Mitä Sarasen alkuvuoteen kuuluu?
5.2.2018 | Toimitusjohtajalta

Yritysjohtoa kuunnellessa ja kansantalouden ennusteita lukiessa kokonaiskuva on helppo rakentaa: Taloudessa menee nyt hyvin. Palveluiden kysyntä kasvaa, digitaaliset ratkaisut luovat uudenlaisia mahdollisuuksia ja työttömien määräkin laski 16% vuoden takaisesta. Lähes jokainen kasvuyritys taistelee osaajapulaa vastaan. Valmiit osaajat ovat kiven alla.

Sarasen vuosi 2017 tukee näitä havaintoja. Koulutimme viime vuonna 600 uutta ammattilaista eri alojen yrityksiin rekrytoivien koulutusohjelmiemme kautta. Liiketoiminnan käännekohdissa asiakkaamme luottivat meihin yhä suurempien, monivuotisten muutoshankkeiden päätoimijana. Tätä luottamusta lunastamme myös merkittävästi vahvistuneena, kun Opteamin uudelleensijoitustiimi siirtyi vuoden alusta osaksi yhtiötämme. Yhdistyminen tukee entistään kykyämme ottaa vastuu tuhansien ihmisten uudelleensijoitushankkeista yksittäisiin muutosturvavalmennuksiin missä tahansa päin Suomea.

Samalla palveluvalikoimamme kasvoi huomattavasti. Erityisesti esimies- ja henkilöstövalmennukset sekä potentiaalikartoitukset tuovat uutta lisäarvoa asiakkaillemme.

Muutostilanteilla on aina merkittävä vaikutus koko yhtiöön, erityisesti mikäli niissä joudutaan irtisanomaan työntekijöitä. Suurin osa tietointensiivisten toimialojen yrityksistä on jo aikaisemmin tukenut irtisanottavia henkilöitä.  Nykyisin myös muutosturvalaki velvoittaa tähän. Muutostilanteiden ja muutosturvan osalta teimme ilmaiseksi ladattavan oppaan, joka toimii lisätietopakettina näihin tilanteisiin. Oppaan voi ladata täältä.

Olen iloinen saadessani tehdä töitä Sarasen tiimin ja mahtavien asiakkaittemme kanssa! Emme ole jääneet nauttimaan historiasta, vaan aloittaneet uuden vuoden vauhdilla. Avasimme juuri toimiston Tukholmassa. Meillä on vielä paljon tehtävää Suomessa, mutta uskon että kansainvälistymisen kautta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Odotan innolla, mitä kaikkea saamme tänä vuonna yhdessä aikaan!

Menestyksekästä alkanutta vuotta!

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.