18.03.2020 — Uutinen

Tiedote: Apuna uusien osaajien kouluttamisessa myös muutostilanteessa

Kirjoittaja
Janne Lindfors

Kuten kaikki jo tiedämme, yhteiskuntamme on poikkeustilanteessa koronavirustilanteen vuoksi. Meidän kaikkien terveyttä suojaavat ja käyttöönotetut toimenpiteet ovat jämeriä ja vaikuttavat meihin kaikkiin yksilöinä, yhteisöinä ja yrityksinä, sekä yhteiskuntana.

Ensisijaisena meidän mielissämme on ihmisten terveys ja turvallisuus koronatilanteen aikana. Samalla kannamme huolta yritysten ja yksilöiden pärjäämisestä, elinvoimaisuudesta ja toimeentulosta.    

Viimeisen kahden viikon ajan olemme Sarasella varmistaneet ja vahvistaneet yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa kykyämme tukea yritysten ja yksilöiden selviämistä tästä kriisistä ja sen jälkeenEmme usko digitalisaatiokehityksen pysähtyvän tai osaajapulan katoavan, vaan edelleen korostuvan poikkeustilanteen jälkeen.

Rekrytoivissa koulutusohjelmissa työskentelemme edelleen uusien osaajien tuottamiseksi yrityksiin koulutussopimuksen kautta. Tuemme perehdytysprosesseja uusin tavoin mm. virtuaalisen mentoroinnin ohjeistuksella ja henkilöstömme tiiviillä tuella. Etätyö on meillä arkipäivää ja olemmekin valmiita valmentamaan yrityksissä aloittavia henkilöitä uusien tehtävien haltuunottoon verkon yli. 

Tilanne koskettaa myös syvästi palveluissamme olevia tuhansia aktiivisia työnhakijoita ja äskettäin irtisanottuja tai lomautettuja henkilöitä. Luomme myös jatkuvasti uudenlaisia palveluita lomautettavien ja irtisanottavien ihmisten tueksi.      

Yhteisönä olemassaolomme oikeutus tulee siitä, että palvelemme yritystäsi, yksilöitä, työhallintoa sekä kaikkia muita sidosryhmiämme laadukkaasti joka tilanteessa. Oma toimintamme on viime viikosta lähtien ollut virtuaalista. Koulutus- ja valmennustilaisuudet, rekrytointihaastattelut, asiakasneuvottelut, päivystävät työnhakuvalmentajat, sekä yritysten ja työntekijöiden kohtaamispaikka, SC Career Campus, toimivat nyt täysin verkossa.   

Haluamme huolehtia, että kaikissa olosuhteissa kanssamme on turvallista, tuloksellista ja miellyttävää asioida.  Toimintamme jatkuu vahvana myös jatkossa.

 

Janne Lindfors   

Toimitusjohtaja
Saranen Consulting

Suosituimmat

Saattaisit olla myös kiinnostunut...

16.04.2021 — Uutinen

Näin teet koodauksesta ammatin – livetapahtuma torstaina 22.4.

Oletko ottamassa ensiaskeleitasi kohti koodarin ammattia? Tai pohdit, miten tehdä koodausharrastuksestasi ammatti? Saranen järjestää torstaina 22.4....

Lue lisää
19.03.2021 — Uutinen

TietoEVRYlle koulutetaan Service Desk -osaajia Vaasaan rekrytoivan koulutusohjelman kautta – mukaan etsitään sekä alanvaihtajia että uusia kykyjä

TietoEVRY Service Desk Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta haetaan 15 uutta kykyä kasvamaan Service Desk Specialistin työtehtäviin TietoEVRYn uuteen...

Lue lisää
25.01.2021 — Uutinen

Asiakkaat arvioivat Sarasen vahvuuksiksi asiakaslähtöisyyden ja työmarkkinaymmärryksen

Sarasen yritysasiakkaat arvioivat tehtyä yhteistyötä erittäin onnistuneeksi joulukuussa 2020 toteutetussa asiakaskokemustutkimuksessa. Sarasen...

Lue lisää