08.05.2020 — Uutinen

Saranen toteuttaa lyhytkoulutuksia lomautetuille ja työttömille ELY:n ja TE-palveluiden kanssa

Kirjoittaja
Saranen Consulting

Koronaviruksen takia työttömien ja lomautettujen määrä Suomessa on hurjassa nousussa. Työttömien ja lomautettujen tueksi ELY ja TE-palvelut ovat yhdessä Sarasen kanssa päättäneet ryhtyä toimiin kriisinajan hyödyntämiseksi tarjoamalla lyhytkoulutuksia yksilöiden osaamisen kehittämiseksi. Saranen tuottaa TE-palveluiden asiakkaille digitaalisia valmiuksia sekä koodaamistaitoja kehittäviä koulutuksia ja on näin mukana auttamassa osaajia ja organisaatioita uuteen nousuun koronakriisin jälkeen.

”Nykytyöelämässä erilaiset digitaaliset taidot ovat erittäin tärkeässä osassa kaikkea tekemistämme. Haluammekin tukea asiakkaitamme siten, että työelämään palatessaan heidän digitaaliset taitonsa ovat entistä kehittyneemmät ja työnantajien tarpeiden mukaiset”, kertoo Sarasen Business Development Manager, Outi Aavaluoto, joka vastaa hankkeen toteutuksesta Sarasella.

”Kurssit on suunniteltu huomioiden poikkeusajan tapaamis- ja liikkumisrajoitukset. Webinaaritallenteiden ansiosta opiskelu on ajasta ja paikasta riippumatonta ja opiskelu onnistuu kätevästi vaikka kotisohvalta. Opiskelua voi helposti jaksottaa omien aikataulujen mukaan”, Aavaluoto jatkaa.

Lomautusaikana tai työttömänä kannattaa opiskella omalle uralleen hyödyllisiä asioita. Tämä auttaa sekä uudelleen työllistymisessä että yksilön oman työmarkkina-arvon nostamisessa. Työikäisten digitaitojen ja koodaamisen kehittäminen ja kasvava ymmärrys digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksista auttaa suomalaisia yrityksiä uuteen kasvuun epidemian jälkeen. 

Toteutuksessa ovat mukana mm. Grow with Google, markkinointiviestintätoimisto Kuulu ja palvelumuotoilutoimisto Palvelupolkuja.

Työnhakijoille ja lomautetuille on tarjolla erilaisia 30-40 päivän digitaitojen sekä koodaamisen lyhytkoulutuksia. Koulutuksia tarjotaan tällä hetkellä Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Varsinais-Suomessa. Haettavat kurssit ja koulutukset löytyvät Sarasen ohjelmakalenterista.

Lisätiedot:

Outi Aavaluoto
Business Development Manager
050 327 7782
outi.aavaluoto@saranen.fi

Suosituimmat

Saattaisit olla myös kiinnostunut...

29.09.2022 —

Nouse palkkahallinnon tehtäviin Accountorilla

Oletko kiinnostunut palkanlaskijan tai palkka-assistentin työstä? Nyt sinulla on mahdollisuus kasvaa näihin rooleihin. Järjestämme nimittäin Accountorin kanssa...

Lue lisää
25.04.2022 — Tapahtuma

Osallistu ilmaiseen Salesforce Liveen Helsingin messukeskuksessa 11.5.2022!

Tervetuloa kohtaamaan meidät ja muut Salesforcen asiantuntijat Helsingin messukeskukseen keskiviikkona 11.5.2022! Tapahtuma on ilmainen, mutta ilmoittauduthan...

Lue lisää
11.03.2022 — Tapahtuma

Tervetuloa aamuwebinaariin 22.3.

Onko yrityksessänne varauduttu siihen, että teiltä löytyy nyt ja tulevaisuudessa riittävästi osaamista, joilla varmistetaan liiketoiminnan kasvu? Monissa...

Lue lisää