Nuoret töihin!

Nuoret töihin!

Nuoret töihin! -palvelu Pohjois-Pohjanmaalla.

Nuoret töihin! on Pohjois-Pohjanmaan alueen 17-29-vuotiaille työttömille työnhakijoille suunnattu palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa löytämään ratkaisu ammatinvalintaan ja työllistymiseen. Tuotamme palvelua yhdessä Baronan kanssa.

Palvelu toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston ja ELY-keskuksen kanssa.

Usko unelmiisi ja lähde tavoittelemaan niitä!

Palvelussamme saat oman, henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuuttasi ja näkemään vaihtoehtoja. Valmentaja tukee sinua valinnanteossa sekä rohkaisee sinua uskomaan itseesi ja unelmiisi. Sinun ei vielä tarvitse tietää, mikä unelmasi on, mutta nyt kannattaa lähteä selvittämään sitä.

Oma tavoite ratkaisee

Tavoitteesi voi olla työpaikan tai kiinnostavan alan löytäminen. Saatat myös miettiä yrittäjäksi ryhtymistä. Autamme sinua näissä pohdinnoissa.

Me Sarasella ja Baronalla ymmärrämme, mitä työnantajat eri aloilla etsivät ja mitä he odottavat työnhakijoilta.Autamme sinua löytämään omaa osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavan työpaikan.

Meidän kautta voit päästä suoraan töihin tai esimerkiksi oppisopimuksen avulla kouluttautua uuteen ammattiin.

Anna meidän auttaa

Kaikki mitä sinulta vaaditaan, on että tulet tapaamisiin, teet parhaasi ja annat meidän auttaa. Me tuemme Sinua juuri sinulle sopivan ja sinua kiinnostavan työn tai alan löytämisessä.

Miten palvelu etenee

Palvelun alkaessa sovimme heti ensimmäisen tapaamisesi henkilökohtaisen valmentajasi kanssa. Tapaamiset sovitaan aina niin, että ne sopivat sinun aikatauluusi. Alkuun tapaatte tiiviisti, kunnes tavoitteesi on selvillä.

Meillä on mukavat ja tavoitteelliset valmentajat, jotka osaavat auttaa sinua tarpeesi mukaan. Yhteinen tavoite on juuri sinua kiinnostavan työpaikan, alan tai opiskelupaikan löytäminen.

Palvelun kesto on maksimissaan kuusi kuukautta. Lisäksi tarjoamme tarvitsemasi tuen työn alkaessa kolmen kuukauden ajan.

Tule mukaan! Me autamme sinut töihin!

Ilmoittaudu mukaan TE-palveluiden kautta alla olevasta painikkeesta:

Muistathan valita palveluntarjoajaksi Saranen Consultingin.

 

 

600 asiakasta

33 paikkakunnalla

92% suosittelee

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.