HealthTech Academy

HealthTech Academy

HealthTech Training Camp

  • Haku auki 12.9. asti. Koulutus järjestetään Oulussa 30.9. – 15.11.2019.

HealthTech Academy

  • Haku auki 14.10. asti. Rekrytointikoulutus järjestetään Oulussa 30.12.2019 – 25.5.2020.

Terveysteknologia-alan kasvu vaatii uusia osaajia

Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla, kehittyvällä ja kansainvälisesti merkittävällä terveysteknologia-alalla? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi?

Hae mukaan HealthTech Academy -koulutusohjelmaan ja työllisty kasvualalle!

HealthTech Academy -rekrykoulutus on 5 kuukautta kestävä kokonaisuus (30.12.2019 – 25.5.2020), jossa yhdistyy koulutus ja työssäoppiminen. Koulutusohjelman aikana pääset osallistumaan 20 lähiopetuspäivään, 10 itsenäisen opiskelun päivään, sekä pääset työskentelemään yrityksessä 70 päivää tulevaa työtäsi opetellen.

Etsimme motivoituneita ja kehittymishaluisia henkilöitä, jotka haluavat tulevaisuudessa työskennellä terveysteknologian kehittämisen parissa. HealthTech Academy rekrykoulutuksen avulla voit ottaa uuden suunnan työurallesi mielenkiintoisella toimialalla tai edetä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä. Avoimia tehtäviä on useita ja eritasoisia.

Ohjelma soveltuu niin vastavalmistuneelle ja uransa alussa olevalle osaajalle kuin kokeneelle ammattilaisellekin, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen. Tärkeintä on motivaatiosi kehittää osaamistasi ja kiinnostuksesi terveysteknologia-alaa kohtaan.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy taustaa tai kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi jostakin seuraavista osa-alueista:

  • bioinformatiikasta tai luonnontieteistä
  • hoito-, tutkimus- tai laboratoriotyöstä
  • laadunhallinnasta ja -varmistuksesta
  • laitehuollosta tai sähkö-, mekaniikka-, tai elektroniikkasuunnittelusta
  • tuotekehityksestä tai projektinvedosta
  • ohjelmistokehityksestä tai ICT-alasta
  • myynnistä ja markkinoinnista tai
  • terveysalasta

Lue lisää koulutuksesta täältä!

 

HealthTech Academy alkaa keväällä ja päättyy syksyllä 2019. Ohjelman aikana työskentelet yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä ja saat lisäksi kattavan koulutuksen terveysteknologian asiantuntijuuden vahvistamiseksi. Sinun ja rekrytoivan yrityksen välille solmitaan ohjelman ajalle koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman päätteeksi.

Tsekkaa videolta vielä tarkemmin, mitä koulutusohjelma käytännössä tarkoittaa!

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.