08.05.2020 — Uutinen

Saranen toteuttaa lyhytkoulutuksia lomautetuille ja työttömille ELY:n ja TE-palveluiden kanssa

Kirjoittaja
Saranen Consulting

Koronaviruksen takia työttömien ja lomautettujen määrä Suomessa on hurjassa nousussa. Työttömien ja lomautettujen tueksi ELY ja TE-palvelut ovat yhdessä Sarasen kanssa päättäneet ryhtyä toimiin kriisinajan hyödyntämiseksi tarjoamalla lyhytkoulutuksia yksilöiden osaamisen kehittämiseksi. Saranen tuottaa TE-palveluiden asiakkaille digitaalisia valmiuksia sekä koodaamistaitoja kehittäviä koulutuksia ja on näin mukana auttamassa osaajia ja organisaatioita uuteen nousuun koronakriisin jälkeen.

”Nykytyöelämässä erilaiset digitaaliset taidot ovat erittäin tärkeässä osassa kaikkea tekemistämme. Haluammekin tukea asiakkaitamme siten, että työelämään palatessaan heidän digitaaliset taitonsa ovat entistä kehittyneemmät ja työnantajien tarpeiden mukaiset”, kertoo Sarasen Business Development Manager, Outi Aavaluoto, joka vastaa hankkeen toteutuksesta Sarasella.

”Kurssit on suunniteltu huomioiden poikkeusajan tapaamis- ja liikkumisrajoitukset. Webinaaritallenteiden ansiosta opiskelu on ajasta ja paikasta riippumatonta ja opiskelu onnistuu kätevästi vaikka kotisohvalta. Opiskelua voi helposti jaksottaa omien aikataulujen mukaan”, Aavaluoto jatkaa.

Lomautusaikana tai työttömänä kannattaa opiskella omalle uralleen hyödyllisiä asioita. Tämä auttaa sekä uudelleen työllistymisessä että yksilön oman työmarkkina-arvon nostamisessa. Työikäisten digitaitojen ja koodaamisen kehittäminen ja kasvava ymmärrys digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksista auttaa suomalaisia yrityksiä uuteen kasvuun epidemian jälkeen. 

Toteutuksessa ovat mukana mm. Grow with Google, markkinointiviestintätoimisto Kuulu ja palvelumuotoilutoimisto Palvelupolkuja.

Työnhakijoille ja lomautetuille on tarjolla erilaisia 30-40 päivän digitaitojen sekä koodaamisen lyhytkoulutuksia. Koulutuksia tarjotaan tällä hetkellä Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Varsinais-Suomessa. Haettavat kurssit ja koulutukset löytyvät Sarasen ohjelmakalenterista.

Lisätiedot:

Outi Aavaluoto
Business Development Manager
050 327 7782
outi.aavaluoto@saranen.fi

Suosituimmat

Saattaisit olla myös kiinnostunut...

19.10.2020 — Uutinen

Sarasen toteuttaman Työelämän digitaidot -lyhytkoulutuksen on käynyt jo yli 200 osallistujaa

Sarasen yhdessä ELY- ja TE-palveluiden kanssa toteuttamissa Työelämän digitaidot -lyhytkoulutuksissa on kehitetty monipuolisesti osallistujien digitaitoja....

Lue lisää
28.09.2020 — Uutinen

Etsimme nyt myynnin ja projektien rautaisia ammattilaisia ja hyviä tyyppejä

Sarasen muutos- ja uudistumispalveluissa työskentelee 50 intohimoista työelämän ja työurien uudistajaa. Nyt haemme kertaheitolla kuutta uutta työkaveria!  

Lue lisää
29.08.2020 — Tapahtuma

Työelämää uudistamassa –webinaari 16.9. klo 9: kasvun johtaminen etätyön aikakaudella

Työelämää uudistamassa –webinaarisarjamme seuraava jakso järjestetään keskiviikkona 16. syyskuuta klo 9-10! Aiheena on kasvun johtaminen etätyön aikakaudella. 

Lue lisää