Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

Sekä kova kasvu että sen hiipuminen vaativat yritykseltäsi sopeutumista. Me autamme molemmissa.

Kasvuyrityksen kannattaa takoa, kun rauta on kuumaa.

Kun tekijöitä tarvitaan nopeasti, voi sopivien asiantuntijoiden metsästäminen hikoiluttaa rekrytoijaa. Me taklaamme perinteisen prosessin haasteet ja löydämme sinulle uuden osaajan rekrytoivan koulutuksen kautta.

YT-neuvotteluista ei tarvitse selvitä yksin – ei yrityksen eikä työntekijöiden.

Muutostilanteissa mitataan yrityksen vastuullisuus. Hyvin hoidetusta prosessista jää kaikille parempi maku suuhun: lähtevän työntekijän kokemus työnantajasta vaikuttaa myös työtään jatkavien viihtymiseen.

Me autamme työyhteisöä jatkamaan vahvempana eteenpäin. Olemme erikoistuneet auttamaan irtisanottuja uudelle uralle ja kouluttamaan henkilöstöä uusiin rooleihin.

Löydät linkit tarkempiin kuvaukset kaikista yrityksille suunnitelluista palveluistamme alta.

Rekrytoivat koulutusohjelmat

Asiantuntijoita ei kasva joka oksalla. Meidän avullamme löydät uusia osaajia, joista kasvatamme yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivia eksperttejä. Aikaa tämä vie vain n. 6 kk, ja asiantuntijakandidaattiisi pääset tutustumaan perinpohjaisesti ennen virallista rekrytointipäätöstä.

Jo yli 2000 yritystä on napannut rekrytoivista koulutusohjelmistamme huipputekijöitä mm. tietohallinnon, myynnin, markkinoinnin ja taloushallinnon asiantuntijatehtäviin. Näillä toimialoille starttaa jatkuvasti valmiita koulutuskokonaisuuksia, joista poimimme käsin yrityksellesi sopivimmat ehdokkaat.

Tarkennettuun tarpeeseen voimme rakentaa teille myös ikioman koulutuksen.

Työntekijä aloittaa työnsä yrityksessä koulutussuhteessa. Sen aikana hän perehtyy tehtäviinsä käytännössä. Samalla voitte varmistua yhdessä siitä, että hän sopii saumattomasti yhteisöönne. Me Sarasella huolehdimme samaan aikaan siitä, että työntekijän osaamistaso koulutetaan vastaamaan tarpeitanne ja valmennamme hänet uuteen rooliinsa. Useisiin ohjelmiimme sisältyy myös sertifiointimahdollisuus.

Sarasen rekrytoiva koulutusohjelma kestää keskimäärin kuusi kuukautta. Sen päättyessä yrityksen palvelukseen tarjotaan osaaja, jolla on hallussaan alansa tuorein tieto ja käytännön osaaminen.

Lue lisää »

Muutospalvelut

Liiketoiminnan muutoksella on usein henkilöstövaikutuksia. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi yt-neuvotteluiden seurauksena työntekijöitä voidaan ohjata uusiin rooleihin tai irtisanoa. Usein on mahdollista vahvistaa työntekijöiden osaamista ja työllistymismahdollisuuksia jo ennakoivasti.

Autamme yrityksesi muutosvaiheen yli ja uuteen alkuun – reilusti ja hienotunteisesti.  

Kasvuun tarvitaan muutosta, ja joskus muutos tarkoittaa raskaiden päätösten tekemistä.

Vastuullinen työnantaja auttaa työntekijät eteenpäin kuormittavasta tilanteesta. Ulkopuolisen tuen tarjoaminen työnsä menettävälle on inhimillinen ele, joka osoittaa hänelle, että hänen mahdollisuuksiinsa uskotaan, eikä irtisanomisen taustalla ole mitään henkilökohtaista. Tämä säästää myös työnantajamielikuvaa kolhuilta molemmille osapuolille ikävässä tilanteessa.

Myös laki velvoittaa työnantajaa: yli 30 henkeä työllistävien yritysten tulee tarjota kuukausipalkan verran työllistävää koulutusta tai valmennusta tuotannollisista tai taloudellisista syistä irtisanotuille työntekijöille, joiden työsuhde on kestänyt vähintään viisi vuotta.

Muutospalveluissamme tuemme irtisanottuja tai irtisanomisuhan alaisia työntekijöitänne SC Career Campus -palvelukokonaisuuden kautta. SC Career Campuksen palveluihin kuuluu laaja valikoima työllistämistä tukevaa valmennusta niin henkilökohtaisesti kuin ryhmämuotoisesti. Asiakkaamme ovat arvostaneet muutosturvapalveluissamme erityisesti niiden monipuolisuutta, työllistävyyttä kuin osaavien valmentajien myötätuntoista otetta.

Tarjoamamme palvelupolut toimivat henkilöstön ja liiketoiminnan hyödyksi myös muutoksia ennakoivissa tilanteissa.

Lue lisää »

 Löydämme asenteeltaan oikeanlaiset osaajat

3000 Osallistujaa rekrytoivissa koulutusohjelmissa

4400 Osallistujaa outplacement-valmennuksissa

2000 Asiakasyritystä

85% Osallistujista
sai työpaikan

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.