Saranen Consulting aloittanut sponsorointiyhteistyön karateka Emma Arosen kanssa
4.9.2017 | Uutiset

Saranen Consulting on aloittanut yhteistyön karateka Emma Arosen kanssa. Emma on tavoitehakuinen karateka Varsinais-Suomesta, jonka tavoitteena on päästä vuoden 2020 Tokion olympialaisiin. Urheilun ohella Emma opiskelee lääkäriksi Turun yliopistossa ja on mukana ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin tarjoavan Kide-säätiön hallituksessa.

Aloite yhteistyöhön tuli Emman taustajoukoilta, ja nopeasti oli selvää, että molemmat osapuolet haluavat vaikuttaa yhteiskunnallisiin kysymyksiin.

”Emman arvot osuvat hyvin meidän arvoihimme. Emma on sinnikäs, tavoitehakuinen ja rohkea urheilija, ja tuemme mielellämme hänen tavoitettaan päästä kamppailu-urheilun huipulle”, toimitusjohtaja Janne Lindfors sanoo.

Urheilu-uran lisäksi toivomme, että nyt alkava yhteistyö mahdollistaa huippu-urheilun ohella Emman jatkopanostukset heikko-osaisten auttamiseen yhteistyössä julkisen sektorin toimijoiden kanssa.

”Sarasen yhdessä työhallinnon ja kasvualojen yritysten kanssa saavuttamat työllistämistulokset ovat konkreettinen esimerkki siitä, että parhaat tulokset syntyvät eri toimijoiden yhteistyöllä”, Lindfors jatkaa.

Emman saavutuksiin, tavoitteisiin ja tuoreisiin kuulumisiin voi tutustua tästä linkistä.

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.