22.04.2020 — Tapahtuma

Työelämää uudistamassa -webinaarisarja käynnistyy 6.5.!

Kirjoittaja
Saranen Consulting

Työelämän murros, organisaatioiden osaamisen uudistamisen tarve, osaajapula ja yrityksen kilpailukyvyn varmistaminen puhututtaa jatkuvasti. Koska organisaatioiden ja yksilöiden kasvun mahdollistaminen on Sarasen selkäytimessä, haluamme tarjota esimerkkejä ja keskustelua aiheen ympärillä. Päätimmekin toteuttaa webinaarisarjan, jossa keskustelemme aiheesta monista näkökulmista eri yritysten kanssa. 

Työelämää uudistamassa -webinaarisarjassa esittelemme erilaisia organisaatioita, menestysstrategioita ja uudistumistapoja. Tulemme käymään läpi eri alojen osaamismuutoksia, uudistuvan organisaation rakentamista, sekä esimerkkejä siitä, miten edelläkävijäyritykset ovat varmistaneet oikeat ihmiset ja osaamisen organisaatioonsa.

Webinaarisarjan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa yritysten ja yksilöiden osaamisen ja kasvun kiihdyttämö, SC Career Campus. Webinaarisarjaa hostaa Sarasen Head of Competence Renewal, Anu Ukonlinna.

Webinaarisarja on maksuton.

Ensimmäinen jakso: suomalaiset yritykset osaamismurroksen keskellä

Sarjan ensimmäinen jakso järjestetään keskiviikkona 6.5. klo 9-10 ja aiheena on suomalaiset yritykset osaamismurroksen keskellä. Anun vieraaksi webinaariin saapuvat Mia Norhomaa EY:ltä (People Advisory Services, HR & Transformation Team Lead, EY Finland)  ja Laura Sydänmaanlakka Saraselta (Head of Career Campus).

Keskustelun fokuksessa ovat:

  • Työelämän muutostrendit ja niiden vaikutukset osaamiseen
  • Suomalaisten organisaatioiden muutosvalmius digimurroksessa
  • Vinkit oppimis- ja uudistumiskykyisen organisaation luomiseen 

Pääset rekisteröitymään webinaariin täältä.

Ilmoittautumisen myötä saat ilmoitukset myös tulevista sarjan webinaareista sähköpostiisi!

Suosituimmat

Saattaisit olla myös kiinnostunut...

30.11.2020 — Uutinen

Uusi ura ohjelmistoalalta – Syksyllä alkaneessa Mimmit koodaa -rekrytoivassa koulutusohjelmassa on startannut 18 osaajaa

Mimmit koodaa -rekrytoiva koulutusohjelma alkoi ensimmäistä kertaa tänä syksynä. Sarasen yhdessä TE-palveluiden, ELY-keskuksen sekä Ohjelmisto ja e-business...

Lue lisää
19.10.2020 — Uutinen

Sarasen toteuttaman Työelämän digitaidot -lyhytkoulutuksen on käynyt jo yli 200 osallistujaa

Sarasen yhdessä ELY:n ja TE-palveluiden kanssa toteuttamissa Työelämän digitaidot -lyhytkoulutuksissa on kehitetty monipuolisesti osallistujien digitaitoja....

Lue lisää
28.09.2020 — Uutinen

Etsimme nyt myynnin ja projektien rautaisia ammattilaisia ja hyviä tyyppejä

Sarasen muutos- ja uudistumispalveluissa työskentelee 50 intohimoista työelämän ja työurien uudistajaa. Nyt haemme kertaheitolla kuutta uutta työkaveria!  

Lue lisää