25.04.2022 — Tapahtuma

Osallistu ilmaiseen Salesforce Liveen Helsingin messukeskuksessa 11.5.2022!

Kirjoittaja
Saranen Consulting

Tervetuloa kohtaamaan meidät ja muut Salesforcen asiantuntijat Helsingin messukeskukseen keskiviikkona 11.5.2022! Tapahtuma on ilmainen, mutta ilmoittauduthan tapahtumaan täältä jo tänään. 

Yhden päivän mittaisessa tapahtumassa pääset kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja, tapaamaan asiantuntijoita, verkostoitumaan ja tutustumaan Salesforcen digitaalisen pääkonttoriin. Tapahtumaan odotetaan noin 800 osallistujaa, joten haluat varmasti itsekin olla paikalla!  

Meidät löydät messujen kumppanialueelta. Tule rohkeasti keskustelemaan ja sparrailemaan kanssamme työelämän eri ilmiöistä.  

Olemme olleet Salesforcen kumppani jo vuodesta 2017 saakka rekrytointi- ja resursointiasioissa.  Tunnemme nykyaikaisen työelämän kuin omat taskumme ja tiedämme myös, miltä työn tulevaisuus näyttää. Hallitsemme uuden osaamisen kasvattamisen, osaamisen elinkaaren johtamisen, henkilöstön kehittämisen, sekä henkilöstön luopumiseen liittyvät aihe-alueet. Viiden yhteisen kumppanivuoden perusteella osaamme myös kertoa, kuinka Salesforcen ratkaisut tehostavat työtä ja tuovat lisäarvoa asiakkaalle.  

Kasvatamme uusia Salesforcen osaajia yrityksiin elokuussa alkavan Salesforce Academyn kautta. Ohjelman kautta voitte löytää tarpeeseenne sopivan henkilön, jolla on toivomanne aiempi työkokemus ja/tai koulutus, tehtäviin sopiva työpersoona sekä motivaatio ja halu kehittyä Salesforcen asiantuntijaksi. 

Tutustu akatemiaan ja rekrytoinnin mahdollisuuksiin jo ennen messuja! 

Suosituimmat

Saattaisit olla myös kiinnostunut...

29.09.2022 —

Nouse palkkahallinnon tehtäviin Accountorilla

Oletko kiinnostunut palkanlaskijan tai palkka-assistentin työstä? Nyt sinulla on mahdollisuus kasvaa näihin rooleihin. Järjestämme nimittäin Accountorin kanssa...

Lue lisää
11.03.2022 — Tapahtuma

Tervetuloa aamuwebinaariin 22.3.

Onko yrityksessänne varauduttu siihen, että teiltä löytyy nyt ja tulevaisuudessa riittävästi osaamista, joilla varmistetaan liiketoiminnan kasvu? Monissa...

Lue lisää