Kaikki ohjelmat

Dagmar Digital Marketing Academy

Häikäisevä tulevaisuus digimarkkinoinnin tehtävissä - yhteensä 12 avointa paikkaa

Väyläsi tulevaisuuden työhön - kasva digimarkkinoinnin osaajaksi Dagmarille

Herättääkö digimarkkinointi sinussa positiivista värinää ja etsit väylää suunnata uusiin töihin? Miltä kuulostaisi, jos pääsisit hyödyntämään tulevassa roolissasi uteliasta ja heittäytyvää työotettasi, sekä kehittämään osaamistasi mm. markkinoinnin analytiikan, -teknologian ja sisältöjen parissa?

Dagmar Digital Marketing Academyn kautta sinulle ja 11 muulle henkilölle avautuu mahdollisuus suunnata osaksi iloista ja inspiroivaa työyhteisöä sekä hakea nostetta urallesi uusien työtehtävien myötä. Etsimme porukkaamme tekijöitä hyvin monenlaisella taustalla, eikä sinun tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis osaaja. Me autamme sinut kasvamaan uuteen tehtävääsi Academyn kautta, taustaasi katsomatta.

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman asiantuntijuutesi kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa vastavalmistunut tekijä, uutta urasuuntaa pohtiva tulevaisuuden osaaja tai jo kokemusta kerryttänyt asiantuntija. 

Tekijöidensä näköisiä paikkoja

Dagmar on muutosta tekevä markkinointitoimisto, jossa vahva yhteishenki, jatkuvan uudistumisen ja oppimisen kulttuuri sekä rohkeus testata uusia ratkaisuja näkyvät päivittäisessä tekemisessä. Juuri tätä avoimuutta ja halua heittäytyä kohti uutta, ja joskus tuntematonta, toivomme myös sinulta!

Academyn tavoitteena on työllistää sinut 5 kuukauden koulutusohjelman päätteeksi Junior Digital Planneriksi hakukonemarkkinoinnin, markkinoinnin optimoinnin ja suunnittelun sekä analytiikan pariin. Arvostamme erilaisuutta ja tiettyä taustaa tärkeämpää onkin aito halusi kehittyä uudeksi osaajaksi ja saavuttaa urasi seuraava etappi digimarkkinoinnin asiantuntijana. Tule siis sellaisena kuin olet!

Digital Marketing Academy yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin kätevällä tavalla. Lue lisää ohjelman kokonaisuudesta ja koulutuksesta tästä. 

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu Dagmar Digital Marketing Academy RekryKoulutuksen kautta. Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Dagmarin ja koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja olet TE-palveluiden tai kuntakokeilun asiakkaana.

Oletko valmis suuntaamaan tulevaisuuden työhön? Lue lisää, kasva kysytyksi tekijäksi ja aloita seuraava luku urallasi Dagmar Digital Marketing Academyn kautta. 

Ota yhteyttä

Pinja_Heimala-640x640

Pinja Heimala

Project Specialist
pinja.heimala@saranen.fi
040 849 3962

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme!

 

Suurimpia valttejasi tulevissa tehtävissäsi ovat

Heittäydyt uusiin projekteihin innolla

dagmar-icon-1

Kiinnostuksesi analytiikkaan

dagmar-icon-2

Sosiaalinen & osallistuva otteesi

dagmar-icon-3

Hahmotat hyvin kokonaisuuksia

dagmar-icon-4

Mahdollisuudet taipuvat Digital Marketing Academyn kautta useaan muottiin ja voit suunnata uusiin tehtäviin monella taustalla. Työ- ja opiskelutaustasi tai muu digimarkkinoinnin työtehtäviin valmistava kokemuksesi näyttäytyvät meille tasavertaisina ja pelkän CV:n sijaan meille merkitseekin eniten halusi oppia uutta, uteliaisuutesi alaa ja sen tulevaisuutta kohtaan sekä kykysi heittäytyä uusiin projekteihin täysillä mukaan.

Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

 

Vaikuta urasi suuntaan - Digital Marketing Academy pähkinänkuoressa

Uuteen duuniin 5:ssä kuukaudessa

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Dagmar Digital Marketing Academy yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin kätevällä tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan nyt ja etenkin tulevaisuudessa. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut Dagmarille  5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi Junior Digital Planneriksi. Academyn aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviisi jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen. 

Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Dagmarin ja koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa. Ohjelma ja sen koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Koulutus on luotu yhdessä Google Suomen kanssa ja se vastaa rakenteeltaan muita Sarasen toteuttamia Grow with Google -koulutuksia.

 

dagmar-tyosopimus-icon
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit digimarkkinointia taivuttaa? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää.

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi osaaja. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Urasi Dagmarilla alkaa koulutusohjelman aikana Digital Marketing Traineena ja tavoitteenamme on työllistää sinut ohjelman päätteeksi Junior Digital Planneriksi vakituiseen työsuhteeseen.

Lopulliset työtehtäväsi ja tulevat projektisi ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa osaamisesi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

dagmar-oma-rooli-icon
Hanki tulevaisuuden osaamista

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Koulutus on luotu yhdessä Google Suomen kanssa ja se vastaa rakenteeltaan muita Sarasen toteuttamia Grow with Google -koulutuksia.

Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi. Dagmarilla oppiminen on jatkuvaa ja uusien oivalluksien löytäminen ei stoppaa pelkästään tähän koulutusohjelmaan. Toivomme sinulta intohimoa kasvattaa osaamistasi ja pysyä kärryillä alan trendeistä myös tulevaisuudessa!

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • SEM & Google Ads perusteet
 • Konversioseuranta ja remarketing
 • Google Tag Manager perusteet & Google Analytics
 • Display- & videomarkkinointi
 • SoMe-markkinointi (Facebook Business Manager, Blueprint)
 • Ohjelmallinen ostaminen
 • SEO
 • Konversio-optimointi
 • Digitaalisuus kasvun ajurina
 • Growth Marketing & markkinoinnin automaatio
 • Web-kehitys, lähdekoodi ja algoritmit
dagmar-koulutus-icon
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi Dagmarille, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Sinun ei tarvitse hakea avoimiin rooleihin erikseen, vaan pääset keskustelemaan ja sparrailemaan kaikista mahdollisuuksista hakuprosessin aikana Sarasen asiantuntijoiden kanssa. Näin pääsemme tutustumaan taustoihisi ja miettimään millaiseen rooliin juuri sinä sopisit parhaiten!

 

dagmar-asiantuntija-icon-1

Dagmarilaisten kokemuksia digimarkkinoinnin koulutusohjelmista

Vuosien varrella digimarkkinointi oli alkanut kiinnostaa, mutta ilman koulutusohjelmaa alanvaihto olisi saattanut jäädä pelkäksi haaveeksi. Nyt ohjelma tuntui ihan mielettömältä vaihtoehdolta!

Lue lisää Petrin kokemuksista täältä!

 

-Petri Hänninen, Digital Planner, Dagmar

petri-dagmar-kokemus
0 / 0

Oletko etsimämme tulevaisuuden tekijä?

Urasi Dagmarilla alkaa Digital Marketing Academyn aikana Digital Marketing Traineena ja tavoitteenamme on työllistää sinut ohjelman päätteeksi Junior Digital Planneriksi vakituiseen työsuhteeseen. Tulevassa työtehtävässäsi pääset toimimaan mm. hakukonemarkkinoinnin, markkinoinnin optimoinnin, konversioiden, analytiikan ja raportoinnin parissa. 

Odotamme innolla kuulevan sinusta lisää, etenkin jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin näistä piirteistä:

 

 • pidät markkinointia kasvun moottorina ja haluat ottaa digimarkkinointia sarvista kiinni syventymällä markkinointisuunnittelun, optimoinnin ja kampanjoiden pariin
 • olet sinut eri teknologioiden kanssa ja omaksut nopeasti uusia ohjelmia
 • olet kiinnostunut eri markkinointiteknologioista tai työkaluista (mm. Google Marketing Platform, Facebook Business Manager, Adform, Hubspot) ja sinulla saattaa olla kosketuspintaa näistä jo entuudestaan
 • analyyttisyys on osa sanavarastoasi ja sinulta löytyy tarkkuutta ja tuloshakuisuutta
 • sinulla on kyky hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia, priorisoida toimenpiteitä ja johtaa omaa työtäsi
 • omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet kiinnostunut oppimaan ja kehittämään asiakkaiden liiketoimintaa
 • suomen lisäksi sinulta taittuu englanti työkielenä

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Dagmar Digital Marketing Academy -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-palveluiden hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 705027

Hakuaika päättynyt!

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille ja anna persoonasi näkyä!

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi Dagmarin kaikkiin avoimiin rooleihin. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, jotta pääsemme tutustumaan sinuun ja keskustelemaan työmahdollisuuksista mahdollisimman nopeasti!

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Dagmar yrityksenä

Dagmarin joukkueessa on 200 datavoimaisen markkinoinnin erikoisosaajaa. Tänä päivänä olemme yksi Suomen suurimmista markkinointitoimistoista. Menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Seuraamme alan muutossuuntia globaalisti ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla hyvissä ajoin myös huomisen palveluihin. Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä tuloksellisuudesta, eri toimialojen ymmärtämisestä, vahvasta digitaalisuudesta, modernista markkinointiosaamisesta ja vastuullisuudesta. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa.

Tutustu lisää Dagmariin osoitteessa www.dagmar.fi 

Koulutuksen sisältö ja info

Hakuaika päättyy: 28.2.2022

Ohjelman pituus: 5 kuukautta

Koulutuksen ajankohta: 28.3. - 18.8.2022.

Hakijainfotilaisuus: Facebook Live 17.2. klo 13, ilmoittaudu mukaan!

Dagmar Digital Marketing Academy -RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin kätevällä tavalla. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut Dagmarille 5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Akatemian aikana pääset tutustumaan ja oppimaan uuteen työtehtävääsi käytännön työtehtävien kautta, sekä kasvattamaan asiantuntijuuttasi tietopuolisen koulutuksen avulla. Viiden kuukauden ohjelmasta 30% on tietopuolista koulutusta, johon kuuluu live-koulutuspäiviä sekä ohjattua itsenäistä opiskelua. Koulutus on luotu yhdessä Google Suomen kanssa ja se vastaa rakenteeltaan muita Sarasen toteuttamia Grow with Google -koulutuksia. Ohjelman koulutusteemat sisältävät mm. seuraavia aiheita:

 • SEM & Google Ads perusteet
 • Konversioseuranta ja remarketing
 • Google Tag Manager perusteet & Google Analytics
 • Display- & videomarkkinointi
 • SoMe-markkinointi (Facebook Business Manager, Blueprint)
 • Ohjelmallinen ostaminen
 • SEO
 • Konversio-optimointi
 • Digitaalisuus kasvun ajurina
 • Growth Marketing & markkinoinnin automaatio
 • Web-kehitys, lähdekoodi ja algoritmit

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Dagmarin ja koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja olet TE-palveluiden tai kuntakokeilun asiakkaana.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

 

Hakijainfotilaisuuden tallenne

Haluatko kuulla vielä lisää? Katso alta 17.2. järjestetyn hakijainfotilaisuuden tallenne (29 min)! Tilaisuudessa mukana Sarasen ohjelman yhteyshenkilö sekä dagmarilaisia!

 

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.