Ratkaisuja kasvuyritysten osaajapulaan

Ratkaisuja kasvuyritysten osaajapulaan

Kun rekrytointi ei yksin riitä

Joka kuudes suomalainen kasvuyritys arvioi osaajapulan rajoittavan kasvuaanArmottomalle palkkakilpailulle ja toinen toistaan kreiseimmille rekrykampanjoille on vaihtoehtoja. Yritykset, jotka arvostavat sitoutuneita työntekijöitä, ovat kautta aikain kasvattaneet osaajia itse.

Saranen Consulting mahdollistaa kasvun – sekä yrityksille että asiantuntijoille.

Autamme yrityksiä löytämään motivoituneet ja uuteen ura-askelmaan valmiit osaajat ja tuemme tarvittaessa uuden osaamisen synnyttämisessä. Voimme räätälöidä yksilöllisestikin koulutukset, jotka tukevat tulevassa työtehtävässä menestymistä laajan kumppaniverkostomme avulla. Myös nykyhenkilöstön osaamisen kehittäminen voi tarjota sopivan kanavan tuottaa tarvittavaa uutta osaamista. Pystymme tukemaan sopivien henkilöiden tunnistamisessa ja heidän tietojensa ja taitojensa päivittämisessä.

Jätä yhteystietosi, ja tehdään vartin tilanne- ja osaamistarvekartoitus puhelimessa. Pystymme kartoituksen pohjalta kertomaan välittömästi ehdotuksemme ratkaisusta, ja myös siitä millaiset rahoitusvaihtoehdot osaajapulan ratkaisemiseen on tarjolla.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.