22.04.2020 — Tapahtuma

Työelämää uudistamassa -webinaarisarja käynnistyy 6.5.!

Kirjoittaja
Saranen Consulting

Työelämän murros, organisaatioiden osaamisen uudistamisen tarve, osaajapula ja yrityksen kilpailukyvyn varmistaminen puhututtaa jatkuvasti. Koska organisaatioiden ja yksilöiden kasvun mahdollistaminen on Sarasen selkäytimessä, haluamme tarjota esimerkkejä ja keskustelua aiheen ympärillä. Päätimmekin toteuttaa webinaarisarjan, jossa keskustelemme aiheesta monista näkökulmista eri yritysten kanssa. 

Työelämää uudistamassa -webinaarisarjassa esittelemme erilaisia organisaatioita, menestysstrategioita ja uudistumistapoja. Tulemme käymään läpi eri alojen osaamismuutoksia, uudistuvan organisaation rakentamista, sekä esimerkkejä siitä, miten edelläkävijäyritykset ovat varmistaneet oikeat ihmiset ja osaamisen organisaatioonsa.

Webinaarisarjan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa yritysten ja yksilöiden osaamisen ja kasvun kiihdyttämö, SC Career Campus. Webinaarisarjaa hostaa Sarasen Head of Competence Renewal, Anu Ukonlinna.

Webinaarisarja on maksuton.

Ensimmäinen jakso: suomalaiset yritykset osaamismurroksen keskellä

Sarjan ensimmäinen jakso järjestetään keskiviikkona 6.5. klo 9-10 ja aiheena on suomalaiset yritykset osaamismurroksen keskellä. Anun vieraaksi webinaariin saapuvat Mia Norhomaa EY:ltä (People Advisory Services, HR & Transformation Team Lead, EY Finland)  ja Laura Sydänmaanlakka Saraselta (Head of Career Campus).

Keskustelun fokuksessa ovat:

  • Työelämän muutostrendit ja niiden vaikutukset osaamiseen
  • Suomalaisten organisaatioiden muutosvalmius digimurroksessa
  • Vinkit oppimis- ja uudistumiskykyisen organisaation luomiseen 

Pääset rekisteröitymään webinaariin täältä.

Ilmoittautumisen myötä saat ilmoitukset myös tulevista sarjan webinaareista sähköpostiisi!

Suosituimmat

Saattaisit olla myös kiinnostunut...

28.05.2020 — Tapahtuma

Elokuun webinaarivieraana OP Ryhmän Anna Haaman

Työelämän muutoksista keskusteleva webinaarisarjamme jatkuu jälleen elokuussa! 

Lue lisää
11.05.2020 — Uutinen

Työelämää uudistamassa -webinaarisarja jatkuu 2.6.!

Sarasen Työelämää uudistamassa -webinaarisarja käynnistyi toukokuussa suomalaisten yritysten osaamismurrosta käsittelevällä jaksolla.  Webinaarisarjamme...

Lue lisää
08.05.2020 — Uutinen

Saranen toteuttaa lyhytkoulutuksia lomautetuille ja työttömille ELY:n ja TE-palveluiden kanssa

Koronaviruksen takia työttömien ja lomautettujen määrä Suomessa on hurjassa nousussa. Työttömien ja lomautettujen tueksi ELY ja TE-palvelut ovat yhdessä...

Lue lisää