100 työpaikkaa Ouluun

100 työpaikkaa Ouluun

100 henkilölle töitä Oulussa vuoden loppuun mennessä

Työmarkkinoilla on outo tilanne. Avoimia työpaikkoja riittää pilvin pimein, mutta hakijoilla ei ole niiden vaatimaa osaamista. Erityisesti it-yritykset ja digitaalisuutta hyödyntävät kasvuyritykset kärsivät osaajapulasta. Siksi nyt kannattaa kouluttautua aloille, joissa riittää töitä.

Me Sarasella otamme härkää sarvista ja autamme työnhakijoita ja yrityksiä löytämään toisensa. Vuoden loppuun mennessä 100 henkilöä saa kauttamme hyvän koulutuksen ja harjoittelupaikan yrityksessä Oulussa ja sen lähialueilla.

ME KOULUTAMME ALALLE, JOLLA SAA TÖITÄ.

Valmistavat koulutukset

Code Training Camp (hakuaika loppunut)
HealthTech Training Camp (hakuaika loppunut)
Service Design Training Camp (hakuaika loppunut)

Rekrytoivat koulutusohjelmat

Code Academy (hakuaika loppunut)
Talent Acquisition & HR Academy (hakuaika loppunut)
HealthTech Academy (hakuaika loppunut)
Digitalization & Software Academy (hakuaika loppunut)

 

2 TAI 5 KUUKAUDEN KOULUTUKSESTA HYÖTYY KOKO LOPUN ELÄMÄÄ

Syksyllä tarjoamme noin 2 kk kestäviä valmistavia Training camp -koulutuksia sekä 5 kk mittaisia rekrytoivia koulutusohjelmia.

Valmistavat koulutukset: ohjelmistokehitys, terveysteknologia ja palvelumuotoilu

Haluatko päivittää osaamisesi alan uusimpaan tietoon, jolla parannat mahdollisuuksiasi työllistyä? Kouluttaudu nyt kasvussa oleville toimialoille ohjelmistokehitys Code Training Camp, terveysteknologia HealthTech Training Camptai palvelumuotoilu Service Design Training Camp

Syksyn Training Campeissa saat hyvää yleiskoulutusta kunkin alan ajankohtaisiin tarpeisiin. Kun sinulla on alan uusin osaaminen hallussasi, erottaudut työnhaussa. Training Campissa on tavoitteena tehdä konkreettinen työnäyte, jota voit hyödyntää hakiessasi töitä. Koulutus kestää noin 2 kk.

Rekrytoiva koulutusohjelma: tavoitteena työpaikka

Koulutamme sinut kasvaville toimialoille, joilla tarvitaan jatkuvasti uusia työntekijöitä. 5 kuukautta kestävässä rekrytoivassa koulutusohjelmassa pääset heti alan hommiin ja samalla saat noin 25 päivää koulutusta alan parhailta asiantuntijoilta. Pääset näyttämään osaamisesi henkilökohtaisesti käytännön työssä. Yrityksellä ei ole harjoittelujakson ajalta palkanmaksuvelvoitetta, joten he eivät epäröi ottaa töihin vielä tehtäviään opettelevaa osaajaa, jolla on yritykseen sopivaa asennetta.

Tärkein tavoite on löytää sinulle työpaikka. Peräti 85 % rekrytoivien koulutusohjelmien osallistujista on työllistynyt ohjelman jälkeen.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.