19.02.2016 — Tapahtuma

Wanted! –rekrytointitapahtumassa työnhakija pääsee pikatreffeille

Anu Ukonlinna
Kirjoittaja
Anu Ukonlinna

Saranen Consulting järjestää ICT-alan ammattilaisille Wanted! -rekrytointitapahtuman Espoossa 8.3.2016. Osallistujille ja yrityksille maksuttomassa tapahtumassa tavoitteena on yhdistää alan ammattilaiset ja avoimet työpaikat. Työnhakijoille on tarjolla työnhakuun ja tulevaisuuden työhön liittyviä asiantuntijapuheenvuoroja, kohtaamisia työnantajien kanssa ständeillä, yritysesittelyitä sekä speed date-henkisiä pikahaastatteluja kahden kesken.

Tapahtuma on saanut ensimmäisen ilmoittautumisviikon aikana lämpimän vastaanoton. ”- Tarvetta tällaisille vapaamuotoisille kohtaamisille on selvästi. Jo yli 180 työnhakijaa on ilmoittautunut mukaan” kertoo ohjelmakoordinaattori Marika Summa Saranen Consultingilta. ”- Toiveenamme on, että tapahtumassa syntyy paljon hyviä kontakteja, jotka johtavat uusiin työsuhteisiin.”

Tulevaisuuden työntekijä -seminaari

Tapahtuman aloittaa Tulevaisuuden työntekijä –seminaari. Seminaarissa alustetaan työnhaun ja tulevaisuuden työn tekemisen teemoja mm. Googlen toimialajohtaja Jonna Toikan, Ohjelmistoyrittäjien Rasmus Roihan sekä Sovelton palvelupäällikkö Sami Leppäsen johdolla. Lisäksi rekrytoijat kertovat käytännön vinkkejä työnhakemiseen ja tekemiseen liittyen.

Pikatreffeille työnantajien kanssa

Seminaarin jälkeen rekrytointimessuilla työnhakijat voivat keskustella yritysten kanssa ständien lisäksi kahdenkeskisissä speed date –pikahaastatteluissa. Pikahaastattelut kiinnostavat sekä työnhakijoita että työnantajia, koska ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kohdata kasvot vastatusten ja päästä kertomaan puolin ja toisin odotuksista ja osaamisista.

Nyt työ ja tekijät kohtaavat

Saranen Consulting tekee työtä työmarkkinoiden tehokkaamman toimivuuden eteen. ”- Perinteiset keinot eivät yksin riitä, joten halusimme tällä tapahtumalla auttaa osaltamme kohtaanto-ongelman ratkaisemisessa”, perustelee toimitusjohtaja Janne Lindfors tapahtuman järjestämisen syitä.  ”Tilanteessa, jossa avointen työpaikkojen ja työnhakijoiden määrät kasvavat samanaikaisesti, halusimme mahdollistaa rekrytoivien yritysten ja työnhakijoiden kohtaamisen. On yhteinen etu, että useampi työ löytää nopeasti tekijänsä.”

Suosituimmat

Saattaisit olla myös kiinnostunut...

29.09.2022 —

Nouse palkkahallinnon tehtäviin Accountorilla

Oletko kiinnostunut palkanlaskijan tai palkka-assistentin työstä? Nyt sinulla on mahdollisuus kasvaa näihin rooleihin. Järjestämme nimittäin Accountorin kanssa...

Lue lisää
25.04.2022 — Tapahtuma

Osallistu ilmaiseen Salesforce Liveen Helsingin messukeskuksessa 11.5.2022!

Tervetuloa kohtaamaan meidät ja muut Salesforcen asiantuntijat Helsingin messukeskukseen keskiviikkona 11.5.2022! Tapahtuma on ilmainen, mutta ilmoittauduthan...

Lue lisää
11.03.2022 — Tapahtuma

Tervetuloa aamuwebinaariin 22.3.

Onko yrityksessänne varauduttu siihen, että teiltä löytyy nyt ja tulevaisuudessa riittävästi osaamista, joilla varmistetaan liiketoiminnan kasvu? Monissa...

Lue lisää