05.02.2024 — Koulutusohjelmat yrityskokemukset

Accountorilla räätälöity koulutusohjelma on osoittautunut erinomaiseksi vaihtoehdoksi vastata suuriin rekrytointitarpeisiin

Saranen
Kirjoittaja
Saranen

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni. Meillä on kasvava tarve palkka-asiantuntijoille, ja tähän haasteeseen löysimme ratkaisun Sarasen rekrytoivasta koulutusohjelmasta. Yhdessä suunnittelimme Palkkakoulu-nimisen ohjelmakokonaisuuden, joka tarjosi meille mahdollisuuden vaikuttaa koulutuksen sisältöön, hakuprosessiin ja kohderyhmään. Palkkakoulun avulla onnistuimme löytämään ison joukon motivoituneita työntekijöitä tiimiimme", kertoo Palkkaliiketoimintajohtaja Jarkko Turkki.

RekryKoulutuksen kautta motivoituneet työntekijät tavoitetaan helposti ja nopeasti

Jarkon mukaan räätälöity koulutusohjelma palvelee erityisesti yrityksiä, joilla on suuri rekrytointitarve. Accountorilla toteutettuun RekryKoulutukseen valittiin yhteensä 15 osallistujaa, joille tarjottiin mahdollisuutta työllistyä Accountorille koulutusohjelman päätteeksi. Palkkakoulun kautta Accountor onnistui tavoittamaan alanvaihtajia, joilla on vahva motivaatio kehittyä palkanlaskennan asiantuntijoiksi.

Tutustu videolla tarkemmin Accountorin kokemukseen.

"Kokemuksemme mukaan RekryKoulutus tarjoaa vaivattoman tavan toteuttaa rekrytointeja, ja sen ansiosta olemme onnistuneet hankkimaan riittävästi uusia osaajia vastaamaan tämänhetkisiin tarpeisiimme. Vaikka Palkkakoulu oli mittava kokonaisuus ja työntekijöiden perehdytys vei 8–9 kuukautta, koulutukset hoituivat muitta mutkitta yhdessä Sarasen kanssa. Ohjelmaan valitsimme 15 henkilöä, joista peräti 13 on edelleen palveluksessamme. Olen erittäin tyytyväinen uusiin työntekijöihimme, sillä heidän ammatillinen kehityksensä on tapahtunut poikkeuksellisen nopeasti. Aiempi työkokemus on tukenut alanvaihtoa siten, että koulutuksissa he ovat voineet keskittyä puhtaasti asiasisältöihin”, Jarkko kuvailee.

Käytännönläheinen ohjelma valmistaa työntekijät uusiin tehtäviin

Accountorilla uskotaan, että RekryKoulutuksen menestyksen takana on huolellisesti suunniteltu ja selkeä konsepti sekä Sarasen ammattitaitoinen henkilöstö. Koulutusohjelman sisältö valmisteltiin yhteistyössä, mikä varmisti, että työntekijöiden oli vaivatonta hypätä uusiin työtehtäviin.

"Palkkakoulu osoittautui äärimmäisen käytännönläheiseksi koulutusohjelmaksi, vastaten erinomaisesti yrityksemme tarpeisiin. Tavoitteenamme oli, että osallistujilla olisi mahdollisimman matala kynnys aloittaa uudessa työssä, ja tällä saralla onnistuimme erinomaisesti. RekryKoulutuksen kohokohta oli ehdottomasti lopputilaisuus, jossa juhlistimme koulutuksen suorittaneita. Tilaisuus huokui positiivista tunnelmaa ja hyvää yhteishenkeä, ja osallistujat olivat innoissaan tulevasta työstä Accountorilla", kertoo Jarkko.

 

Räätälöity koulutusohjelma suunniteltiin yhteistyössä Accountorin tarpeisiin

Accountorilla ollaan tyytyväisiä räätälöityyn koulutusohjelmaan ja ennen kaikkea uusiin ammattitaitoisiin työntekijöihin, jotka ovat tuoneet kaivattua osaamista taloon. Tulevaisuudessa Jarkko näkee RekryKoulutukset potentiaalisina rekrytointikanavina myös muissa tehtävissä.

“Voin lämpimästi suositella yrityskohtaista koulutusohjelmaa, sillä se antaa parhaat mahdollisuudet vaikuttaa koulutusten sisältöön sekä valintakriteereihin. Meidän tahtotilamme oli saada motivoituneita ja osaavia tekijöitä rekrytoivan koulutusohjelman kautta, ja siinä totisesti onnistuimme. Yhteistyö Sarasen kanssa on ollut alusta loppuun asti hyvää ja toimivaa. Tähän mennessä olemme kokeilleet RekryKoulutusta ainoastaan palkkahallinnossa, mutta tulevaisuudessa kartoitamme mahdollisuutta hyödyntää koulutusohjelmia myös pääkäyttäjien sekä IT-tukihenkilöiden rekrytointeihin”, Jarkko lupaa.

Tutustu tarkemmin yrityksille räätälöitäviin ratkaisuihin ja ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistanne!