24.08.2018 — Uutinen

Saranen tukemassa nuoria kohti työelämää

Kirjoittaja
Satu Saari

Olemme käynnistäneet kesän aikana kaksi uutta, nuorille suunnattua, työllistymistä edistävää palvelua: Nuoret töihin! ja Nuoret kohti työtä!. Nämä palvelut ovat osa Työ- ja elinkeinoministeriön laajaa nuorten tulosperustaista hankintaa, minkä tavoitteena on auttaa yhteensä 10 000 nuorta ympäri Suomea. Sarasella toteutamme palveluita Uudellamaalla sekä Pohjois-Pohjanmaalla.

Nuoret kohti työtä! -palvelu ohjaa nuoria työelämään erilaisten väylien kuten opintojen, työharjoittelun, oppisopimusten ja työsuhteiden kautta ja toimimme tässä palvelussa sekä Uudellamaalla että Pohjois-Pohjanmaalla. Pohjois-Pohjanmaalla Nuoret töihin! -palvelussa tuemme nuoria löytämään heti seuraavan työpaikan, nuoren toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Palvelut toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Baronan kanssa, joka on merkittävä nuorten työllistäjä. Viime vuonna Baronan kautta työn löysi 17 000 nuorta. Lisäksi teemme yhteistyötä muiden työnantajien ja oppilaitosten kanssa.

”Haluamme olla jatkossakin aktiivisesti kehittämässä uudenlaisia keinoja nuorten työllisyyden edistämiseksi. Kasvupalvelupilotteihin keskittynyt tiimimme on sitoutunut jatkuvaan kehittämiseen ja innovatiivisten ratkaisujen kokeiluun”, johtaja Anu Ukonlinna kertoo palveluiden käynnistyttyä.

”Tiimissämme on vahvaa osaamista nuorten työllistämisen tukemisesta ja astuimmekin tähän hankkeeseen innokkaina ja nöyrinä. Haluamme auttaa nuoria ja työnantajia kohtaamaan ja olemme valmiita kuuntelemaan toiveita ja kokeilemaan uusiakin tapoja – tärkeintä, että kaikille löytyy sopiva seuraava jatkoaskel.”

Palveluissamme jokainen nuori saa oman valmentajan. Valmentaja auttaa, ohjaa ja tukee nuorta hänen oman tavoitteensa saavuttamisessa. Heinä-elokuun aikana nuorten palveluissa on aloittanut jo 50 nuorta ja usealle on jo nyt löytynyt uusi työpaikka.

Suosituimmat

Saattaisit olla myös kiinnostunut...

07.01.2020 — Tapahtuma

Tervetuloa #turkuawakens IT -verkostotapahtumaan 23.1.

Varsinais-Suomen alueella rakennetaan uudenlaista yhdessä tekemiseen perustuvaa IT-ekosysteemiä. Haluamme kutsua myös sinut mukaan tammikuussa järjestettävään...

Lue lisää
25.10.2019 — Uutinen

Google ja TE-palvelut ratkaisemassa kohtaanto-ongelmaa - jo 500 täsmäosaajaa koulutettu

Googlen online-mainonnan työkalujen – kuten muidenkin markkinointiteknologioiden kehitysvauhti on huima. Käyttöliittymät kehittyvät kuukausittain, automaatio...

Lue lisää
11.03.2019 — Uutinen

Salesforce Academyn osanottajista yli puolet on naisia

IT-alan rekrytointikoulutuksen, Salesforce Academyn osanottajista yli puolet on naisia. Maajohtaja Petteri Poutiaisen mukaan Salesforce on pystynyt herättämään...

Lue lisää