Lisätietoja koulutuksesta

Lisätietoja koulutuksesta

Koulutus suunniteltu yritysten toiveiden mukaan

HealthTech Academy on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä Oulun alueen terveysteknologiayritysten kanssa. Koulutussisältöön on poimittu keskustelujen perusteella alan kannalta oleellisia aihekokonaisuuksia, jotka auttavat sinua omaksumaan tulevan työroolisi nopeammin.

Koulutuksessa pääset tutustumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

  • Innovatiiviset ratkaisut terveysteknologia-alalla
  • Terveysteknologia toimialana ja erikoissääntely
  • Terveysteknologian tuotekehitysprojektin läpivienti
  • Laadunhallintajärjestelmät – ISO 13485 ja USA QSR
  • Java-ohjelmointi
  • Tietokannat
  • DevOps
  • Big Data ja analytiikka

Koulutusohjelma tarjoaa näytön paikan

Koulutusohjelman kautta yritykset etsivät nimenomaan heille sopivaa henkilöä, ei välttämättä pätevintä. Yritykset ymmärtävät, että ohjelman aikana on tarkoitus oppia työtehtävä sitä tekemällä ja yrityksen opastuksella. Koulutusohjelman päätavoite on työpaikan saaminen ohjelman päätteeksi.

Koulutusohjelmaan hakeminen ei ole mistään pois – voit edelleen jatkaa työnhakuasi normaaliin tapaan tai voit itsekin hyödyntää koulutusohjelmaa omassa työnhaussasi erottuaksesi kilpailusta. Hakemalla ohjelmaan pääset hyötymään myös Sarasen asiantuntemuksesta, sillä me tunnemme terveysteknologia-alan yritykset Oulussa hyvin.

Oikeasti merkityksellinen ja innovatiivinen tulevaisuuden ala

Innovatiivinen ala tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen mitä mielenkiintoisimmissa tehtävissä ja yrityksissä. Terveysteknologian alalla yhdistyvät merkityksellinen ja tärkeä työ sekä poikkitieteellinen kova osaaminen, jonka avulla tähdätään sekä paikallisesti että globaalisti ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Lue lisää alasta: healthtech.teknologiateollisuus.fi

 

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.