18.03.2020 — Uutinen

Tiedote: Apuna uusien osaajien kouluttamisessa myös muutostilanteessa

Kirjoittaja
Janne Lindfors

Kuten kaikki jo tiedämme, yhteiskuntamme on poikkeustilanteessa koronavirustilanteen vuoksi. Meidän kaikkien terveyttä suojaavat ja käyttöönotetut toimenpiteet ovat jämeriä ja vaikuttavat meihin kaikkiin yksilöinä, yhteisöinä ja yrityksinä, sekä yhteiskuntana.

Ensisijaisena meidän mielissämme on ihmisten terveys ja turvallisuus koronatilanteen aikana. Samalla kannamme huolta yritysten ja yksilöiden pärjäämisestä, elinvoimaisuudesta ja toimeentulosta.    

Viimeisen kahden viikon ajan olemme Sarasella varmistaneet ja vahvistaneet yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa kykyämme tukea yritysten ja yksilöiden selviämistä tästä kriisistä ja sen jälkeenEmme usko digitalisaatiokehityksen pysähtyvän tai osaajapulan katoavan, vaan edelleen korostuvan poikkeustilanteen jälkeen.

Rekrytoivissa koulutusohjelmissa työskentelemme edelleen uusien osaajien tuottamiseksi yrityksiin koulutussopimuksen kautta. Tuemme perehdytysprosesseja uusin tavoin mm. virtuaalisen mentoroinnin ohjeistuksella ja henkilöstömme tiiviillä tuella. Etätyö on meillä arkipäivää ja olemmekin valmiita valmentamaan yrityksissä aloittavia henkilöitä uusien tehtävien haltuunottoon verkon yli. 

Tilanne koskettaa myös syvästi palveluissamme olevia tuhansia aktiivisia työnhakijoita ja äskettäin irtisanottuja tai lomautettuja henkilöitä. Luomme myös jatkuvasti uudenlaisia palveluita lomautettavien ja irtisanottavien ihmisten tueksi.      

Yhteisönä olemassaolomme oikeutus tulee siitä, että palvelemme yritystäsi, yksilöitä, työhallintoa sekä kaikkia muita sidosryhmiämme laadukkaasti joka tilanteessa. Oma toimintamme on viime viikosta lähtien ollut virtuaalista. Koulutus- ja valmennustilaisuudet, rekrytointihaastattelut, asiakasneuvottelut, päivystävät työnhakuvalmentajat, sekä yritysten ja työntekijöiden kohtaamispaikka, SC Career Campus, toimivat nyt täysin verkossa.   

Haluamme huolehtia, että kaikissa olosuhteissa kanssamme on turvallista, tuloksellista ja miellyttävää asioida.  Toimintamme jatkuu vahvana myös jatkossa.

 

Janne Lindfors   

Toimitusjohtaja
Saranen Consulting

Suosituimmat

Saattaisit olla myös kiinnostunut...

29.08.2020 — Tapahtuma

Työelämää uudistamassa –webinaari 16.9. klo 9: kasvun johtaminen etätyön aikakaudella

Työelämää uudistamassa –webinaarisarjamme seuraava jakso järjestetään keskiviikkona 16. syyskuuta klo 9-10! Aiheena on kasvun johtaminen etätyön aikakaudella. 

Lue lisää
28.05.2020 — Tapahtuma

Elokuun webinaarivieraana OP Ryhmän Anna Haaman

Työelämän muutoksista keskusteleva webinaarisarjamme jatkuu jälleen elokuussa! 

Lue lisää
11.05.2020 — Uutinen

Työelämää uudistamassa -webinaarisarja jatkuu 2.6.!

Sarasen Työelämää uudistamassa -webinaarisarja käynnistyi toukokuussa suomalaisten yritysten osaamismurrosta käsittelevällä jaksolla.  Webinaarisarjamme...

Lue lisää