytoivan koulutusohjelman kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran lähdin mukaan ohjelmaan 10 vuotta sitten, kun halusin muuttaa oman urani suuntaa. Tällöin huomasin rekrytoivan koulutusohjelman olevan erinomainen väylä päästä sisälle yrityksiin, joissa on hyviä uramahdollisuuksia.
Marle_kokemus

Marle Heiskanen, Rantalainen

Voin suositella digimarkkinoinnin RekryKoulutusta lämpimästi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita markkinoinnin alasta. Koen, että omalla kohdallani RekryKoulutus on saattanut minut unelmieni uralle ja parantanut tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksia. RekryKoulutus tarjosi minulle nopean reitin alanvaihtoon ja löysin vihdoin työn, joka tekee minut onnelliseksi.
Mirja-Hänninen-some-refe

Mirja Hänninen

Ota tekoäly ja digimarkkinoinnin työkalut haltuun

Markkinoinnin kenttä on jatkuvassa murroksessa ja uusia kanavia sekä teknologioita syntyy koko ajan. Pysyäkseen kehityksessä mukana yritykset tarvitsevat uutta osaamista markkinointitiimeihinsä.

Esimerkiksi tekoälyn kehittyminen on vaikuttanut massiivisesti markkinoinnin tekemiseen. Osaajat, jotka opettelevat nyt hyödyntämään tekoälyä, ovat väistämättä edellä niitä, jotka eivät sitä tee.

Googlen alustat, kuten esimerkiksi Ads, Analytics 4, Tag Manager ja Looker Studio on markkinoijan tärkeä tuntea, oli rooli markkinoinnissa mikä tahansa. Olemme pitkään tehneet yhteistyötä Google Suomen kanssa ja toteuttaneet useita koulutusohjelmia, jotka ovat auttaneet satoja ihmisiä siirtymään uudelle uralle. Koulutus on myös osa Grow with Google -ohjelmaa.

Koulutusohjelman sisältö

grow_with_google

 

Hae mukaan!

Kiinnostuitko? Jätä hakemus ohjelmaan matalalla kynnyksellä! TE-palveluiden hakemuksen lisäksi tarvitsemme Sarasen osaamisprofiilin täyttämisen, jotta voimme edistää paikkaasi ohjelmassa.

Hakuaika päättyy 30.4.2024
Hae mukaan
1. Täytä hakemus TE-palveluille

Voit hakea Digital Growth Academyyn, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Täytä ensin TE-palveluiden hakemus sekä sen jälkeen Sarasen osaamisprofiili.

Jätä hakemus
2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin. Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastatteluja jatkuvasti uusien yrityspaikkojen ja avoimien roolien avauduttua.

Täytä osaamisprofiili

Kysymyksiä? Meillä on vastauksia.

Heräsikö kysyttävää ohjelmasta, koulutuksesta, avoimista rooleista tai jostain muusta? Katso alta usein kysytyt kysymykset tai ota suoraan yhteyttä. Autamme mielellämme.

  
daniela-leander-640x640

Daniela Leander
044 460 2271 (soittoajat ti klo 13-14 ja to klo 14-15)
daniela.leander@saranen.fi

Mikä ihmeen Digital Growth Academy?

Digital Growth Academy on rekrytoivaa työvoimakoulutusta, jonka tavoitteena on työllistää osaajat koulutuksen yhteistyöyrityksiin koulutusjakson päätteeksi.

Digital Growth Academy yhdistää asiantuntijakoulutuksen ja työssäoppimisen tehokkaasti yhteen pakettiin. Ohjelman ajasta noin 30% on asiantuntijakoulutusta ja loput 70% työssäoppimista. 

Koulutuspäivinä osallistuja saa asiantuntijakoulutuksen lisäksi mahdollisuuden verkostoitua muiden koulutusta käyvien osaajien kanssa.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alla tai pian päättyvässä työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Voit suunnata uusiin tehtäviin monenlaisella taustalla.

Koulutusohjelma sopii esimerkiksi KTM:n, tradenomin tai merkonomin koulutustaustaiselle tai markkinoinnista työkokemusta omaavalle. Vielä parempi on, jos hakijalla on halukkuutta suunnata uraansa tekoälyä ja moderneja teknologioita hyödyntäviin rooleihin.

Markkinoinnin taustakoulutus/-ymmärrys, liiketoimintaymmärrys tai projektijohdollinen kokemus auttavat sinua ohjelmaan hakiessa, mutta ennen kaikkea etsimme motivaatiota ja kiinnostusta kasvaa uudeksi markkinoinnin osaajaksi.

Sinun ei tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

 

Koulutussisältö?

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Johdatus data-analytiikkaan: asiakasdatan ja tuotedatan hyödyntäminen 
 • Kasvumarkkinointi & Markkinoinnin automaatio 
 • Conversion tracking & remarketing 
 • SEO & SEM (Google Ads) 
 • Google Analytics 4, Tag Manager, Data 
  Studio 
 • GDPR, Tietosuoja ja asiakasrekisterit 
 • Tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnissa ja markkinoinnin analytiikassa
Ohjelman pituus ja ajankohta?

Ohjelman kesto on
5 kk Uudellamaalla

Koulutusohjelma alkaa 31.5.2024.

Työllistyminen

Koulutuksen tarkoituksena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen ohjelman kautta. Tämä voi tapahtua ohjelman päätteeksi, tai jopa ohjelman aikana. Keskimäärin yli 80% osallistujista rekrytoituu uuteen rooliin koulutusohjelman päätteeksi.

Toteutustapa ja kieli?

 Tietopuolinen koulutus järjestetään suurimmaksi osaksi lähiopetuksessa Espoon Otaniemessä. Koulutukseen sisältyy myös joitakin Online -päiviä. Tietopuolisen opetuksen koulutuspäiviä on noin 1–2 kertaa viikossa. Loput koulutuksesta opiskelija suorittaa työssä oppimalla yhteistyöyrityksessä livenä, hybridinä tai etänä yrityksen omien käytäntöjen mukaisesti.

Ohjelman koulutuskieli on suomi.

Ohjelman kokonaisuudesta n. 30% on asiantuntijakoulutusta ja 70% aktiivista työssäoppimista.

Kuinka hakuprosessi etenee? Entä koulutusohjelma?

Meillä Sarasella saat yksilöllistä tukea rekrytointiprosessin alusta saakka sparrailun, ohjauksen ja valmennuksen merkeissä.

1. TE:n hakemuksen käsittelyn ja esivalinnan jälkeen kutsumme sinut haastatteluihin kanssamme.

2. Kun olemme päässeet tutustumaan sinuun tarkemmin, alamme edistämään hakuprosessiasi. Pääset kertomaan osaamisestasi potentiaaliselle yhteistyöyrityksellesi kätevästi Sarasen osaamisprofiilin kautta. Toimimme siis työnhaun agenttinasi.

3. Tarjoamme ja sovimme sinulle ajat esihaastatteluihin. Valintojen jälkeen solmimme sinun ja yrityksen välille koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Koulutuksen tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen vakituiseen työsuhteeseen ohjelman päätteeksi.

Voit tutustua hakuprosessiin sekä koulutusohjelman kulkuun tarkemmin täältä!

Rekrytoivat yritykset ja roolit

Tutustu tässä tarkemmin Digital Growth Academyssa mukana oleviin yrityksiinsä ja heillä avoinna oleviin tehtäviin. Monet yrityksistä ovat avoimin mielin liikkeellä, joten älä takerru liikaa yritysten kirjaamiin toiveisiin! 

Yleisesti ottaen ohjelmasta voi työllistyä mm. seuraaviin rooleihin: 

 • Growth Hacker
 • Business/Web Analyst
 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Content Specialist
 • Business Development Specialist 
 • Verkkokaupan asiantuntija
 • Markkinointipäällikkö
 • Sales & Marketing Coordinator
 • Wordpress-osaaja
 • Online Sales Specialist
 • Customer Experience Specialist
Puuilo

Sisällöntuottaja

Puuilo on keskittynyt erityisesti tee-se-itse -tuotteisiin, kodintarvikkeisiin sekä lemmikkien ruokaan ja eläintarvikkeisiin. Puuilolla on eri puolilla Suomea yli 40 myymälää ja verkkokauppa. Puuilo tunnetaan mm. laajasta tuotevalikoimasta ja edullisista hinnoista.

Sisällöntuottaja

Etsimme hakukoneoptimoinnista innostuvaa sisällöntuottajaa, jota kiinnostaa sisältöjen vaikutus liiketoiminnan tuloksiin. Hakijan olisi hyvä olla kiinnostunut tekoälystä ja sisällöntuotannosta sen avulla. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja ymmärrystä siitä, mitä on kaupallinen ja myyvä tekstisisältö. Puuilon toimisto sijaitsee Vantaan Pakkalassa, jossa työskentelemme hybridimallin mukaisesti. Tuotevalikoimamme on hieman erilainen, eikä tarvitse säikähtää, vaikka et tietäisi, mikä on kaatotunkki tai aggregaatti – valikoma tulee kyllä tutuksi.

Unicom Consulting Oy

Digital Marketing Specialist

Unicom on ohjelmistoyhtiö, jonka palveluna ovat SaaS-mallilla myytävät lahjakortti- ja kaupunkikorttiratkaisut. Unicomin asiakkaina on mm. pohjoismaisia eturivin kuluttajabrändejä, pörssiyhtiöitä ja suuria kaupunkeja. Unicomilla on toimisto Helsingin keskustassa ja tiimi työskentelee hybridimallilla.

 

Nitro

Digital Marketing Trainee

Tule sellaisena kun olet

Meille on tärkeää, että töissäkin saa olla ihan oma itsensä. Nitrossa jokainen voi suunnitella ja olla luova. Meillä luovuus ei ole vain kiiltävää pintaa. Se on luovia prosesseja ja luovia keinoja ongelmanratkaisuun.

Nitrossa pääset kehittymään ja kasvamaan hyvässä seurassa ilman turhaa pöhinää ja pröystäilyä. Meillä viljellään huonoja puujalkavitsejä ja yrttejä Plantuissa. Joskus on kiireistä ja joskus kevyempää – ja aina on mahtavia työkavereita ja mielenkiintoisia asiakkuuksia.

Loppujen lopuksi Nitro on kuitenkin työpaikka. Meidän mielestä aika kiva sellainen. 

 

Helpotkotisivut.fi

Digital Marketing Trainee

Helpotkotisivut.fi MS Oy on vuonna 2013 perustettu työntekijöidensä omistama yhtiö. Yrityksemme on täyden palvelun yhteistyökumppani, jolta B2B-asiakkaat saavat laadukkaat WordPress-verkkosivut ja kaikki sivustoillensa tarvitsemansa tukipalvelut nopeasti ja vaivattomasti yhdestä paikasta.

 

Helpotkotisivut.fi

Customer Success Trainee

Helpotkotisivut.fi MS Oy on vuonna 2013 perustettu työntekijöidensä omistama yhtiö. Yrityksemme on täyden palvelun yhteistyökumppani, jolta B2B-asiakkaat saavat laadukkaat WordPress-verkkosivut ja kaikki sivustoillensa tarvitsemansa tukipalvelut nopeasti ja vaivattomasti yhdestä paikasta.

 

Suunnittelutoimisto Amerikka

Markkinointiassistentti

Suunnittelutoimisto Amerikka luo uniikkeja, vetovoimaisia ja toimivia kaupallisen ympäristön ratkaisuja, jotka parantavat asiakaskokemusta sekä liiketoimintaa. Amerikan suunnittelukohteita ovat kiinteistöt, kaupalliset tilat ja työympäristöt. Lisäksi Amerikka toimii konsulttina aluekehityshankkeissa. Amerikassa työskentelee 21 eri alojen asiantuntijaa niin kaupallisen, yhteiskuntatieteiden, kiinteistötalouden ja ravintola-alan kuin sisustussuunnittelijan ja arkkitehdin taustalla. 

 

Pulp Agency

Kasvava tapahtuma - ja videotuottaja

Pulp Agency on Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva palkittu tapahtumatoimisto.
Etsimme ohjelman kautta kasvavaa tapahtuma – ja videotuottajaa.

Maatio

Digital Marketing Trainee

Maatio palvelee asiakkaitaan sosiaalisen median, sisällöntuotannon ja markkinoinnin palvelukumppanina. Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme mainonnan kautta merkittäviä tuloksia sosiaalisen median kanavissa ja hakukoneissa. Toteutamme sekä sisällön että kohdennuksen asiakkaan puolesta.

 

Luxid

Digital Marketing Trainee

We Luxidians are a team of creative thinkers, strategists, data analysts, writers, designers, filmmakers, virtual world builders, developers and technologists. We use insight-led creativity to accelerate growth for our clients. With over 30 years of experience in delivering marketing and commerce solutions to a strong international client base, we help our clients break open silos to create customer journeys that drive sales and support buyers. At Luxid, we specialize in the art and science of creating more cohesive, engaging and valuable end-to-end customer journeys.

 

Genero

Growth Hacker Trainee

We help Nordic companies find profitable growth.

Our passion is to fuel big dreams with growth marketing, own media and creative & digital services development. We are trusted advisors and partners to startups, scale-ups and multinational corporations.
Why join us on this adventure? Because our story is your growth story.

 

Musti ja Mirri

Marketing Specialist

Tervetuloa Mustilaumaan! Olemme Pohjoismaiden johtava lemmikkitarvikeketju, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Missiomme on tehdä lemmikkien ja lemmikkivanhempien elämästä hauskempaa, turvallisempaa ja vaivattomampaa läpi lemmikin elämän. Tuotetarjoomamme lisäksi haluamme olla asiakkaillemme täyden palvelun toimija – sekä fyysisesti että digitaalisesti. Uskomme, että täyden palvelun ekosysteemi tarjoaa ainutlaatuisen arvolupauksen, joka parantaa ja vahvistaa hyviä asiakassuhteita ja erottaa meidät kilpailijoista. 

 

Folcan/br>

Digital Marketing Trainee

Etsimme motivoitunutta digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa, joka haluaa kehittyä digitaalisen markkinoinnin saralla. Työskentelet osana tiivistä ja innostunutta tiimiä, jonka tavoitteena on asiakkaidemme menestyksen tukeminen digitaalisessa markkinointiympäristössä. Tehtäväsi kattavat maksullisen mainonnan hallinnan, hakukoneoptimoinnin, sähköpostimarkkinoinnin, ja sosiaalisen median markkinoinnin, ja pääset mukaan koko prosessin suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin.

Kokemus ja osaaminen seuraavista katsotaan eduksi:

 • Maksullisesta mainonta digikanavissa (Google Ads, LinkedIn Ads, sosiaalisen median mainonta)
 • Ymmärrys SEO:sta, sähköpostimarkkinoinnista ja sosiaalisen median alustoista
 • Halu suunnitella, toteuttaa ja raportoida markkinointikampanjoista
 • Erinomaiset viestintätaidot ja kyky toimia asiakasyhteyshenkilönä
 • Kokonaisvaltainen lähestymistapa markkinointiin ja kyky sopeutua muuttuvaan ympäristöön
 • Sujuva suomen kielen taito, englannin ja ruotsin kielen osaaminen plussaa

Etsimämme henkilö on avoin ja yhteistyöhenkinen sekä nauttii työskentelystä tiimissä. Tykkäät työskennellä vauhdikkaassa ympäristössä asiakkaidemme kanssa. Olet proaktiivinen ja oma-aloitteinen, kykenevä ottamaan vastuuta ja tekemään päätöksiä itsenäisesti.

Työympäristömme tarjoaa joustavuutta, mutta odotamme myös kykyä työskennellä tehokkaasti etätyössä. Toimistomme sijaitsee Merikorttelissa, ja tiimimme kokoontuu siellä muutaman kerran viikossa.

Dodreams/br>

Digital Marketing Trainee

Etsimme innostunutta Digital Marketing Traineeta tarjoamaan pelaajille tietoa uusimmista peliuutuuksista sekä pelien päivityksistä. Tehtäväsi keskittyy konversioiden seurantaan sekä viestintään (sosiaalisen median) peliyhteisöissä. Toivomme sinulla olevan jo hieman taustaa ja kiinnostuneisuutta markkinoinnista, mutta myös pelialan tuntemus on ehdottomasti etu.

Kokemus ja osaaminen seuraavista katsotaan eduksi:

 • Ymmärrys Apple- ja Google-konsoleiden toiminnasta ja käytöstä
 • Kyky tuottaa ja välittää pelaajille relevanttia tietoa uusista peleistä ja peliuutuuksista
 • Vahva kyky konversioiden seurantaan ja hallintaan
 • Aktiivinen osallistuminen sosiaalisen median yhteisöihin ja kyky luoda vuorovaikutteista sisältöä
 • Analyyttinen lähestymistapa ja kyky tulkita dataa pelien suorituskyvystä sekä markkinointikampanjoista
 • Halu oppia ja kokeilla uutta, sekä kyky työskennellä tiimin kanssa saavuttaaksesi yhteiset tavoitteet

Olethan motivoitunut ja kiinnostunut pelialasta, ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi. Arvostamme sitoutumistasi ja taitoasi tuoda asioita maaliin, sekä kykyäsi toimia peliyhteisöjen kanssa luontevasti. Tiimissämme painotetaan innovatiivista ajattelua, ja toivomme, että tuot tähän keskusteluun arvokasta panostasi. Työskentelymme on hybridimallia, jossa noin puolet työajasta vietetään toimistolla, joka sijaitsee Kalasatamassa.

Lisäksi monia muitakin rooleja!

Päivitämme rooleja hakuaikana

Huomioithan, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä!

Haemme myös yrityspaikkoja hakijalähtöisesti, joten hae rohkeasti mukaan ja kerro mitkä sinun urahaaveesi ovat!