18.03.2020 — Uutinen

Tiedote: Apuna uusien osaajien kouluttamisessa myös muutostilanteessa

Kirjoittaja
Janne Lindfors

Kuten kaikki jo tiedämme, yhteiskuntamme on poikkeustilanteessa koronavirustilanteen vuoksi. Meidän kaikkien terveyttä suojaavat ja käyttöönotetut toimenpiteet ovat jämeriä ja vaikuttavat meihin kaikkiin yksilöinä, yhteisöinä ja yrityksinä, sekä yhteiskuntana.

Ensisijaisena meidän mielissämme on ihmisten terveys ja turvallisuus koronatilanteen aikana. Samalla kannamme huolta yritysten ja yksilöiden pärjäämisestä, elinvoimaisuudesta ja toimeentulosta.    

Viimeisen kahden viikon ajan olemme Sarasella varmistaneet ja vahvistaneet yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa kykyämme tukea yritysten ja yksilöiden selviämistä tästä kriisistä ja sen jälkeenEmme usko digitalisaatiokehityksen pysähtyvän tai osaajapulan katoavan, vaan edelleen korostuvan poikkeustilanteen jälkeen.

Rekrytoivissa koulutusohjelmissa työskentelemme edelleen uusien osaajien tuottamiseksi yrityksiin koulutussopimuksen kautta. Tuemme perehdytysprosesseja uusin tavoin mm. virtuaalisen mentoroinnin ohjeistuksella ja henkilöstömme tiiviillä tuella. Etätyö on meillä arkipäivää ja olemmekin valmiita valmentamaan yrityksissä aloittavia henkilöitä uusien tehtävien haltuunottoon verkon yli. 

Tilanne koskettaa myös syvästi palveluissamme olevia tuhansia aktiivisia työnhakijoita ja äskettäin irtisanottuja tai lomautettuja henkilöitä. Luomme myös jatkuvasti uudenlaisia palveluita lomautettavien ja irtisanottavien ihmisten tueksi.      

Yhteisönä olemassaolomme oikeutus tulee siitä, että palvelemme yritystäsi, yksilöitä, työhallintoa sekä kaikkia muita sidosryhmiämme laadukkaasti joka tilanteessa. Oma toimintamme on viime viikosta lähtien ollut virtuaalista. Koulutus- ja valmennustilaisuudet, rekrytointihaastattelut, asiakasneuvottelut, päivystävät työnhakuvalmentajat, sekä yritysten ja työntekijöiden kohtaamispaikka, SC Career Campus, toimivat nyt täysin verkossa.   

Haluamme huolehtia, että kaikissa olosuhteissa kanssamme on turvallista, tuloksellista ja miellyttävää asioida.  Toimintamme jatkuu vahvana myös jatkossa.

 

Janne Lindfors   

Toimitusjohtaja
Saranen Consulting

Suosituimmat

Saattaisit olla myös kiinnostunut...

18.03.2020 — Uutinen

Sarasen Career Campus ja rekrytoivat koulutusohjelmat jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien ja muutospalveluiden osallistuja-asiakkaat ovat olleet Sarasen toimistojen vilkas ja olennainen osa tekemistämme....

Lue lisää
18.03.2020 — Uutinen

Tiedote: Apuna uusien osaajien kouluttamisessa myös muutostilanteessa

Kuten kaikki jo tiedämme, yhteiskuntamme on poikkeustilanteessa koronavirustilanteen vuoksi. Meidän kaikkien terveyttä suojaavat ja käyttöönotetut toimenpiteet...

Lue lisää
12.03.2020 — Uutinen

Tervetuloa Microsoft Akatemian infotilaisuuteen 16.3.

Kiinnostaako ura Microsoft-pilvijärjestelmien asiantuntijana? Microsoft Akatemia -rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa digitalisaatiosta ja...

Lue lisää