IAB digimarkkinoijan ja digimediamyyjän sertifiointiohjelmat

IAB digimarkkinoijan ja digimediamyyjän sertifiointiohjelmat

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti. Jotta voimme arvioida soveltuvuutesi sertifikaatin suorittamiseen, pyydämme sinua kertomaan nykyisistä ja aiemmista tehtävistäsi, joissa digitaalisuus ja digimediamyynti (digimediamyyjän sertifiointi) tai markkinointi/media-ala (digimarkkinoijan sertifiointi) on ollut mukana. Muistathan, että kyseessä on sertifiointiohjelma, eikä koulutusohjelma.

Ohjelma alkaa introtilaisuudella Espoon Otaniemessä klo 9:30-12, ja itse sertifiointitentti pidetään Espoossa Saranen Consultingin toimitiloissa klo 10-12. Mikäli asut pk-seudun ulkopuolella, voit osallistua introon myös webinaarin kautta.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, lähetämme sinulle viikon sisällä kutsun ja tarkemmat tiedot sertifioinnista, jos sinut on hyväksytty suorittamaan sertifiointitesti. Olemme sinuun joka tapauksessa yhteydessä.

Kysy meiltä lisätietoja räätälöitävistä tenttimahdollisuuksista isommille ryhmille.

Sertifikaattien sisältö ja hinta löytyvät IAB Finlandin sivuilta:

Digimediamyyjän sertifiointiohjelma & Digimarkkinoijan sertifiointiohjelma

IAB sertifikaattitestiin hakeminen

 • Sertifikaatin suorittaja

  Sertifikaatti on voimassa kaksi vuotta. Sertifikaatin ylläpitämiseksi uusintasertifiointikoe on suoritettava kahden vuoden sisällä sertifioinnista. Uudelleensertifiointimaksu on pienempi kuin sertifiointimaksu.
 • Laskutustiedot

 • Kelpoisuusvaatimuksiin liittyvät tiedot

 • Date Format: DD dot MM dot YYYY
 • (Työnantaja, tehtävä, ajankohta, kesto kuukausina)
 • Taustatiedot

 • Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png, pdf.
  Hakemalla IAB sertifiointiohjelmiin hyväksyt, että keräämme ja säilytämme tietojasi.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.